01 / 05 / 2024

Osman Arısal kahramanmaraş

Osman Arısal kahramanmaraş

Kahramanmaraş Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Osman Arısal kimdir? Osman Arısal, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Osman Arısal, ne zamandan beri bu görevde hizmet veriyor? İşte Osman Arısal...

Deprem bölgesinde yıkılamayan binalarla ilgili yargısal süreç hızlanıyor! İşte yeni düzenleme...

TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Yüksel, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen şehirlerde, yıkılamayan binalarla ilgili yargısal süreçlerin hızlandırılacağına ve bu konuda genel usulden farklı geçici bir usulün uygulanacağına dikkat çekti. İşte yeni düzenlemeler...

BİM'de İçim tereyağı 195 TL'ye, tam yağlı TekSüt kaşar peyniri 189 TL'ye düştü! BİM 14 Kasım 2023 aktüel kataloğu...

BİM'in 14 Kasın Salı 2023 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda BİM'de İçim tereyağı 195 TL'ye, tam yağlı Tek Süt kaşar peyniri 189 TL'ye düştü. İşte BİM aktüel ürünler kataloğu...

Kahramanmaraş’ta açık otoparkı bulunan bir dükkan satılacak!

Kahramanmaraş ili, Onikişubat ilçesinde yer alan bir dükkanın ihaleyle satılacağı öğrenildi. Açık artırma yoluyla satılacak dükkanın ihalesinin 21 Kasım 2023 Salı günü saat 10’da yapılacağı öğrenildi.

Depremlerde yıkılan apartmanın 2 müteahhidi için 90'ar yıla kadar hapis istendi! 

Adana'daki Özgür Apartmanı'nın Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılması ile ilgili soruşturma çerçevesinde, tutuksuz müteahhit kardeşler Mahmut ve Murat Alpşar hakkında 90'ar yıla kadar hapis cezası talebiyle dava açıldı. İşte ayrıntılar...

BİM'de 8 kg Alo toz deterjan 169 TL'ye, 1 kg kaşar peyniri 155 TL'ye, 700 gr domates salçası 29,75 TL'ye düştü

BİM, 11 Temmuz Salı indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Çamaşır deterjanından bulaşık deterjanına, kaşar peynirden salçaya kadar birçok ürün indirimli olarak BİM raflarından olacak. İşte BİM 11 Temmuz Salı indirimli aktüel ürünler kataloğu...

Osman Arıoğlu kimdir? nereli? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Osman Arıoğlu kimdir? Kaç yaşında? Osman Arıoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Osman Arıoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

7 Haziran Çarşamba deprem listesi! Az önce deprem mi oldu? Kandilli Rasathanesi deprem listesi!

Son deprem listesi birçok vatandaş tarafından araştırılıyor. 6 Şubat gününde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen dev depremlerden sonra her sarsıntının kaynağı merak ediliyor. İşte 7 Haziran Çarşamba günü olan son deprem listesi!

ŞOK’ta gıda ürünlerinde büyük indirim başladı! Pilavlık bulgur 14 TL, pirinç 30 TL, domates salçası 29,50 TL...

Özellikle gıda ürünlerine yönelik indirim kampanyası başlatan ŞOK, yeni haftanın indirimli ürünler kataloğunu müşterilerine özel paylaştı. Buna göre, 7 Haziran Çarşamba gününe özel, ŞOK'ta pilavlık bulgur 14 TL’ye, pirinç 30 TL’ye, domates salçası 29,50 TL’ye düştü. İşte 7 Haziran ŞOK fiyat listesi.

Canlı altın fiyatları: 6 Haziran 2023 Kapalıçarşı'da gram altın, çeyrek altın ve yarım altın ne kadar?

Altın fiyatlarındaki güncel rakamlar merak ediliyor. 6 Haziran Salı günü altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları bugün ne kadar? Kapalıçarşı'da gram altın, çeyrek altın kaç lira? 6 Haziran 2023 altın fiyatları.

Kahramanmaraş'taki konteyner dükkanların anahtarları teslim edildi!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde hayata geçirilen Sarayaltı ve Demirciler çarşılarındaki iş yerlerinin tahsisi için gerçekleştirilen törene katıldı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin maliyeti 150 milyar doları bulacak!

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ekonomik maliyeti sık sık gündeme geliyor. Hazine eski müsteşarı iktisatçı-yazar Mahfi Eğilmez, konu ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. 

Kahramanmaraş'ta hasarsız ve az hasarlı binaların tümüne doğal gaz verildi! 

"Asrın felaketi" şeklinde belirtilen depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta arızaların giderilmesinin ardından hasarsız ve az hasarlı binaların tümüne doğalgaz verildi.

Doğanşehir'deki esnaf konteyner çarşının kurulumunda sona gelindi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin büyük yıkıma yol açtığı Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde,4 konteyner çarşıdan birinin kurulumunda sona gelindi.

Osman Arısal kahramanmaraş Haberi

Osman Arısal kahramanmaraş

Osman Arısal kimdir?

1973  yılında Malatya’da doğan Osman ARISAL, İlk Orta ve lise  öğrenimini Malatya’da tamamladıktan sonra 1996 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Denizli Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. 


1999 yılına kadar özel sektörde meslek hayatını sürdürüp,  1999 yılında Malatya Sağlık İl Müdürlüğünde göreve başladı.  


2001 yılında Mülga Malatya Bayındırlık ve İskan Müdürlüğüne emrine atanıp, İl Müdürlüğünü bünyesinde inşaat Mühendisi ve Şube Müdürlüğü vekiliği görevlerini yerine getirdi.


Ekim 2011 tarihinde Bingöl Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde vekaleten İl Müdürlüğü görevini yaptıktan sonra, Ekim 2012 tarihinde Malatya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü emrinde Müdür Yardımcısı görevini yürütürken, 10.07.2014 tarihinden bu yana Kahramanmaraş Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü emrinde İl Müdürü olarak görevini vekaleten...