10 / 05 / 2024

Osman Amca inşaat sektörü önlem

Osman Amca inşaat sektörü önlem

İnşaat Taşeronları Birliği, inşaat yıkılmalarının önüne geçmek için tüm inşaat sektörünün acil önlem almasının kaçınılmaz olduğuna vurgu yaptı..

Osman Çolak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osman Çolak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Maltepe’de   500 bin TL sermaye bedeli ile  Osman Çolak ve Muammer Çolak tarafından kuruldu.

Samsun 19 Mayıs'taki kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

Samsun 19 Mayıs ilçesinde 3 dönemdir belediye başkanlığı yapan Osman Topaloğlu, 2017'de yapımını başlattığı Kültür Merkezi'nin 2019'a kadar tamamlanacağını söylemişti. Kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

Bursa Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi'nin inşaatı yeniden başladı!

Bursa'da inşasına başlanan fakat yüklenici firma ile yapılan sözleşmenin tasfiye edilmesi nedeniyle duran Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesinde inşaat çalışmaları yeniden başladı. 

Osmaniye'de inşaat firması sahibi intihar etti!

Osmaniye'de, inşaat firması sahibi Osman T. başına dayadığı tabancayla hayatına son verdi.

Osman Karakuş İnşaat Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osman Karakuş İnşaat Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Karakuş tarafından kuruldu. 

Devlet destekleri inşaat sektörüne nefes aldırıyor!

BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Osman Nemli, devlet destekleriyle başlatılan ve süresi uzatılan tapu ve KDV indirimi hakkında konuştu. Nemli, ''Devlet destekleri inşaat sektörüne nefes aldırıyor'' dedi.

Denizli Serinhisar Gençlik ve Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın Serinhisarlı gençler için hayata geçirdiği Serinhisar Gençlik ve Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı.

İnşaat sektöründe KDV yüzde 8'e indirilmeli!

KONTİMDER ve Yönetim Kurulu üyeleri, basın mensupları ile bir araya geldi. KOMTİNDER Yönetim Kurulu Başkanı Osman Başaran, inşaat sektörüyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Elazığ'da inşaat işçisi 5. kattan düştü!

TOKİ tarafından Elazığ'da inşa edilen Genç Osman İşitme Engelliler Okulu inşaatında çalışan işçi 24 yaşındaki İdris Okşak inşaatın 5 katından düştü. Okşak, ağır yaralandı.

Şubat ayı inşaat sektörüne bereketli geldi!

YP inşaat Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, Şubat ayının inşaat sektörüne iyi geldiğini söyledi. Çankaya, ''2017'ye hızlı giren sektör 'pik' yaptı'' dedi.

Denizli Baklan Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı!

"Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak" sloganıyla yola çıkan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 121 Dev Proje kapsamında Baklan ilçesine yapmayı planladıkları Baklan Kültür Merkezi ve Sosyal Tesisi inşaatının başladığını müjdeledi.

Yıllık konut ihtiyacının 3 katı konut inşa ediliyor!

Kıbrıs Türk İnşaat Taşeronları Birliği Başkanı Osman Amca, inşaat sektöründeki gelişmelerin endişe verici boyutlara ulaştığını, yıllık konut ihtiyacının üç katı konut yapıldığını söyledi.

Kıbrıslı inşaat taşeronları yasa istiyor!

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, Kıbrıs Türk İnşaat Taşeronları Birliği’ni kabul etti. Kıbrıs Türk İnşaat Taşeronları Birliği Başkanı Osman Amca, en önemli sorunlarının Kıbrıs Türk İnşaat Taşeronları Birliği Yasası olduğunu söyledi.

Osman Amca inşaat sektörü önlem Haberi

Osman Amca inşaat sektörü önlem

İnşaat Taşeronları Birliği, inşaat yıkılmalarının önüne geçmek için tüm inşaat sektörünün acil önlem almasının kaçınılmaz olduğuna vurgu yaptı. Kıbrıs Türk İnşaat Taşeronları Birliği Başkanı Osman Amca, son dönemde sıklıkla rastlanmaya başlanan inşaat yıkılmalarının önüne geçmek için Yapı Denetim Yasası'nın bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğini vurguladı. 

Amca yazılı açıklamasında, inşaat yıkılmalarının önüne geçmek için tüm inşaat sektörünün acil önlem almasının kaçınılmaz olduğuna işaret ederek, inşaat sektöründen geçimini sağlayan tüm kesimlerin elini taşın altına koyarak acil önlemler paketi hazırlamaları gerektiğini kaydetti. 

İnşaat yıkılmalarının başlıca nedenlerinin; kaçak yapılaşma, belgesiz, bilgisiz ve kontrolsüz yaptırılan inşaatlar olduğuna dikkat çeken Amca, özellikle mesleği inşaat olmayan kişilerin yapmaya çalıştığı binalarda görülen döküm esnasındaki yıkılmaların, Yapı Denetim Yasası'nın derhal yürürlüğe girmesini elzem hale getirdiğini belirtti. 


Halkın...