01 / 05 / 2024

Osman Güçlü

Osman Güçlü

KBD Yapı İnşaat Malzemeleri Ticaret ve Limited Şirketi 10 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Arnavutköy'de Osman Güçlü, Bereket Budak ortaklığında kuruldu.

Osman Telli: 2021’de güçlü bir ekiple ilerlemeye devam edeceğiz!

Birikimevim Yönetim Kurulu Başkanı Osman Telli yaptığı açıklamada "2021’de altyapımızı daha da kuvvetlendirip, güçlü bir ekiple ilerlemeye devam edeceğiz." dedi.

Osman Gürün: Muğla'daki yazlıkların üçte biri doldu!

Muğla'ya gelen ikinci konut sahiplerindeki artışın ardından açıklamalarda bulunan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, "Sağlıklı günlerde buluşalım, şu anda Muğla'ya gelmeyin" çağrısında bulundu.

Osman Güder: Battalgazi'nin imar sorunları var!

2020 yılının Battalgazi adına yatırım yılı olacağından bahseden Malatya Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ''Battalgazi'nin ciddi imar sorunları vardı' diye konuştu.

Osman Gürün'den Gökova açıklaması!

Gökova'nın imara açılmasıyla ilgili olarak Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün, ayrıntılı bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Mustafa Gül toprağa veriliyor!

Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül, Osman Gül ve Metin Gül'ün babası Mustafa Gül vefat etti. Merhum Mustafa Gül'ün cenazesi bugün ikindi namazına müteakiben toprağa veriliyor.

Osman Gürün Ula ve Köyceğiz'deki yol çalışmalarını inceledi!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün, Ula ve Köyceğiz İlçelerinde devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Yüksek Mimar Mühendis Osman Gürdoğan vefat etti!

Yüksek Mimar Mühendis Osman Gürdoğan hayatını kaybetti. Gürdoğan'ın cenazesi yarın Muğla Akyaka Merkez Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından toprağa verilecek.

Osman Gürün: İmar yerkisi Muğla Belediyesi'nde olmalı!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, CHP Bodrum İlçe Başkanlığı'nı ziyaretinde İmar uygulamalarına yönelik açıklama yaptı. Gürün, "Ben bu yetkinin bakanlıkta olmasını reddediyorum. " dedi.

Yalova'nın yeni Gençlik Merkezi açılışa gün sayıyor!

Yalova Gençlik Merkezi Müdürü Osman Gül, Yalova Lisesi’nin arka bahçesinde bulunan alana iki katlı ve modern mimari ile inşa edilen Gençlik Merkezi’nin on beş güne kadar açılışının planlandığını söyledi.

Osman Günler Kocaeli'nin imar planını anlattı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi imar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Osman Günler, 1/1000 ölçekli imar planlarını Mimarlar Odası Gebze Temsilciliği ve MÜHTED Gebze Şubesi işbirliğindeki seminerde anlattı.

Mustafa Sarıgül ve Şişli Belediyesi'nin acı günü!

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün yardımcısı Osman Şevket Aslan 65 yaşında hayatını kaybetti. Osman Şevket Aslan'ın cenazesi, 6 Mart 2014 Perşembe günü Teşvikiye Camii'nde kılınacak ikindi namazını müteakip kaldırılacak.

Osman Gürsoy Antika ve Sanat Evi'nin detayları!

Osman Gürsoy'un Çukurcuma'daki işyeri ve evi dar alanlarda neler yapılabileceğinin en güzel örneklerinden. Çok dengeli bir şekilde seçilmiş mobilyalar ve göz yoran bir süslülüğe bürünmeden aralara serpiştirilmiş detaylar...

Osman G., Esenyurt'ta 75 konut karşılığı 12 milyon TL çarptı! Bölge hafriyat alanı çıktı!

İstanbul'da filmlere konu olacak dolandırıcılık... Süper lüks yaşamıyla güven kazanan Osman G., ağına bir işadamını düşürdü. '75 konut karşılığı' 12 milyon lira çarptı. Bölgenin hafriyat alanı olduğunu öğrenen işadamı şokta...

Osman Güçlü Haberi

Osman Güçlü

KBD Yapı İnşaat Malzemeleri Ticaret ve Limited Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile 10 Mart 2015'te Osman Güçlü, Bereket Budak ortaklığında kuruldu.


KBD Yapı İnşaat Malzemeleri Ticaret ve Limited Şirketi iş konusu;Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.   Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.   Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...