28 / 04 / 2024

Osmancık Kalesi restorasyonu ne zaman başlayacak

Osmancık Kalesi restorasyonu ne zaman başlayacak

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Osmancık Kalesi Restorasyon Projesi, Dereboğazı Göleti İçmesuyu Projesi ve Kentsel Dönüşüm Projesi gibi konularla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Osmancık Kalesi turizme kazandırılacak...

Bizim Toptan’da toplu indirim başladı! 20 kg bulaşık deterjanı 233 TL’ye, 25 kg yerli Osmancık pirinç 1.118 TL’ye düştü!

Bizim Toptan’da 31 Ekim’e kadar alışveriş sepetini dolduracak indirimler başladı. Bu kapsamda, 20 kg bulaşık deterjanı 233 TL’ye, 25 kg yerli Osmancık pirinç 1.118 TL’ye Çaykur 2 kg siyah çay 277 TL’ye düştü. İşte 26 Ekim 2023 Perşembe fiyat listesi...

Migros’ta Osmancık Pirinç 26 lira, sucuk tam 55 lira birden indirimde! 15 Mart 2023 Fiyat Listesi

Bu hafta pek çok ürününü indirimli fiyatlarla satmaya başlayan markette 2 kg Yayla Osmancık Pirinç 90,90 TL’den 26 TL indirime girerek 64,90 TL’ye, Sek Yarım Yağlı 1.500 gram yoğurt 44,95 TL’den 36,90 TL’ye kadar indi.

Osmancık Hırdavat İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmancık Hırdavat İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Osman Oldaç tarafından kuruldu.

Çorum Osmancık TOKİ'de 2 bin 280 TL taksitle 2+1!

TOKİ'nin Çorum projelerinde yer alan konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Çorum Osmancık projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çorum Osmancık 2022 ucuz konut projesi...

Çorum Osmancık TOKİ kurası 11-12 Mayıs'ta!

Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, TOKİ tarafından Çorum’un Osmancık ilçesi Koyun Baba Mahallesi’nde yapılan 4. etap 357 konut için kuraların 11-12 Mayıs tarihleri arasında çekileceğini açıkladı.

Büyükada'daki Hacopulos Köşkü restore edilecek!

Büyükada'daki  en büyük köşklerinden olan, 150 yıllık Hacopulos Köşkü restore edilecek. Tarihi köşkün restorasyonu 18 Kasım 2021’e kadar bitirilmiş olacak. Köşk kaymakamlık binası olarak da kullanılıyor.

Osmancık OSB’de arsa tahsisi başladı!

Çorum Osmancık Organize Sanayi Bölgesi için toplantı düzenlendi. Toplantıda arsa tahsislerine başlandı.

TOKİ Çorum Osmancık 218 konut ihalesi yarın!

Çorum İli Osmancık İlçesi 3.Etap 218 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Çorum Osmancık 218 konut ihalesi 19 Ağustos'ta!

Çorum İli Osmancık İlçesi 3.Etap 218 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 19 Ağustos 2019 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Rami Kışlası restorasyonu tam gaz!

Eyüpsultan'daki Rami Kışlası'nda restorasyon çalışmaları hızla devam ediyor. Yapının kaba inşaatı tamamlandı. 

Bursa'da 597 yıllık caminin restorasyonu durduruldu! 

Bursa İznik'te bulunan 597 yıllık tarihi Mahmut Çelebi Camii'nin restorasyonu ödenek yetersizliği nedeniyle durduruldu. Tarihi cami çürümeye terk edildi. 

TOKİ Çorum Osmancık 2019 projesi 22 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Çorum Osmancık projesi 2019 fiyatları kaç lira? TOKİ Çorum Osmancık 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Çorum Osmancık 2019 başvuru şartları ve detayları neler? İşte Çorum Osmancık 2019 projesi 22 soruda tüm detaylarıyla....

Çorum Koyunbaba Köprüsü restore edildi!

Osmanlı Padişahı Sultan 2. Bayezit tarafından Çorum'un Osmancık ilçesine inşa ettirilen Koyunbaba Köprüsü, 5 yıl süren restorasyon çalışmasından sonra orijinal haline döndürüldü.

Osmancık Kalesi restorasyonu ne zaman başlayacak Haberi

Osmancık Kalesi restorasyonu ne zaman başlayacak

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, belediyenin faaliyetlerini ve ilçenin geleceğini değerlendirdi.


Gerçekleştirilen faaliyetler ve devam eden projelerle değerlendirmelerde bulunan Karataş, asfalt çalışmaları, sel ve su baskınlarına yönelik tedbir çalışmaları, Osmancık Kalesi Restorasyon Projesi, Dereboğazı Göleti İçmesuyu Projesi ve Kentsel Dönüşüm Projesi gibi konularla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 


Belediye Başkanı Karataş ilçede etkili olan sağanak yağışlarda son yılların en büyük yağış miktarının kaydedildiğini belirterek önemli derecede sel ve su baskınlarının yaşandığını ifade etti. Karataş. Dere yataklarmdaki yapılaşmanın ilçeyi tehdit eder boyuta geldiğini kaydeden Karataş, sel baskınlarına yönelik alt yapı çalışmalarına başladıklarını, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından hazırlanan projenin de tamamlanmak üzere olduğunu söyledi. 


Ankara programı kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığı yetkilileri ile de temaslarda bulunduğunu kaydeden Başkan Karataş, Osmancık Kalesinin restore edilerek...