19 / 05 / 2024

Osman Özdemir 17 ağustos açıklaması

Osman Özdemir 17 ağustos açıklaması

Osman Özdemir, üzerinden 15 yıl geçmesine rağmen bugün itiraf etmemiz gerekiyor ki; deprem ne yazık ki unutulmuş, unutturulmuş ve yapılanlar idare-i maslahat’ın ötesine geçememiştir.” dedi.

Belediye 17 arsa satıyor! İhalesi 22 Aralık'ta!

Bayburt Belediye Başkanlığı, Bayburt Şingah, Zahit, Uzungazi, Esentepe ve Gençosman'da yer alan 17 arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 22 Aralık'ta yapılacak.

Aile Bakanlığından son dakika müjdesi! Sosyal destek ödemesine yüzde 17,55 zam geldi...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yapılan  Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemelerinin yüzde 17,55 zamlandığını duyurdu. 

Asy Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Asy Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da Osman Özdemir, Eyüp Önalan ve Mehmet Fatih Çağlar ortaklığında kuruldu.

Dolar fırtınası geliyor uyarısı: Remzi Özdemir 'Ok yaydan çıktı' diyerek yeni gelecek adımı açıkladı

Türkiye'de 2021 yılının Aralık ayında devreye alınan Kur Korumalı Mevduat sistemiyle yükseliş hızı biraz kesilse de 6 ay içinde yeniden 17 lira sınırını zorlayan dolarda 'ok yaydan çıktı' uyarısı geldi. Ekonomist Remzi Özdemir, doları bundan sonraki seyrini açıkladı.

Fadıl Akgündüz'e açılan davada tanıklar dinlendi!

'Jet Fadıl’ olarak bilinen Fadıl Akgündüz ve 5 kişi ile ilgili dolandırıcılık davası açıldı. Duruşmada, müşteki Osman Özdemir ve avukatı da hazır bulundu ve Ali Rıza Özdemir tanık olarak dinlendi.

Yusufeli Barajı inşaatında 17 kadın mühendis çalışıyor!

Yusufeli Barajı, Limak'ın inşa ettiği 26'ıncı baraj. Limak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Özdemir, baraj inşaatında çalışan 170 mühendisin 17'sinin kadın mühendis olduğunu belirtiyor...

Limak Holding Türkiye yatırımlarına devam edecek!

Limak’ın patronu Nihat Özdemir, 17-25 Aralık’ta hedefteki isimlerden biriydi. 15 Temmuz sonrasında dolaşan infaz listelerinde yine onun adı var.

Artvin'de 17 metrekarelik lüks ağaç ev yapıldı!

Artvin'de yaşayan inşaat mühendisi Osman Kaba, çam ağacının gövdesine 17 metrekarelik ev yaptı. Kaba, 25 basamaklı merdivenle çıkılan eve, yerden gökyüzüne yükseldiği için 'Yeşilden maviye ağaç ev' adını verdi.

Osman Bilgin: Alaşehir için 17 büyük proje hazır!

Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin, gazetemizi ziyaret etti. Bilgin, Genel Yayın Yönetmenimiz Zekeriya isbat'a önemli açıklamalar yaptı. Nurettin Doğan'ın da hazır bulduğu ziyarette Bilgin, Alaşehir içini 17 büyük proje hazırladıklarını söyledi.

TOKİ Kocaeli Gebze'de 24 derslikli lise inşaatı ihalesi 17 Mayıs'ta!

TOKİ Kocaeli, Gebze, Osman Yılmaz Mahallesi'nde 24 derslikli Anadolu Lisesi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 17 Mayıs 2016 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Kayseri'de güvenli yeşil bina projesi tanıtıldı!

Türk Standartlar Enstitüsü (TSE) Kayseri İl Koordinatörlüğü, Danışma Kurulu Toplantısı düzenlendi. Toplantıya katılan TSE Yapı Malzemeleri Sektör Müdürü Osman Özdemir,”Güvenli Yeşil Bina Projesiyle, güvenli yapılar ortaya çıkacak” dedi.

Osman Özdemir: Binaların depreme karşı sorgulanması gerekiyor!

Başkan Özdemir, Deprem Haftası nedeniyle yaptığı açıklamada, deprem gerçeğinin unutulmaması, unutturulmaması ve yapılanların sorgulanarak, yaşanabilecek depremde can kaybı yaşanmamasını temin etmek gerektiğini söyledi.

Güngören su kesintisi 17 Aralık 2014 saati!

İstanbul Avrupa Yakası Güngören ilçesinin Gençosman mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 17 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor...

Osman Özdemir 17 ağustos açıklaması Haberi

Osman Özdemir 17 ağustos açıklaması


Adıyaman Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Osman Özdemir, “1999 yılının 17 Ağustos gecesinde 45 saniyede yitirdiğimiz on binlerce insanımız ve milyarlarca lira ekonomik kayıplarımızın üzerinden 15 yıl geçmesine rağmen bugün 17 Ağustos 2014’te itiraf etmemiz gerekiyor ki; deprem ne yazık ki unutulmuş, unutturulmuş ve yapılanlar idare-i maslahat’ın ötesine geçememiştir.” dedi.

Özdemir, “Ülkemiz gündeminden hiç çıkmaması gereken ve unutulduğu an meydana gelen deprem yıkıcı sinsi yüzünü son olarak 2011 yılında meydana gelen Van depremleriyle göstermiş, 1999 yılında meydana gelen depremlerden yeterli dersi çıkarmadığımız gerçeğini bir kez daha en acımasız bir şekilde göstermiştir. Ülkemizin jeolojik gerçekliği olarak depremlerle sık sık karşılaşacağımız bilinmesine karşın, deprem gibi bir doğa olayının "asrın felaketine" dönüşmesinin ardından geçen onbeş yıl sonra bugün, yaşadığımız çevrenin afetlere karşı daha güvenli...