06 / 05 / 2024

Osman Gürün gökova açıklaması

Osman Gürün gökova açıklaması

Gökova'nın imara açılmasıyla ilgili olarak Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün, ayrıntılı bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Gökova Körfezi'ndeki Karaca Adası'nın fiyatı 225 milyon TL'ye çıktı!

Muğla Gökova Körfezi'nde yer alan 316 bin metrekarelik Karaca Adası'nın fiyatı 50 milyon TL artırıldı ve 225 milyon TL'ye çıkarıldı.

Osman Gürün'den Gökova Körfezi’nin imara açılmasına ilişkin açıklama!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Gökova Körfezi’nde sit değişikliği yaparak turizm cennetini imara açmak ve betonlaştırmak istemesine Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'den açıklama geldi.

Osman Gürün: Görevimiz Gökova’yı kurtarmak!

Muğla’nın cennet kıyıları betonlaşma tehdidiyle karşı karşıya. Kıyıların sit statüleri değiştirilip, imar planları düzenleniyor.. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, “Başka Gökova yok. Ucu açık ve kapsamı belirsiz bakanlık planlarının iptali için her türlü mücadeleyi vereceğiz” dedi.

Gökova'da sit alanları imara mı açıldı?

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, "SİT alanları imara açıldı. Gökova Körfezi'ni parsel parsel satacaklar. Belediye olarak devre dışıyız" diye konuştu.

Osman Gürün: Muğla'daki yazlıkların üçte biri doldu!

Muğla'ya gelen ikinci konut sahiplerindeki artışın ardından açıklamalarda bulunan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, "Sağlıklı günlerde buluşalım, şu anda Muğla'ya gelmeyin" çağrısında bulundu.

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan Osman Gürün'e ziyaret!

İnşaat Mühendisleri Odası Muğla Şubesi üyeleri Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü makamında ziyaret etti.

Osman Gürün'den Gökova açıklaması!

Gökova'nın imara açılmasıyla ilgili olarak Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün, ayrıntılı bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Gökova Metal Kimya İnşaat Orman Ürünleri Ticareti Limited Şirketi kuruldu!

Gökova Metal Kimya İnşaat Orman Ürünleri Ticareti Limited Şirketi bugün Maltepe’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Gökel tarafından kuruldu. 

Osman Gürün Ula ve Köyceğiz'deki yol çalışmalarını inceledi!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün, Ula ve Köyceğiz İlçelerinde devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Osman Gürün: İmar yerkisi Muğla Belediyesi'nde olmalı!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, CHP Bodrum İlçe Başkanlığı'nı ziyaretinde İmar uygulamalarına yönelik açıklama yaptı. Gürün, "Ben bu yetkinin bakanlıkta olmasını reddediyorum. " dedi.

Vileroy&Boch’dan yeni ahşap görünümlü TUXEDO porselen karo serisi!

Vileroy&Boch’un yeni porselen karo zemin konsepti TUXEDO, “orijinalliğin yeniden keşfi” mottosuyla, lüks ahşaplardan esinlenen yeni ahşap görünümünü sunuyor. TUXEDO, otantik ahşap görünümünü, seramiğin avantajlarıyla sunmasıyla öne çıkıyor.

Tarihi ve estetik görünümlü binalar tarihe karıştı!

Evrensel Gazetesi Okay Deprem bugünkü yazısında inşaat sektörünü ve kentsel yapılaşmayı anlattı. İşte tarihi ve estetik görünümlü binaların tarihe karıştığını belirten Deprem'in yazısı....

Osman Güler, mühendislere 1/1000'lik imar planını anlattı!

Osman Güler, Gebze'deki inşaat mühendislerine Batı bölgesindeki dört ilçenin 1/lOOO'lik imar planını anlattı İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliği'nde yapılan seminere inşaat mühendisleri yoğun ilgi gösterdi.

Osman Gürün gökova açıklaması Haberi

Osman Gürün gökova açıklaması

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, Gökova Körfezi'nde, 12 bin 544 hektarlık alanın imara açılması tartışmaları da gündeme bomba gibi düştü. Geçtiğimiz günlerde CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban tarafından düzenlenen basın toplantısında, 1’inci dereden 2’nci derece SİT alanına çevrilen ve imara açıldığı öne sürülen 12 bin 544 hektarlık alan, harita üzerinde gösterilmişti.

Konuyla ilgili olarak Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün de bir basın toplantısı düzenledi ve harita üzerinde imar değişikliğinin doğa ve dünyanın sayılı koylarını barındıran Gökova Körfezi’nde geri dönüşümü mümkün olmayan bir tahribatın oluşacağını söyledi.

Basın toplantısı sırasında SİT alanlarını gösteren Osman Gürün, şu şekilde konuştu:

“Burası Gökova Körfezimiz ve daha önceki planda yeşil olarak gösterilen tüm alanlar birinci derece doğal SİT alanları olarak gösterilmişti. Kahverengi olarak gösterilen yerlerde de...