29 / 04 / 2024

Osmangazi Elektrik Perakende Satış

Osmangazi Elektrik Perakende Satış

Vestel markasını da bünyesinde barındıran Zorlu Holding’e bağlı Zorlu Enerji, Osmangazi Elektrik Dağıtım (OEDAŞ) ve Osmangazi Elektrik Perakende Satış (OEPSAŞ) şirketlerinin hisselerini almak için teklif verdiğini açıkladı...

Osmangazi Hisar İçi'nde tarihsel dönüşüm başlıyor!

Osmangazi Belediyesi, “Yaşayan Tarih Hisar İçi” projesinin ilk ayağı olan Oruçbey Caddesi Cephe Sağlıklaştırma Projesi kapsamında başlattığı çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürüyor. Tarihi bölgede diğer kurumlarla ortaklaşa yürütülen çalışmalar kapsamında elektrik ve telefon kabloları yer altına al

İhlas Gayrimenkul, Enerjisa davasında anlaşma yoluna gitti!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Enerjisa Toroslar Elektrik Perakende Satış A.Ş. dava antlaşması hakkında açıklama yaptı.

ADÜAŞ Bursa Osmangazi'deki gayrimenkulün süresini uzattı!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. (ADÜAŞ) Bursa Osmangazi'deki gayrimenkulün son teklif verme süresini uzattı..

Elektrik başvuruları bir günde tamamlanacak!

Elektrik tüketicilerinin perakende satış sözleşmesi başvuruları bir gün içinde tamamlanacak. Başvuru süreci eksiksiz biçimde tamamlanan ve imar alanı içinde bulunan yerlere elektrik en geç 24 saatte bağlanacak.

Yeni konutlara taşınmada Esenyurt birinci sırada!

Elektrik perakende sektöründe faaliyet gösteren CK Boğaziçi Elektrik'in 'Gayrimenkulün Enerjisi Raporu'nun 2017 yılı sonuçlarına göre, yeni konutlara taşınmada Esenyurt birinci sırada.

Zorlu Enerji, Osmangazi Elektrik Dağıtım'ı alıyor!

Zorlu Grubu şirketlerinden Zorlu Enerji, Osmangazi Elektrik Dağıtım'ı satın almak için görüşmeler yaptığını açıkladı

Akbatı AVM'nin enerji tedarik sözleşmesi imzalandı!

Akbatı AVM'de kullanılmak üzere enerji firmalarından alınan teklifleri değerlendirildi. 30 Haziran 2016 tarihi itibariyle sona erecek enerji tedarik sözleşmesinin Sakarya Elektrik Perakende Satış A.Ş ile bir yıl süreyle imzaladı.

Saf GYO, Sepaş ile anlaştı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı iyatlandırma açısından piyasa şartlarına göre en uygun teklifi veren Sakarya Elektrik Perakende Satış A.Ş. (SEPAŞ) ile bir yıl süreyle sözleşme imzaladı.

Osmangazi Belediyesi İlköğretim Okulu’nda sona gelindi!

Kaba inşaatı biten okulda incelemelerde bulunan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Şu anda sıva, elektrik tesisatı ve yer döşemeleri gibi ince işçilikleri devam eden okulumuz, inşallah birkaç ay içerisinde tamamlanacak" dedi

Elektrik faturasındaki kayıp-kaçak bedellerini almak mümkün mü?

Son zamanlarda vatandaşların fazlasıyla şikayetçi olduğu elektrik faturalarındaki zamlar ve tüketiciden "kayıp-kaçak", "dağıtım bedeli", "perakende satış hizmeti bedeli" olarak alınan birçok ücret kaleminin alınması gündemi oldukça meşgul etmektedir.

Elektrik faturasındaki kayıp kaçak bedellerinin iadesi mümkün mü?

Bursa Tüketiciler Derneği Başkanı Sıtkı Yılmaz, elektrik faturalarında tüketiciden "kayıp-kaçak", "dağıtım bedeli", "iletim bedeli", "perakende satış hizmeti" ve "sayaç bedeli" olarak alınan ücretlerin iadesinin mümkün olduğunu bildirdi.

Elektrik faturasındaki kayıp kaçak bedellerinin iadesi mümkün!

Bursa Tüketiciler Derneği Başkanı Sıtkı Yılmaz, elektrik faturalarında tüketiciden "kayıp-kaçak", "dağıtım bedeli", "iletim bedeli", "perakende satış hizmeti" ve "sayaç bedeli" olarak alınan ücretlerin iadesinin mümkün olduğunu bildirdi.

Eskişehir İstasyon Meydanı'ndaki trafo binası yıkıldı!

Eskişehir’de Büyükşehir Belediyesi’nin meydan düzenleme çalışmaları kapsamında, İstasyon Köprüsü’nün yıkılmasının ardından İstasyon Meydanının ortasında kalan Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş.’ye ait trafo da yıkıldı.

Osmangazi Elektrik Perakende Satış Haberi

Osmangazi Elektrik Perakende Satış

Vestel markasını da bünyesinde barındıran Zorlu Holding’e bağlı Zorlu Enerji, Osmangazi Elektrik Dağıtım (OEDAŞ) ve Osmangazi Elektrik Perakende Satış (OEPSAŞ) şirketlerinin hisselerini almak için teklif verdiğini açıkladı. 


Borsa İstanbul’da KAP’a açıklama yapan Zorlu Enerji, Sebahattin Yıldız, Vahip Yıldız, Cihan Yıldız, Musa Yıldız, Sinan Yıldız, Hilal Yıldız, Dedeli Yatırım İnşaat’ın sahibi olduğu hisseler için verilen teklifin diğer teklifler ile birlikte değerlendirilme aşamasında olduğunu belirtti. Osmangazi Elektrik Dağıtım ve Osmangazi Elektrik Perakende Satış’ın yönetimine, yükümlülüklerini yerine getirmemesi ve TETAŞ’a olan 180 milyon liralık borcunu ödememesi gerekçesiyle ağustos ayında EPDK tarafından el konulmuştu. Yıldızlar Holding bünyesindeki Eti Gümüş tarafından kurulan Dedeli Elektrik Dağıtım’ın mülkiyetindeki 1,4 milyon aboneye sahip Osmangazi EDAŞ Afyon, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak şehirlerinde elektrik dağıtım hizmeti veriyor. 


Zaman...