29 / 04 / 2024

Osmancık imar

Osmancık imar

Nazım İmar Planının olmaması ve yaklaşık 40 yıl önce hazırlanan uygulama imar planında ise ihlaller nedeniyle çarpık kentleşmesinin oluştuğunu belirten Karataş, ilçede imar ve kentleşme sorunlarının yaşandığına dikkat çekti.

Osmancık'ta kentsel dönüşüm ihalesi tamam!

Osmancık'ta kentsel dönüşüm ihalesi tamam. Osmancık'ta riskli alan ilan 'edilen 10 mahallede kentsel dönüşüm yapılması için hazırlanacak yeni imar planı ve Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesi tamamlandı.

İmar ve plan sorununu çözdük diyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na bakın vatandaş ne yanıt verdi! 

Sarıyer'in 50 yıllık imar sorununu, Ataşehir'de 25 yıllık plan sorununu çözdüklerini söyleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na vatandaşlardan yanıt gecikmedi. İşte İBB Başkanı İmamoğlu'nun paylaşımı ve o paylaşıma gelen yanıtlar...

Ataşehir'de 40 yıllık imar sorunu: İçerenköy sakinleri imar haklarının geri verilmesini istiyor!

Ataşehir İçerenköy'de 40 yıllık imar sorununa mahalle sakinlerinden tepki geldi. İmar Mağdurları Platformu adı altında toplanan mahalleliler, imar haklarının ellerinden alındığını iddia etti ve taleplerini sıraladı. İşte mağdurların o açıklaması...

3 milyonla 20 milyonluk iş: 1940'ta Eminönü Unkapanı için büyük imar planı hazırlanmış!

1940 yılında Eminönü Unkapanı için 5 yılı kapsayan büyük bir imar programı hazırlanmış. İşte ayrıntılar...

Ergene Yeşiltepe'nin 40 yıllık imar sorunu çözüldü!

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Yeşiltepe'nin 40 yıllık imar sorunu çözüldüğünü belirtti. İşte Yeşiltepe Mahallesinin imar süreci...

Bizim Toptan’da toplu indirim başladı! 20 kg bulaşık deterjanı 233 TL’ye, 25 kg yerli Osmancık pirinç 1.118 TL’ye düştü!

Bizim Toptan’da 31 Ekim’e kadar alışveriş sepetini dolduracak indirimler başladı. Bu kapsamda, 20 kg bulaşık deterjanı 233 TL’ye, 25 kg yerli Osmancık pirinç 1.118 TL’ye Çaykur 2 kg siyah çay 277 TL’ye düştü. İşte 26 Ekim 2023 Perşembe fiyat listesi...

40 yıllık imar planındaki kör düğüm çözüldü! Avcılar Yeşilkent muradına erdi! Hiç kimse hak kaybına uğramayacak!

Avcılar Yeşilkent Mahallesi’nin 1/1000 ölçekli İmar Planı IBB Meclisi’nde oybirliğiyle kabul edildi ve mahallelinin 40 yıllık imar sorunu çözülmüş oldu.

Migros’ta Osmancık Pirinç 26 lira, sucuk tam 55 lira birden indirimde! 15 Mart 2023 Fiyat Listesi

Bu hafta pek çok ürününü indirimli fiyatlarla satmaya başlayan markette 2 kg Yayla Osmancık Pirinç 90,90 TL’den 26 TL indirime girerek 64,90 TL’ye, Sek Yarım Yağlı 1.500 gram yoğurt 44,95 TL’den 36,90 TL’ye kadar indi.

Osmancık Hırdavat İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmancık Hırdavat İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Osman Oldaç tarafından kuruldu.

Çorum Osmancık TOKİ'de 2 bin 280 TL taksitle 2+1!

TOKİ'nin Çorum projelerinde yer alan konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Çorum Osmancık projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çorum Osmancık 2022 ucuz konut projesi...

Avcılar'ın 40 yıllık imar sorunu çözüldü!

Avcılar’ın 40 senedir imar bekleyen Yeşilkent mahallesinin imar planı sorunu sonunda çözüldü. Yeşilkent mahallesinin yaklaşık 40 senedir imar beklediğine dikkat çeken Turan Hançerli, 100 bin insanı kapsayan 40 yıllık sorunun çözüldüğünü belirterek, katkı sağlayanlara teşekkür etti.

Manisa Saruhanlı'da 6 yıllık imar uygulamaları tamamlandı!

Manisa'ya bağlı Saruhanlı Belediyesi tarafından Cengiz Topel Mahallesi’nde 3 cadde ve 4 sokağında hayata geçen 6 yıllık imar uygulaması sonuçlandı. 

Manisa'da 30 yıllık imar sorunu çözüme kavuşuyor! 

Manisa'da uzun süredir yılan hikayesine gelen imar sorunları çözüme kavuşuyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, imar çalışmalarında son gelinen aşamayı anlattı. 

Ankara Çukurambar’daki 5 yıllık imar sorunu çözüldü!

Geçmişte yapılan eksik imar hatası sebebiyle vatandaşların mağdur olduğu Çankaya Karakusunlar ve Çukurambar bölgesindeki bazı parsellerdeki imar sorunu, Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Encümeni tarafından çözüldü. 

Osmancık imar Haberi

Osmancık imar

Osmancık Belediyesi tarafından ilçenin imar planlarının yeniden hazırlanmasına yönelik çalışmaların başladığı bildirildi. 


Belediye Başkanı Hamza Kara taş, Osmancık ilçesinin 1/1000 ölçekli uygulama imar planının bulunduğunu ancak 1/5000 ölçekli nazım imar planının olmadığını belirtti. 


İMAR SORUNLARINA ÇÖZÜM OLACAK 


Nazım İmar Planının olmaması ve yaklaşık 40 yıl önce hazırlanan uygulama imar planında ise ihlaller nedeniyle çarpık kentleşmesinin oluştuğunu belirten Karataş, ilçede imar ve kentleşme sorunlarının yaşandığına dikkat çekti. 


Yeni imar planlarının hazırlanması ile adeta ilçenin yeniden imar edileceğini ifade eden Karataş "İlçemizin en büyük problemlerinden birisi iyi bir imar planının olmaması. 1/1000 ölçekli uygulama imar planımız mevcut ancak çok eski. Asıl önemli olan ise 1/5000 ölçekli nazım imar planımız yok. Bu da ilçemizde kentleşmeyi büyük bir sorun haline getiriyor. 


Vatandaşlarımız inşaat yapmak istediklerinde imar sorunları ile...