01 / 05 / 2024

Osman Paçacı

Osman Paçacı

Kiem Yapı İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cahit Paçacı, Mecit Paçacı, Osman Paçacı tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 9 Temmuz'da kuruldu.

Akkök Holding'in acı günü! Osman Taş vefat etti!

Akkök Holding A.Ş. İcra Kurulu Üyesi, Aksa Akrilik Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü, DowAksa Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Taş'ın babası Osman Taş hayatını kaybetti. Akkök Holding taziye ilanı yayınladı.

Öz Mavi Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Mavi Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Paçacı ve Doğukan Paçacı ortaklığında kuruldu.

Yüksel Proje'nin acı günü! Osman Kemal Akın vefat etti! 

Yüksel Proje Yönetim Kurulu Başkanı Celal Akın'ın babası Osman Kemal Akın vefat etti. Yüksel Proje taziye ilanı yayınladı.

Murat Kurum'dan Konya'ya yeni millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Konyamızda 10 millet bahçesi projesi bulunuyor. Karapınar'da da 75 bin 250 metrekarelik millet bahçesinin inşasına, Gazi Osman Paşa Mahallemizde başlıyoruz." dedi.

Amiral Osman Paşa Köşkü 100 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

Üsküdar Sultantepe’de Osmanlı Filosu komutanı Amiral Osman Paşa tarafından 1800’lü yıllarda inşa ettirilen Amiral Osman Paşa Köşkü 100 milyon TL'ye satılıyor...

Şişikler İnşaat'ın acı günü! Osman Şişik vefat etti!

Şişikler İnşaat A.Ş.'nin kurucusu Osman Şişik vefat etti. Şişik ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Cihan Paçacı: Kentsel dönüşüm programı ile gereken tedbirler alınsın!

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Cihan Paçacı Elazığ ve Malatya’da yaşanan deprem ile ilgili açıklamalar yaptı. Cihan Paçacı: "Türkiye'nin deprem bölgelerindeki tüm binalar yeniden elden geçirilsin."dedi.

Osmanlı'nın son mirasçıları büyük servetin peşine düştü! 

1800’lü yıllarda İzmir Valiliği yapan Hacı Osman Paşa’nın oğlu Ali Ağa ile Sultan Abdülmecid ve Sultan Abdülaziz zamanında sadrazamlık yapan damadı Mehmet Emin Ali Paşa’nın torunları olan 5 ailenin bireyleri miraslarının peşine düştü...

Aksaray'da 83.4 milyon TL'ye icradan satılık 15 arsa!

Aksaray 2. Sulh Hukuk Mahkemesi, Aksaray İli, Merkez İlçesi, Taşpazar ve Paşacık Mahallesi'nde yer alan 15 adet arsayı 83 milyon 361 bin 200 TL'ye icradan satıyor...

İÇDAŞ'ın acı günü! Osman Sakıp Kazancıoğlu vefat etti!

İÇDAŞ'ın Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Alan ve eşi Arzu Aslan'ın babaları, Necati Aslan ve Naz Aslan'ın dedeleri Osman Sakıp Kazancıoğlu vefat etti. Merhum Kazancıoğlu'nun ailesi ve İÇDAŞ taziye ilanı yayınladı.

Maru Mekan Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Maru Mekan Sistemleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Devrim Paçacı tarafından kuruldu. 

Başbakan Yıldırım: Tokat'ta 14 yeni hastane inşa edildi!

Tokat Gazi Osman Paşa Bulvarı'nda düzenlenen mitingde konuşma yapan AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Yıldırım, Tokat'ta 14 yeni hastane inşa edildiğini söyledi..

Arıkan Yapı'nın acı günü! Osman Arıkan vefat etti!

Arıkan Yapı'nın aile büyüğü eğitimci, öğretmen Osman Arıkan hayatını kaybetti...

Osman Paçacı Haberi

Osman Paçacı
Kiem Yapı İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cahit Paçacı, Mecit Paçacı, Osman Paçacı tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 9 Temmuz'da kuruldu. 


Kiem Yapı İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...