01 / 05 / 2024

Osman Balcı

Osman Balcı

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Osman Balcı ve Caner Boyacı kendi istekleri ile bağımsız yönetim kurulu üyeliklerinden istifa etti.

Osman Balcı Kuyumcukent Gayrimenkul'de Denetimden Sorumlu Komite'ye girdi!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Osman Balcı Kuyumcukent Gayrimenkul' de Denetimden Sorumlu Komite 'ye girdi.

Osman Balcı ve Caner Boyacı Kuyumcukent Gayrimenkul'den ayrıldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Osman Balcı ve Caner Boyacı kendi istekleri ile bağımsız yönetim kurulu üyeliklerinden istifa etti.

Osman Ünal: Kenti tanıtacak projeleri halk da sahiplenmeli!

Başarının, kent vizyonu ve stratejisinin vatandaşa doğru tanıtılmasıyla elde edilebileceğini belirten KalDer İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ünal, "Vatandaş da projelerin içinde olmalı" dedi.

Osman Ünal: İzmirliler projeleri sahiplenmeli!

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ünal, EXPO 2020 adayı olan ve 2'nci turda elenerek yarışı kaybeden İzmir'in, yeni bir yol haritası çizmesi gerektiğini söyledi.

Osman Beşel: Tonya'da su sorununu çözeceğiz!

30 Mart 2014'te yerel seçimlerde yeniden Tonya Belediye Başkanı makamı için seçilen Osman Beşel, ilçeyi bir adım ileriye taşıyacak olan vizyonel projelere imza atacaklarını söyledi...

Osman Ayık: Turizmde 2023 hedeflerini 2018'de yakalarız!

Kıyı turizminde yakalanan dinamizmin İç Anadolu'ya da taşımak için çalıştıklarını vurgulayan TUROFED Başkanı Osman Ayık, şunları anlattı: "Türkiye'ye gelen turistin yüzde 60'ı kıyılara gidiyor, dedi...

Müteahit Talip Balcı vefat etti!

İstanbul Erenköy Müteahitlerinden Talip Balcı 24.12.2014 tarihinde vefat etti. Talip Balcı'nın cenazesi, 25.12.2014 günü öğle namazına müteakip Küçükyalı Aile Mezarlığına defnedilecek.

Osman Sarıoğlu: Finike kent merkezi 300 parsel olacak!

Finike Yeni Kent Merkezi 300 parsel olacak. FİNİKE Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, mülkiyet sorunlarının çözümü için çalışmalar yapılan '300 Parsel'in yeni kent merkezi olacağını söyledi.

Çetin Osman Budak: Turizme ruble darbe vuruyor!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, Rusya’nın siyasi ve ekonomik durumunun Antalya’yı olumsuz etkileyebileceğini belirtti.

Osman Tural kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Danıştay’ın yeni üyelerini atadı. PTT Genel Müdürü Osman Tural Danıştay üyesi oldu. Peki, Osman Tural kimdir? İşte PTT Genel Müdürü Osman Tural..

Osman Genç kimdir?

Samsun Canik Belediye Başkanı Osman Genç kimdir? Osman Genç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Osman Genç, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Osman Genç..

Osman Topaloğlu kimdir?

Samsun 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu kimdir? Osman Topaloğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? Osman Topaloğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Osman Topaloğlu...

1967 yılında Belediye, Hacı Osman Bayırı'nda meyve bahçesi kuracakmış!

1967 yılında İstanbul Belediyesi'ne ait Hacı Osman Bayırı'nda, 75 bin metrekarelik bir saha Belediye'den izin almadan çiftlik haline getirilmiş. Bu sahada belediye bir meyve bahçesi kuracakmış.

Osman Benli: Erdek dalış turizminden beklediğini alamıyor!

Erdek Dalış Kulübü hocası Osman Benli gazetecilere yaptığı açıklamada. Türkiye' nin ilk turizm merkezlerinden olan Erdek' in turizm gelirlerinde hissesine düşeni alamadığını söyledi...

Osman Balcı Haberi

Osman Balcı

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bağımsız yönetim kurulu Üyelerinin İstifası ve Yerlerine Yeni Üyelerin Atanması

30 Mart 2016 tarihinde yapılan genel kurul toplantısında bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak seçilen Osman Balcı ve Caner Boyacı kendi istekleri ile bağımsız yönetim kurulu üyeliklerinden istifa etti.2017 yılı olağan genel kurul sonrası 28 Mart 2018 tarihi itibariyle teslim edilen istifa dilekçelerinin kabulüne, ticaret siciline tesciline karar verildi. İstifa eden Bağımsız Yönetim Kurulu üyelerinin yerine ilk Genel Kurul'da onaylanmak üzere Faik Ceceli'nin ve Mesut Adan'ın atanmasına ve ticaret siciline tesciline karar verildi. 

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün KAP açıklaması: 
Şirketimizin 29.03.2018 tarih ve 9 sayılı Yönetim Kurulu toplantısında;

30.03.2016 tarihinde yapılan Genel Kurul toplantısında Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak seçilen Osman BALCI ve Caner BOYACI  kendi istekleri ile...