28 / 04 / 2024

Osman Kırık

Osman Kırık

Tüm dünyada yüzbinlerce insanın tutkunu olduğu KFC, Ege’nin incisi İzmir’deki 7’nci restoranını 5 Mart günü hizmete açtı

İmara açılmak istenen Sarıyer'deki Hacı Osman Bayırı'na mahkemeden 'dur' kararı!

Doğal sit alanı statüsünü düşürerek imara açılmak istenen Sarıyer’deki Hacıosman Bayırı'na mahkemeden 'dur' kararı geldi. 

Küçükçekmece Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Küçükçekmece Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 417 milyon 810 bin 131,67 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Kadri Tarık Özçelik ve Yusuf Kınay ortaklığında kuruldu.

Sirder Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Sirder Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Silivri'de 442 bin 257 TL sermaye bedeli ile Ali Osman Taşdemir tarafından kuruldu.

Kırşehir Çiçekdağı Belediyesi 26 konutu satıyor! Ev alacaklara fırsat!

Kırşehir Çiçekdağı Belediyesi, Kırşehir ili, Çiçekdağı ilçesi, Fevzi Çakmak, Boyalık, Osman Şevki, Bağlarbağı ve Yeni Mahalle'de yer alan 26 adet konutu satıyor...

Kurban bayramına kısa süre kala koyunlara büyük zam! Sektör yetkilisi olacakları çekinerek açıkladı

Kurban bayramına 3 aydan kısa bir süre kalan fiyatlar da merak edilmeye başlandı. İzmir Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Osman Civil, bu sene az talep beklediklerini belirterek, "Geçen sene 2 bin 500 TL olan küçükbaş 4 bin TL'den satılır" dedi.

Osk Group İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osk Group İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Köse tarafından kuruldu.

Ordu AFAD İl Müdürü Osman Işık'tan tahliye edilen evlerle ilgili açıklama!

Ordu AFAD İl Müdürü Osman Işık, Ünye'de heyelan sebebiyle tahliyesi gerçekleştirilen 14 dairedeki vatandaşlar için hak sahibi çalışması yapıp alandan uzaklaştırmadan yeni afet konutları inşa edeceklerini bildirdi.

Blue Key Emlak Yatırım İnşaat Danışmanlık Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Key Emlak Yatırım İnşaat Danışmanlık Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Yıldırım tarafından kuruldu.

Tosyalı Holding'in Cezayir tesisi, Türkiye’nin yurt dışındaki en büyük yatırımı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Osman Arolat bugünkü köşesinde Tosyalı Holding'in yeni yatırımlarını kaleme aldı.

Arsa satışından kazandığı parayı böyle kaptırdı!

Bursa'da bir inşaat firması sahibi olan Osman K. isimli vatandaş, arsa satışından kazandığı 1 milyon 600 bin lirayı bankaya getirirken Kolombiyalı 3 kişi tarafından soyuldu. Soyguncuların yöntemi ise görenleri şaşkına çevirdi. 

Akkök Holding'in acı günü! Osman Taş vefat etti!

Akkök Holding A.Ş. İcra Kurulu Üyesi, Aksa Akrilik Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü, DowAksa Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Taş'ın babası Osman Taş hayatını kaybetti. Akkök Holding taziye ilanı yayınladı.

Samsun 19 Mayıs'taki kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

Samsun 19 Mayıs ilçesinde 3 dönemdir belediye başkanlığı yapan Osman Topaloğlu, 2017'de yapımını başlattığı Kültür Merkezi'nin 2019'a kadar tamamlanacağını söylemişti. Kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

Nezaket Dürüst Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nezaket Dürüst Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Dürüst, Osman Dürüst, Nezaket Dürüst ve Şükran Dürüst ortaklığında kuruldu.

Osman Kırık Haberi

Osman Kırık

Tüm dünyada yüzbinlerce insanın tutkunu olduğu KFC, Ege’nin incisi İzmir’deki 7’nci restoranını 5 Mart günü hizmete açtı. Forum Bornova Alışveriş Merkezi içinde açılan KFC restoranı, İzmirli KFC tutkunlarının uğrak mekanı haline gelmeye aday.


KFC, menülerini süsleyen birbirinden lezzetli tatları, Türkiye’nin her köşesindeki KFC tutkunlarına ulaştırmak için var gücüyle çalışıyor. KFC her geçen gün yeni restoranlarını hizmete açıyor.


KFC, İzmir’deki 7’nci restoranı olan Forum Bornova şubesini 5 Mart günü hizmete açarak, birbirinden çekici lezzetlerini, yepyeni bir mekanda İzmirliler ile buluşturdu. Forum Bornova Alışveriş Merkezi içinde bulunan KFC restoranı, İzmirli KFC tutkunlarına tam aradıkları lezzeti sunuyor.


Açılışa katılan Turkent Genel Müdürü Osman Kırık, “Bugün Forum Bornova Alışveriş Merkezi’nde bir KFC restoranının açılışını gerçekleştirdik. Forum Bornova şubesi ile birlikte KFC’nin İzmir’deki restoran sayısı 7’ye yükselmiş...