04 / 05 / 2024

Osmangazi geçit yeni pazar alanı

Osmangazi geçit yeni pazar alanı

Geliştirdiği projelerle ilçenin çehresini değiştiren, her mahalleye kazandırdığı hizmetlerle vatandaşın yaşamını kolaylaştıran Osmangazi Belediyesi, Bursa’nın en eski mahallelerinden Geçit’te yeni ve modern bir pazaryeri kazandırmaya hazırlanıyor.

Sabri Paşayiğit yeni şirket kurdu!

Türkiye ve komşu ülkelerce birçok proje hayata geçiren Sabri Paşayiğit Design Office'in kurucusu Sabri Paşayiğit, yeni şirket kurdu. 

Bursa Osmangazi’de kaçak yapılaşmaya geçit yok!

Çalışmalarına son sürat devam eden Osmangazi Belediyesi, Geçit Mahallesi’nde kaçak olarak inşa edilmiş iki katlı binayı yıktı. 

Bursa Osmangazi'de kaçak yapıya geçit yok!

Osmangazi Belediyesi, Geçit Mahallesi’nde kaçak olarak inşa edilen inşaat aşamasındaki bir evin temelini yıktı.

Erenler ADA AVM'ye yeni üst geçit!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Erenler ADA AVM bölgesine yeni bir üst geçit inşa ediyor.

İmar yönetmeliğinde geçit hakkı!

Geçit nedir? İmar yönetmeliğinde geçit hakkı kimlere tanınıyor? İşte Yeni İmar Yönetmeliği kapsamında yer alan hükümler..

Niğde'nin Çamardı köyüne alt geçit yapılması talebi mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Merkez ilçesine bağlı bir köye alt geçit yapılması talebine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Hatay Kavaslı Alt Geçit Projesi tamamlandı!

Antakya kent merkezini ve girişini rahatlatmak amacıyla Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından başlatılan Kavaslı Alt Geçit Projesi tamamlanmasının ardından trafiğe açıldı.

Hatay Kavaslı Alt Geçit Projesi’nde sona gelindi!

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay kent merkezinin trafiğini rahatlatacak Kavaslı Alt Geçit Projesi’nde asfalt çalışmalarının tamamlanmasının ardından bölgede incelemelerde bulundu.

Aydınlılar üst geçit istiyor!

Aydın’da halk arasında ‘ölüm yolu’ olarak da bilinen Muğla yolunda bir üst geçit olmaması vatandaşları isyan ettirdi. Büyükşehir Belediyesi’nin ilgisizliğine tepki gösteren Aydınlılar, “Can güvenliğimiz için üst geçit yapılması lazım” dedi

Özcan Işıklar'dan alt geçit sorununa çözüm!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Karayolları 1.Bölge Müdürü İbrahim Halil Akgündüz’ü ziyaret ederek Konutlar Bölgesindeki alt geçit sorununa alternatif çözüm yolları önerdi.

Niğde Yarhisar Köyü'ne alt geçit yapılması talebi mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde Merkez Yarhisar Köyü'ne alt geçit yapılması talebine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Safranbolu'ya saat kulesi görünümünde üst geçit!

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde yapımı süren üst geçit, Osmanlı padişahlarından 3. Selim'in Sadrazamı İzzet Mehmet Paşa'nın 1797'de ilçede yaptırdığı saat kulesinin görünümünde olacak.

Melikgazi Battalgazi Bulvarı'na üst geçit müjdesi!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ilçe sınırları içerisinde yer alan Karacaoğlu Mahallesi’ne üst geçit yaptırıldığını söyledi.

Osmangazi geçit yeni pazar alanı Haberi

Osmangazi geçit yeni pazar alanı



Geliştirdiği projelerle ilçenin çehresini değiştiren, her mahalleye kazandırdığı hizmetlerle vatandaşın yaşamını kolaylaştıran Osmangazi Belediyesi, Bursa’nın en eski mahallelerinden Geçit’te yeni ve modern bir pazaryeri kazandırmaya hazırlanıyor. Köy statüsünde olduğu dönemde yapılan mevcut pazar yeri, küçük olması nedeniyle hem vatandaşların hem de esnafın ihtiyaçlarını karşılamakta yetersiz kalınca, Geçit sakinlerini temiz ve hijyenik ortamda alışveriş yapma imkanına kavuşturmak için kolları sıvayan Osmangazi Belediyesi, 1. Kanat Sokak ile Şehit Er Bahattin Gündüzlü sokağın kesiştiği noktaya 3 bin 224 metrekarelik yeni bir modern pazaryeri inşa ediyor.


Geçit Mahallesi’nin modern ve planlı yapılaşması ile dikkat çeken bu bölgesinde yapılacak olan pazaryeri ile ilgili çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğünü ifade eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren, ilçemizin ihtiyaçlarını vatandaşlarımızla istişare ederek...