16 / 05 / 2024

Osmangazi Belediye Başkam Mustafa Dündar

Osmangazi Belediye Başkam Mustafa Dündar

Başkan Mustafa Dündar, "Kaçak ve plansız yapılaşma nedeniyle bu gün bir takım sorunlar yaşayan mahallemizin bu sorunlarını çözmek için gerekli çalışmayı yürütüyoruz" diye konuştu.

Osmangazi Belediye Meclisi'nde Soğanlı Dönüşüm Projesi konuşuldu!

Osmangazi Belediyesi Mart ayı olağan meclis toplantısı, Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın başkanlığında yapıldı. Toplantıda Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi de masaya yatırıldı.

Osmangazi Bağlarbaşı Ziraat Camii'nin inşaatı tam gaz!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yapımı devam eden Bağlarbaşı Ziraat Camii’nde incelemelerde bulundu ve çalışmalar hakkında bilgi aldı

Bursa Osmangazi İlköğretim Okulu'nun inşaatında sona gelindi!

Bursa Osmangazi Belediyesi İlköğretim Okulu'nda kaba inşaat çalışmalarında sona gelindi. Osmangazi Belediye Başkam Mustafa Dündar, emeli geçtiğimiz haziran ayında atılan Mehmet Akif Mahallesi'ndeki Osmangazi Belediyesi İlköğretim Okul inşaatını inceledi.

Osmangazi Belediye Başkanı: Bursa Devlet Hastanesi taşınsın!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa Devlet Hastanesi’nin Acemler’deki Merkez Komutanlığı arazisine yapılacak olan sağlık kompleksine taşınması gerektiğini, çünkü Muradiye’yi Bursa turizmine kazandırmak istediklerini söyledi.

Soğanlı'da kentsel dönüşüm 1 aya kadar başlayacak!

Osmangazi Belediye Başkam Mustafa Dündar da, "Kentsel dönüşüm çalışmalarıyla Osmangazi'nin çehresini değiştireceğiz. Soğanlı Kentsel Dönüşümü Projesi'nde 1 aya kadar temel atacağız. " dedi.

Osmangazi'de emin adımlarla kentsel dönüşüm!

Osmangazi'de emin adımlarla kentsel dönüşüm yapılıyor. Osmangazi Belediye Başkam Mustafa Dündar, kentsel dönüşümde son aşamaya geldiklerini ifade ederek, "Bugün Osmangazi Belediye Meclisi ikinci toplantısını yapıyor.

Kentsel dönüşüm belediye başkanlarına yaradı!

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı'na sundukları kentsel dönüşüm projeleri gerçekleştiren başkanlar, 30 Mart'ta fark yarattı. Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, sandıkta oy patlaması yaşamalarında kentsel dönüşümün çok etkili olduğunu söyledi...

Mustafa Dündar Osmangazi için yeni dönem projelerini anlattı!

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Mustafa Dündar, ev ziyaretleri ile vatandaşla bire bir sohbet edip onların sorunlarını dinliyor, projelerini anlatıyor...

ALTO, Aliağa Belediye Başkan Adayları'nı dinliyor!

Aliağa Belediye Başkan Adayları'nın projelerinin, ALTO Meclis ve Meslek Komiteleri üyelerine sunulması kapsamında, Demokratik Sol Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı Hakkı Ülkü, ALTO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka'ya projelerini anlattı...

Harran Belediye Başkanı örnek proje için 20 dönümlük arazisini bağışladı!

Şanlıurfa’nın Harran ilçesi Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, dünyada ve Türkiye’de ilk kez hayata geçecek olan ve şiddet mağduru kadınlar için oluşturulacak örnek köy projesi için 20 dönümlük araziyi devlete bağışladı...

Çevre mevzuatını bilmeyen belediye başkanına ağır yaptırımlar geliyor!

İZÇEV Genel Koordinatörü Tatar: "İlgili mevzuta hakim olunmaması nedeniyle alınacak yanlış kararlar ya da ihmaller karşısında belediye başkanları 5 yıla kadar hapis ve 5,2 milyon lira para cezalarıyla karşı karşıya gelebilir" dedi

Mustafa Dündar: Osmangazi'de kentsel dönüşümü kent meydanı ile sürdüreceğiz!

Bursa'nın 10 yıldır altın çağını yaşadığını savunan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Kent Meydanı projemiz kentsel dönüşümün önemli bir ayağı olacak. Bursa bu proje ile gerçek kent meydanına kavuşacak" dedi.

Yakutiye sakinleri bir mesajla belediye başkanına ulaşabilecek!

Erzurum Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, derdini ulaştıramayan vatandaş kalmasın, 180 bin ilçe sakininin her biri sorununu iletsin diye teknolojik yenilikleri devreye sokuyor. Vatandaşlar sms ile belediyeye istek, talep ve şikayetlerini iletebiliyor.

Osmangazi Belediye Başkam Mustafa Dündar Haberi

Osmangazi Belediye Başkam Mustafa Dündar

Osmangazi Belediye Başkam Mustafa Dündar, son yıllarda hızlı bir gelişim gösteren Geçit'te, Muhtar Kahraman Balkaya ve vatandaşlarla ile birlikte mahalleyi dolaşıp incelemelerde bulunan Başkan Mustafa Dündar, "Geçit, son yıllarda hızlı bir gelişim ve değişim içerisinde. İki farklı görünüme sahip mahallemizde, yaptığımız plan ve imar uygulama çalışmaları sonucu, son 3 yılda peş peşe inşa edilen konutlarla birlikte bir yanda planlı ve modern bir görünüme sahip yerleşim yerleri, diğer tarafta ise daha eski ve plansız yapılaşma sonucu ortaya çıkmış farklı bir görüntü. Kaçak ve plansız yapılaşma nedeniyle bu gün bir takım sorunlar yaşayan mahallemizin bu sorunlarını çözmek için gerekli çalışmayı yürütüyoruz" diye konuştu. 


A Gazete


Haner Bursa Hayat'ta şu şekilde yer aldı;


 SON yıllarda hızlı bir gelişim gösteren Geçit Mahallesinde, Mahalle Muhtarı Kahraman Balkaya...