06 / 05 / 2024

Osmancık OSB ne zaman kurulacak

Osmancık OSB ne zaman kurulacak

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, imar planlarının onaylanması ile birlikte alt yapı sürecinin başlatılacağını belirterek “Osmancık OSB'de yatırımcılara bir an önce yer tahsisine başlanması için süreci hızlı bir şekilde devam ettiriyoruz" dedi

Osmancık OSB’de arsa tahsisi başladı!

Çorum Osmancık Organize Sanayi Bölgesi için toplantı düzenlendi. Toplantıda arsa tahsislerine başlandı.

Osmancık OSB'de alt yapı çalışmaları başlıyor!

Çorum Osmancık Organize Sanayi Bölgesi'nin altyapı işlerinin yapılması için ihaleyi alan firmaya yer teslimi yapıldı.

Çorum Osmancık OSB’de arsa tahsisleri başladı!

Osmancık Organize Sanayi Bölgesi müteşebbis heyeti sanayi parsellerinin birim fiyatını belirledi ve Çorum Osmancık OSB’de arsa tahsislerini başlattı.

Çorum Osmancık’a modern itfaiye istasyonu!

Osmancık İtfaiyesi, Belediye Hizmet Kampüsüne inşa edilen yeni itfaiye binasının inşaatı tamamlandı

Çorum Osmancık OSB'ye ödenek müjdesi!

Osmancık Belediye Başkanı ve Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Karataş çeşitli ziyaretler için Çorum’da bulunan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ile görüştü.

Çorum Osmancık OSB için kamulaştırmalar başlıyor!

Osmancık Organize Sanayi Yönetim Kurulu toplantısında OSB süreciyle ilgili çalışmalar değerlendirildi. OSB Yönetim Kurulu Başkanı ve Belediye Başkanı Hamza Karataş, kamulaştırma işlemiyle ilgili çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Osmancık Belediyesi'nden vergi borcu uyarısı!

Osmancık Belediyesine borcu olan vatandaşların 6736 sayılı kanun gereği borç yapılandırması için müracaatlar alınmaya başlandı.

AKM'nin yerine yapılacak spor köyüne amatörlerden destek!

Büyükşehir Belediyesi’nin Atatürk Kültür Merkezi’ni (AKM) yıkıp, yerine yapmayı planladığı dev spor köyüne Ankara’daki amatör sporculardan tam destek geldi.

Dodurga'nın Alpagut Köyüne modern su deposu yapıldı!

Çorum’un Dodurga ilçesine bağlı Alpagut köyüne polietilen kaplamalı modern su deposu yapıldı.

Çorum Osmancık'a 4 yeni yatırım müjdesi!

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, mahalle muhtarları ve basın mensuplarıyla Kültür Evinde bir araya geldi. Karataş, 4 yeni yatırımın da müjdesini verdi.

Osmancık Atıksu Arıtma Tesisi'nin ihalesi 21 Eylül'de!

Osmancık’ın tüm yerleşim alanlarını kapsayan Alt Yapı Projesi ile Atık Su Arıtma Tesisi 21 Eylül’de ihale ediliyor.

Çorum Osmancık Dereboğazı İçme Suyu Barajı'nda son durum!

Çorum'un Osmancık ilçesinde içme suyunu karşılayacak Dereboğazı içme suyu barajı yapım çalışması hızla devam ediyor.

Osmancık şehirlerarası otobüs terminaline kavuşuyor!

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, şehirler arası otobüs terminalinin 22 Eylül’de ihale edileceğini ve 300 günde tamamlanacağını bildirdi.

Osmancık OSB ne zaman kurulacak Haberi

Osmancık OSB ne zaman kurulacak


Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, imar planlarının onaylanması ile birlikte alt yapı sürecinin başlatılacağını belirterek “Osmancık Organize Sanayi Bölgesinin tamamlanarak yatırımcılara bir an önce yer tahsisine başlanması için süreci hızlı bir şekilde devam ettiriyoruz. OSB’nin kuruluşunun tamamlanmasının ardından imar planları hazırlanarak bakanlık onayına sunulmuştu. Bilim, Teknoloji ve Sanayi Bakanlığı imar planlarını onayladı. Alt yapı yatırımlarının 2016 yatırım programına alınması için girişimde bulunuldu. Alt yapının da tamamlanması ise yatırımcılara yer tahsisine başlanacak” dedi.


OSB’DE YATIRIMCILARA 55 ADET ARSA


OSB alanında yatırımcılar için 55 parsel ayrıldığını belirten Başkan Karataş “Şehrimize yeni fabrikaların kazandırmış olacağız. Dolayısı ile yeni istihdam alanları açılmış olacak. İmar planlarının onaylanmasıyla OSB alanında yatırımcılarımız için 55 adet arsa ayrılmıştır” ifadelerini kullandı.




Osmancık...