08 / 05 / 2024

Osman Murat Özgüney

Osman Murat Özgüney

Hot Turizm Seyahat ve Ticaret Limited Şirketi, Emine Tülay Tetik, Hasan Yaman Özgüney ve Osman Murat Özgüney tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta kuruldu

Regnum Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Regnum Yapı Denetim Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özgür Kılınç tarafından kuruldu.

Gym Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Gym Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Erdinç Özgül tarafından kuruldu.

Murat Özgümüş hangi alanlarda çalıştı? Pasifik GYO’da hangi görevi icra ediyor?

Murat Özgümüş ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi eğitim kurumlarında okudu? Hangi görevlerde bulundu? Pasifik GYO’da ne iş yapıyor? İşte Murat Özgümüş ile ilgili merak edilen her şey...

Güngören Genç Osman Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Güngören Genç Osman Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni’nde önemli açıklamalar yaptı. Bakan Murat Kurum, “222 milyon lira bedelle hayata geçirdiğimiz konutlarımız, Güngören’e, ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Düzgün Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzgün Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ali Düzgün tarafından kuruldu.

Kanal İstanbul boğazın özgürlük projesidir!

TBMM Plan Bütçe Komisyonundaki görüşmelerde Kanal İstanbul Projesi hakkında açıklamalarda bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, projenin özgürlük projesi olduğunu dile getirdi. 

Rönesans’tan iki önemli ayrılık!

Rönesans Gayrimenkul Genel Müdürü Hasan Şimşek ve Rönesans Holding İcra Kurulu Üyesi aynı zamanda Rönesans AVM Yatırım Yönetim Kurulu Üyesi olan Murat Özgümüş, Rönesans'tan ayrıldı.

Murat Kurum'dan Konya'ya yeni millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Konyamızda 10 millet bahçesi projesi bulunuyor. Karapınar'da da 75 bin 250 metrekarelik millet bahçesinin inşasına, Gazi Osman Paşa Mahallemizde başlıyoruz." dedi.

Gizem Özgüney kimdir?

ODE Yalıtım İnsan Kaynakları Müdürü Gizem Özgüney kimdir? Gizem Özgüney, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Gizem Özgüney'in biyografisi...

Gizem Özgüney, ODE Yalıtım'ın İnsan Kaynakları Müdürü oldu!

Türkiye’de yalıtım sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan ODE Yalıtım'ın İnsan Kaynakları Müdürü Gizem Özgüney oldu...

İndemir İnşaat'ın acı günü! Murat Keleş vefat etti!

Kocaeli'nin tanınmış iş insanlarından, İndemir İnşaat firmasının sahibi Murat Keleş vefat etti. Evli ve 4 çocuk babası olan Murat Keleş’in cenazesi Başiskele Yeşilyurt Mahallesi Osman Kuru Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

Kanal İstanbul, Boğaz'ın özgürlük projesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Kanal İstanbul, Boğaziçi'ni koruma ve kurtarma projesidir, Boğaz'ın özgürlük projesidir." dedi.

ZG Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

ZG Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Latif Adaoğulları ve Yavuz Erkmen tarafından kuruldu.

Osman Murat Özgüney Haberi

Osman Murat Özgüney

Hot Turizm Seyahat ve Ticaret Limited Şirketi, Emine Tülay Tetik, Hasan Yaman Özgüney ve Osman Murat Özgüney tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta kuruldu. Hot Turizm Seyahat ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek.Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama seyahat taşıma rehberlik hizmetlerini yürütmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Hot Turizm Seyahat ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kızıltoprak, Zühtüpaşa Mahallesi, Bağdat Caddesi, Yolaç İşmerkezi,...