29 / 04 / 2024

osmangazi bulvar çalışması

osmangazi bulvar çalışması

Yunuseli'ni Hamitler'e bağlayacak olan 40 metrelik bulvar çalışmalarında büyük yol kat edildi. Asfalta hazır hale getirilen bulvar, altyapı ile yol yapım çalışmalarının birlikte yürütülmesi bakımından da Türkiye'de bir ilk olacak...

Adıyaman Altınşehir Mahallesi'nde yeni yol çalışması başlatıldı!

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Atatürk Bulvarının yoğunluğunu ortadan kaldırmak için Altınşehir Mahallesinde yeni bir yol yapım çalışmasına başladı.

Adana'daki yol çalışması sorunu ne zaman çözülecek?

Adana'dan okurumuz İbrahim Cemal Torun yol çalışması ile ilgili bir sıkıntıyı dile getirmiş. Diyor ki; "Türkmenbaşı Bulvarı'nda dillere destan olmuş önemli bir konu yol çalışması.

Rhodiapolis Antik Kenti yolunda asfaltlama çalışması başlatıldı!

Kumluca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, yaklaşık 4 kilometrelik Rhodiapolis Antik Kenti yolunda asfaltlama çalışması başlatıldı.

Fatsa Tapu Müdürlüğü Dairesi’nde yenileme çalışması başlatıldı!

Ordu’nun Fatsa ilçesi Hükümet Konağı’nda hizmet veren Fatsa Tapu Müdürlüğü Dairesi’nde yenileme çalışması başlatıldı. Fatsa Tapu Müdürü Erdoğan Atik, projenin 163 bin TL + KDV’ye gerçekleştiğini söyledi.

Sahil yolunda viyadük çalışması sürüyor!

Akçakoca, Karasu sahil yolunda müteahhit firma tarafından yol çalışması hızla sürüyor. Sahil yolu olarak tabir edilen bölgede duble yol çalışması hızla sürerken viyadük çalışmalarına başlandı.

Karabük'te kent merkezine lunapark yapım çalışması başladı!

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Kent Meydanı’na lunapark kurulma çalışmasının başladığını bildirdi.Vergili, gazetecilere yaptığı açıklamada, lunaparkın 5 bin 700 metrekare alana kurulacağını söyledi.

Şahinbey'de 12 şeritli yol çalışması tamamlandı!

Şahinbey Belediyesi tarafından kent trafiğini rahatlatmak için sürdürülen, Havaalanı, Dutluk, Şahinbey Parkı ve Kilis yolunu birbirine bağlayacak olan 50 metre genişliğindeki 12 şeritli yol çalışmasında sona gelindi.

Erzurum Dadaşköy Yolu'nda peyzaj çalışması başladı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Şükrüpaşa Mahallesi'nde bulunan Dadaşköy Yolu'nda peyzaj ve yeşillendirme çalışmasına başladı.

Yassıada ve Sivriada'da inşaat çalışması başladı!

Yassıada ve Sivriada'nın imara açılması için inşaat çalışması başladı. İnşaat MESA Grup tarafından başlatıldı.

Kars Ani Harabeleri'nde kazı çalışmasına başlandı!

Birçok medeniyete ev salipliği yapan, 85 hektarlık alandaki Ani Harabeleri'nde, Bakanlar Kurulu kararıyla Pamukkale Üniversitesinden Prof. Dr. Fahriye Bayram başkanlığındaki ekip tarafından kazı çalışması başlatıldı.

Malatya Dilektepe'de asfaltlama çalışması tamamlandı!

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapımı tamamlanan Tepeköy Mahallesi Dilektepe’de asfalt çalışmasını inceledi.

Antalya Söbüce Yaylası'nda asfalt çalışması başladı!

Söbüce Yolu’na ulaşım kolaylaşacak Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli ilçesi Söbüce Yaylası yolunda bakım onarım ve asfalt çalışması başlattı.

Kocaeli Körfez'de yeni bulvar çalışması başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez İlçesi’nin önemli bir caddesini bulvar haline getiriyor. Büyükşehir Belediyesi kent genelindeki yolları modern hale getirmek amacı ile çalışmalarını sürdürüyor.

osmangazi bulvar çalışması Haberi

osmangazi bulvar çalışması

Osmangazi Belediyesi tarafından yaptırılan Yunuseli'ni Hamitler'e bağlayacak olan 40 metrelik bulvar çalışmalarında büyük yol kat edildi. Asfalta hazır hale getirilen bulvar, altyapı ile yol yapım çalışmalarının birlikte yürütülmesi bakımından da Türkiye'de bir ilk olacak. 


Bulvarda yürütülen çalışmaları inceleyen Osmangazi Belediye Başkam Mustafa Dündar, "40 metrelik Bulvar ticari hareketliliğin yaşandığı bir çekim merkezi olmasının yanı sıra Türkiye'nin de en güzel caddelerinden biri olacak" dedi. 


Osmangazi'yi ve Bursa'yı güzelleştirmek için çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Başkan Dündar, "Şehrimizin altyapısını güçlendirerek daha güzel ve yaşanabilir bir kent inşa etmek için çalışıyoruz. Yeni dönemde Osmangazi Belediyesi olarak ana konumuz kentsel dönüşüm. 


Tabi kentsel dönüşümle birlikte ulaşım sorununu da ortadan kaldırmak istiyoruz. Burada yapmış olduğumuz çalışmayla ilçemize 40 metrelik yeni bir cadde açıyoruz. Bu cadde Fuat Kuşçuoğlu Caddesi'nden...