05 / 05 / 2024

Osman Avcılinşaat değer

Osman Avcılinşaat değer

Elazığ Müteahhitler Derneği Başkanı Osman Avcıl, "Gayrimenkulun satış zamanındaki gerçek değerini belirleyecek ve sorumluluk alacak bir kuruma ihtiyaç vardır." dedi..

Ziraat GYO İzmir Kordon Konak projesinin değeri belli oldu! Şube ve ofisler için tam bu kadar değer biçildi! 

Ziraat GYO İzmir Kordon Konak projesinin inşaatına başlanması için gayrimenkul değer tespiti yapıldı. Peki Ziraat GYO İzmir Kordon Konak projesinin değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Çin'de inşaat sektörü değer kaybetti!

Çin'de inşaat sektörü hisselerinin merkez bankasının Evergrande ile ilgili açıklamalarına karşın eksiye düştü. Çin’in inşaat sektörü yavaşlama sebebiyle değer kaybı yaşadı.

Osman Çolak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osman Çolak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Maltepe’de   500 bin TL sermaye bedeli ile  Osman Çolak ve Muammer Çolak tarafından kuruldu.

Katma Değer Vergisi Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi!

3065 Sayılı Katma Değer Vergisi Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi ile hak sahibi olan riskli yapı sahiplerine sunulacak net alanı 150 metrekare altındaki konutların inşaat ve taahhüt hizmetleri için katma değer vergisi oranının yüzde 1 olarak belirlenecek.

Türk Lirası'ndaki değer kaybının inşaat sektörüne etkisi!

İngiltere'nin önde gelen gazetelerinden Guardian, Türk Lirası'ndaki değer kaybının inşaat sektörüne etkisine dair bir haber yaptı.

İmar barışı ile gayrimenkuller değer kazanacak!

İnşaat Mühendisi Muhammed Salih Eroğlu imar barışı ile vatandaşların taşınmazları ciddi bir şekilde değer kazanacak ve alıcılar bu daireler için kredi kullanabilecek dedi. 

Portekiz’de gayrimenkul yatırımı yılda yüzde 11,6 değer kazanıyor!

Global yatırımcının gözdesi olan Portekiz'de yapılan gayrimenkul yatırımı yılda yüzde 11,6 değer kazandırıyor. Proje tipine göre 18 ya da 24 ay süren inşaat süresinde yatırım Euro üzerinden ciddi bir değer artışı sunuyor... 

Mimarlar, ekonomiye müteahhitlerin 10 katı değer katacak!

Global Architectural Development (GAD) Mimarlık kurucusu Gökhan Avcıoğlu, yaptığı açıklamada,"Türkiye'de mimarlar, müteahhitlerin Türk ekonomisine yaptığı katkının 10 katı değer katacak." dedi.

Katma Değer Vergisi Kanunu Tasarısı 2018!

İnşaat sektörüne yeni soluk getiren Katma Değer Vergisi Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı TBMM'de görüşülecek..

Kanal İstanbul 3S Firuze Konakları'na değer katacak!

3S Firuze Konakları yatırımcısına kazandırıyor. Avcılar E-5 aksının en büyük projesi olan 3S Firuze Konakları’nda yaşam başladığında yüzde 40 değer artışı öngörülüyor. 

Su Yalıtımı Yönetmeliği binalara değer katacak!

Resmi Gazete’de yayımlanan ‘Su Yalıtımı Yönetmeliği’ binalara dayanıklılık, kalite ve güç kazandıracak. Yeni ‘Su Yalıtımı Yönetmeliği’nin inşaat sektörüne ve binalara katacağı değer; İZODER, su yalıtımı dernekleri BİTÜDER ve SUDER’in düzenlediği ortak basın toplantısıyla duyuruldu.

Osman Avcıl: Konut fiyatlarındaki artışın birden fazla nedeni var!

Son dönemlerde artan konut fiyatları hakkında konuşan Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı (ELMÜTDER) Av. Osman Avcıl,konut fiyatlarındaki artışın birden fazla nedeni olduğunu vurguladı.

Osman Avcıl: Kentsel dönüşümün birden fazla ayağı var!

Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Osman Avcıl, Elazığ’da kentsel dönüşüm konusunda açıklama yaptı. Avcıl: "Elazığ’da kentsel dönüşüme giren mahallerin Elazığ’daki kentsel dönüşümün hızlanması adına önemli bir gelişme oldu." dedi.

Osman Avcılinşaat değer Haberi

Osman Avcılinşaat değer

Elazığ Müteahhitler Derneği Başkanı Osman Avcıl, "Gayrimenkulun satış zamanındaki gerçek değerini belirleyecek ve sorumluluk alacak bir kuruma ihtiyaç vardır. Maliye, vatandaşı muhbirliğe davet etmektense, sektörlere dair vergi alt yapısını, adaletini ve uyumunu adil sağlayıp, ondan sonra, piyasaya çeki düzen vermelidir" ifadelerini kullandı. 

Kısa adı ELMÜTDER olan Elazığ Müteahhitler Derneği Başkanı Osman Avcıl, "Gayrimenkulün satışı aşamasında emlak değerini belirleyecek bir kuruma ihtiyaç var" dedi. 

Elazığ İnşaat Müteahhitleri Başkam Osman Avcıl, yaptığı açıklamada, "Gayrimenkulün satış zamanındaki gerçek değerini belirleyecek ve sorumluluk alacak bir kuruma ihtiyaç vardır. Maliye, vatandaşı muhbirliğe davet etmektense, sektörlere dair vergi alt yapışım, adaletini ve uyumunu adil sağlayıp, ondan sonra, piyasaya çeki düzen vermelidir." ifadelerini kullandı.

Maliyenin, bir süredir vatandaşlara ve Müteahhitlere, 'konutlarının gerçek değerini beyan etmediği' için ceza göndermeye başladığım...