08 / 07 / 2024

Osmangazi sgk binası yıkım

Osmangazi sgk binası yıkım

Bursa Osmangazi'deki SGK'nın kullanılmayan binasının bugün yapılacak yıkımda fiyasko yaşandı. Bina teknik arıza nedeniyle dinamitlerin patlamasına rağmen yıkılmadı. 

Doğuş Otomotiv, Bursa Osmangazi'deki arsa ve binasını satıyor! 

Doğuş Otomotiv tarafından Bursa Osmangazi'de yer alan gayrimenkulün satılması kararı alındı. İşte ayrıntılar...

Esenyurt'ta 49.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası!

T.C. Büyükçekmece Belediyesi, İstanbul ili, Esenyurt ilçesi, Osmangazi Mahallesi'nde yer alan fabrika binasını 49 milyon 500 bin TL'ye icradan satıyor...

İzmir Karaburun'da SGK arazisine yeni belediye binası mı yapılacak?

İzmir'in Karaburun Belediyesi, ilçe merkezinde yer alan ve imar planlarında “Kamu alanı” olarak görünen SGK'ya ait 4 dönümlük eski cezaevi arazisine yeni belediye binası yapmak amacıyla harekete geçti. 

SGK gayrimenkullerini satışa sundu!

SGK, Ankara Kızılay'daki binasına ‘Satılık' ilanı asarak, gayrimenkullerini satışa sundu. 2015-2019 yılları arasında haczedilen 305 bin 239 adet gayrimenkulden ise bin 328 tanesinin satıldı.

Osmangazi Belediyesi'nden 'Mustafa Özbağ'a bina tahsisi' iddiası!

Bursa Osmangazi Belediyesi'nin Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nden kiraladığı tarihi Karabaş-ı Veli Kültür Merkezi binasını Mustafa Özbağ’ın derneğine tahsis ettiği iddia edildi...

Bursa Hamitler Hizmet Binası törenle açıldı!

Bursa’da modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde Osmangazi Belediyesi tarafından yeniden inşa edilen hizmet binası ve cami çevre düzenlemesi gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

Elazığ SGK'nın eski binası belediyeye devredildi!

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ'da bulunan SGK binasının belediyeye tahsis edildiğini açıkladı.

Osmangazi Lisesi yıkılacak, kent meydanı yapılacak!

Bursa'nın Yenişehir ilçe merkezinde yer alan Osmangazi Lisesi'nin eski binası yıkılıp, yerine kent meydanı yapılacak.

Osmangazi Yiğitali Hizmet Binası açılışa hazır!

Osmangazi Belediyesi’nin Yiğitali Mahallesi’nde hayata geçirdiği modern hizmet binası inşaatı tamamlandı. 

Osmangazi Hamitler Hizmet Binası’nda sona gelindi!

Bursa Osmangazi'de modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde eski muhtarlık ve spor kulübü binası, Osmangazi Belediyesi tarafından baştan aşağı yenilendi.

Bursa Osmangazi’ye spor kulübü ve muhtarlık binası inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Hamitler Mahallesi’nde Merkez Cami çevresindeki spor kulübü ve muhtarlık binasının yerine daha modern bir bina inşa ediyor. 

Batman SGK binası Ağustos'ta tamamlanacak! 

Batman’ın eski ilçe otogarı binasının yerinde bulunan ve 3 yıldır yapımı devam eden Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) binasının inşaatının Ağustos ayında biteceği açıklandı. 

Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi yarın!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

Osmangazi sgk binası yıkım Haberi

Osmangazi sgk binası yıkım

Bursa Osmangazi Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan SGK'nın kullanılmayan ve hakkında yıkım kararı çıkarılan binası için çalışma başlatıldı. 13 katlı kullanılmayan bina 300 kilo patlayıcıyla yıkılacaktı fakat ilk patlamada yıkılmadı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, yıkımın gerçekleşmemesinin nedeninin teknik bir arızadan dolayı olduğu belirtildi.

Binanın alt katlarına döşenen dinamitler bir anda patladı. Ama bir süre toz bulutunun arasında kalan binanın yıkılmadı.

Şimdi teknik arızanın giderilmesi için çalışmalar devam ediyor. Çalışmaların tamamlanmasının ardından bina patlayıcıyla...