10 / 05 / 2024

Osman Amca önlem

Osman Amca önlem

İnşaat Taşeronları Birliği, inşaat yıkılmalarının önüne geçmek için tüm inşaat sektörünün acil önlem almasının kaçınılmaz olduğuna vurgu yaptı..

Yıllık konut ihtiyacının 3 katı konut inşa ediliyor!

Kıbrıs Türk İnşaat Taşeronları Birliği Başkanı Osman Amca, inşaat sektöründeki gelişmelerin endişe verici boyutlara ulaştığını, yıllık konut ihtiyacının üç katı konut yapıldığını söyledi.

Kıbrıslı inşaat taşeronları yasa istiyor!

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, Kıbrıs Türk İnşaat Taşeronları Birliği’ni kabul etti. Kıbrıs Türk İnşaat Taşeronları Birliği Başkanı Osman Amca, en önemli sorunlarının Kıbrıs Türk İnşaat Taşeronları Birliği Yasası olduğunu söyledi.

Osman Amca: Kıbrıs'ta inşaat sektörü dibe vurdu!

Müteahhitler Birliği Başkanı Cafer Gürcafer ve Kıbrıs Türk Taşeronlar Birliği Başkanı Osman Amca, sektörde yaşanan sorunları değerlendirdi.

Osman Amca: Tüm inşaat sektörünün acil önlem alması şart!

İnşaat Taşeronları Birliği, inşaat yıkılmalarının önüne geçmek için tüm inşaat sektörünün acil önlem almasının kaçınılmaz olduğuna vurgu yaptı..

Kıbrıs'ta yapı denetim yasası bir an önce hayata geçirilmeli!

Kıbrıs Türk İnşaat Taşeronları Birliği Başkanı Osman Amca, son dönemde sıklıkla rastlanmaya başlanan inşaat yıkılmalarının önüne geçmek için Yapı Denetim Yasası’nın bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğini vurguladı.

Osman Sargın kimdir?

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın kimdir? Osman Sargın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Osman Sargın, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Osman Sargın..

Osman Ünal: Kenti tanıtacak projeleri halk da sahiplenmeli!

Başarının, kent vizyonu ve stratejisinin vatandaşa doğru tanıtılmasıyla elde edilebileceğini belirten KalDer İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ünal, "Vatandaş da projelerin içinde olmalı" dedi.

Osman Ünal: İzmirliler projeleri sahiplenmeli!

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ünal, EXPO 2020 adayı olan ve 2'nci turda elenerek yarışı kaybeden İzmir'in, yeni bir yol haritası çizmesi gerektiğini söyledi.

Osman Beşel: Tonya'da su sorununu çözeceğiz!

30 Mart 2014'te yerel seçimlerde yeniden Tonya Belediye Başkanı makamı için seçilen Osman Beşel, ilçeyi bir adım ileriye taşıyacak olan vizyonel projelere imza atacaklarını söyledi...

Osman Ayık: Turizmde 2023 hedeflerini 2018'de yakalarız!

Kıyı turizminde yakalanan dinamizmin İç Anadolu'ya da taşımak için çalıştıklarını vurgulayan TUROFED Başkanı Osman Ayık, şunları anlattı: "Türkiye'ye gelen turistin yüzde 60'ı kıyılara gidiyor, dedi...

Osman Sarıoğlu: Finike kent merkezi 300 parsel olacak!

Finike Yeni Kent Merkezi 300 parsel olacak. FİNİKE Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, mülkiyet sorunlarının çözümü için çalışmalar yapılan '300 Parsel'in yeni kent merkezi olacağını söyledi.

İnşaatta önlem alınmayınca 2 bina uçurum kenarında kaldı!

İzmir'de yıkılan gecekonduların yerine yapılan inşaat çalışmasında gerekli önlemler alınmayınca, iki apartman için risk oluştu. Belediyenin boşaltma kararına ev sahipleri direniyor, önlem alınmamasına tepki gösteriyor.

Çetin Osman Budak: Turizme ruble darbe vuruyor!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, Rusya’nın siyasi ve ekonomik durumunun Antalya’yı olumsuz etkileyebileceğini belirtti.

Osman Amca önlem Haberi

Osman Amca önlem

İnşaat Taşeronları Birliği, inşaat yıkılmalarının önüne geçmek için tüm inşaat sektörünün acil önlem almasının kaçınılmaz olduğuna vurgu yaptı. Kıbrıs Türk İnşaat Taşeronları Birliği Başkanı Osman Amca, son dönemde sıklıkla rastlanmaya başlanan inşaat yıkılmalarının önüne geçmek için Yapı Denetim Yasası'nın bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğini vurguladı. 

Amca yazılı açıklamasında, inşaat yıkılmalarının önüne geçmek için tüm inşaat sektörünün acil önlem almasının kaçınılmaz olduğuna işaret ederek, inşaat sektöründen geçimini sağlayan tüm kesimlerin elini taşın altına koyarak acil önlemler paketi hazırlamaları gerektiğini kaydetti. 

İnşaat yıkılmalarının başlıca nedenlerinin; kaçak yapılaşma, belgesiz, bilgisiz ve kontrolsüz yaptırılan inşaatlar olduğuna dikkat çeken Amca, özellikle mesleği inşaat olmayan kişilerin yapmaya çalıştığı binalarda görülen döküm esnasındaki yıkılmaların, Yapı Denetim Yasası'nın derhal yürürlüğe girmesini elzem hale getirdiğini belirtti. 


Halkın...