07 / 05 / 2024

osmangazi belediyesi dönüşüm projesi

osmangazi belediyesi dönüşüm projesi

Osmangazi Belediyesi Mart ayı olağan meclis toplantısı, Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın başkanlığında yapıldı. Toplantıda Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi de masaya yatırıldı.

Narlıdere Belediyesi, dönüşüm komitesi kuracak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın onay vererek askıya aldığı kentsel dönüşüm planları çerçevesinde Narlıdere Belediyesi, hak sahipleri için bir toplantı gerçekleştirdi.

Bursa Osmangazi kentsel dönüşüm ihalesi 9 Eylül'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa Osmangazi Alemdar ve Gaziakdemir Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesini 9 Eylül tarihinde gerçekleştirecek.

Bursa Osmangazi kentsel dönüşüm projesi ihalesi 13 Ağustos'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Osmangazi kentsel dönüşüm projesinin ihalesini 13 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Osmangazi'de kentsel dönüşüm kent merkezine taşınıyor!

Yunuseli Mahallesi’nde kat karşılığında kentsel dönüşüm projesi hayata geçiren Osmangazi Belediyesi, proje dahilinde inşa edilecek daireleri, kent merkezindeki kentsel dönüşüm sahasında yer alan lojmanlar ile takas edecek.

Osmangazi kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimi!

Özhaseki, Osmangazi Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi Anahtar Teslim Törenine katılarak, hak sahiplerine anahtar ve tapularını teslim etti.

Osmangazi'de kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Bursa’nın merkez Osmangazi Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürlüğü tarafından Demirkapı Mahallesi sakinlerini kentsel dönüşüm konusunda bilgilendirme amacıyla bir toplantı gerçekleştirildi.

Ankara Büyükşehir'den 3 yeni kentsel dönüşüm projesi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi gecekondu ve sorunlu alanları ortadan kaldırmak amacıyla kentsel dönüşüm projeleri hayata geçiriyor. Bu kapsamında 3 yeni kentsel dönüşüm projesine hazırlanan Büyükşehir Belediyesi, dönüşüm projelerinin prosedür çalışmalarını tamamladı.

Bursa'da dönüşümün ikinci perdesi Demirkapı'da!

Bursa Osmangazi Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmalarının ikinci yarısını Demirkapı'da başlatacak. Uludağ eteklerinde yer alan bölgenin çehresini değişecek.

Hedefimiz tüm Osmangazi'de kentsel dönüşüm yapmak!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Osmangazi bölgesinde yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bursa Sıracevizler ve Yediselviler'de dönüşüm başlıyor!

Kentsel dönüşüm projeleri ile ilçeyi geleceğe taşıyan Yıldırım Belediyesi, dönüşüm uygulamalarından birini de Sıracevizler ve Yediselviler mahallelerinde gerçekleştirecek.

Bursa Demirkapı Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor!

Osmangazi Belediyesi, ikinci perdeyi Demirkapı Kentsel Dönüşüm Projesi ile açacak. Mahalle sakinleri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Dündar, kimseyi mağdur etmeden bölgede dönüşüm yapacaklarını söyledi.

Bursa Kent Meydanı'nda büyük dönüşüm!

Kent meydanının batı kısımda kalan bölümün dönüşüm çalışmaları Osmangazi Belediyesi tarafından sürdürülürken, Bursa Büyükşehir Belediyesi de meydanın güney ve doğu yakasındaki 2. Etap proje alanındaki çalışmalara başladı.

Osmangazi Belediye Meclisi'nde Soğanlı Dönüşüm Projesi konuşuldu!

Osmangazi Belediyesi Mart ayı olağan meclis toplantısı, Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın başkanlığında yapıldı. Toplantıda Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi de masaya yatırıldı.

osmangazi belediyesi dönüşüm projesi Haberi

osmangazi belediyesi dönüşüm projesi


Osmangazi Belediyesi Mart ayı olağan meclis toplantısı, Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesiyle ilgili CHP’nin eleştirilerini cevaplayan Başkan Mustafa Dündar, “Siz, belediyenin yetkisinde olup çalıştığı bir yere müteahhit getirerek vatandaşın aklını çeldiniz. Yanlış yaptınız” dedi.


Gündem maddelerinin görüşülmesinden önce Şubat ayındaki çalışmalara ilişkin meclise bilgi veren Başkan Mustafa Dündar’ın ardından, muhalefet partileri adına MHP ve CHP Grup sözcüleri, yapılan çalışmalara ilişkin gündem dışı değerlendirmelerde bulundular. CHP Grubu adına söz alan grup sözcüsü Cevat Asa, Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi’ne ilişkin değerlendirmesinde, “Rezerv alanının ardından riskli alanda kamulaştırma süreci devam eden projede vatandaşlarımız teklif edilen bedelleri çok az buluyor. Haksızlığa uğradıklarını düşünüyor. Bununla ilgili de Soğanlı Çiftehavuzlar Kentsel Dönüşüm ve Dayanışma Derneği adıyla bir dernek açıldı. Meclis üyesi...