04 / 05 / 2024

osmangazi Sırameşeler Spor Tesisi

osmangazi Sırameşeler Spor Tesisi

Yatırımlarına son sürat devam eden Osmangazi Belediyesi, Sırameşeler Spor Tesisleri ve Çocuk Parkı’nı hizmete açtı.

Osmangazi Sırameşeler Spor Tesisi açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Sırameşeler Spor Tesisi'ni önümüzdeki günlerde hizmete açılacak.

Osmangazi Sırameşeler Spor Tesisi açılış için gün sayıyor!

Spor yatırımlarına son sürat devam eden Osmangazi Belediyesi, Sırameşeler Spor Tesisi’ni de tamamlıyor.

Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam geliyor! İşte Osmangazi, Çanakkale Köprüsü, Ankara- Niğde Otoyolu geçiş ücretleri

Seçimlerin ardından yaşanan zam rüzgarı devam ediyor. Şimdi de  köprü ve otoyollara zam gelmesi bekleniyor. Peki Osmangazi, Çanakkale Köprüsü, Ankara- Niğde Otoyolu geçiş ücretleri ne kadar olacak? İşte geçiş ücretleri...

Gençlik ve Spor Bakanlığı sürpriz bir kararla personel alımı yapacak! Son başvuru günü yarın! Acele edin!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı. 6 Ekim’de başlayan başvurular 10 Ekim’de sona erecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan gençlere müjde 11 bin 455 personel alacak! Sözleşmeli personel alımı başvurusu ne zaman?

Gençlik ve Spor Bakanlığı 11 bin 455 kişiye iş kapısı açıyor. Bakanlık bu sene alınacak yeni personeller için duyuru yaptı. Peki, 11 bin 455 sözleşmeli personel alımı başvurusu ne zaman başlıyor?

Gençlik ve Spor Bakanlığı 11 bin 455 sözleşmeli personel alıyor! Hemen bakın! Sakın kaçırmayın!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, bir son dakika açıklamasında bulunarak, 11 bin 455 sözleşmeli personel alımı yapılacağını duyurdu. İşte Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı ile ilgili detaylar...

AFAD peş peşe sıraladı: İstanbul depremini en çok o ilçeler hissedecek! Adalar, Bakırköy, Üsküdar, Esenyurt...

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı raporu İstanbul'da olası bir depremde hangi ilçelerin daha çok zarar göreceğini peş peşe sıraladı. İşte İstanbul depreminde en çok hasar alacak o ilçeler...

Bakan açıkladı: 24 Haziran'da Osmangazi Köprüsü'nden 111 bin 770 araç geçti

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 24 Haziran'da Osmangazi Köprüsü'nden 111 bin 770 aracın geçtiğini duyurdu. İşte detaylar...

Elektrikler kesilecek mi? 31 Mayıs Çarşamba elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler hangileridir?

İstanbul’da elektrik kesintisi olacak mı? Elektrik kesileceğinin yaşanacağı ilçeler tek tek araştırılıyor. 31 Mayıs 2023 gününde İstanbul’un bazı mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. İşte ayrıntılar!

Bugün elektrik kesintisi olacak mı? 30 Mayıs Salı elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler hangileridir?

İstanbul’da elektrik kesintisi olacak mı? Elektrik kesileceğinin yaşanacağı ilçeler tek tek araştırılıyor. 30 Mayıs 2023 gününde İstanbul’un bazı mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. İşte ayrıntılar!

Elektrik kesintisi sorgulama! 29 Mayıs Pazartesi elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler hangileridir?

İstanbul’da elektrik kesintisi olacak mı? Elektrik kesileceğinin yaşanacağı ilçeler tek tek araştırılıyor. 29 Mayıs 2023 gününde İstanbul’un bazı mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. İşte ayrıntılar!

Bugün elektrikler kesilecek mi? 26 Mayıs 2023 elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler hangileridir?

İstanbul’da nerelerde elektrikler kesilecek? Elektriklerin kesileceği ilçeler tek tek araştırılıyor. 26 Mayıs 2023 gününde meydana gelecek elektrik kesintisine dair ayrıntıları duyurdu. İşte ayrıntılar!

Bugün nerede elektrikler kesilecek? İşte 25 Mayıs 2023 elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da nerelerde elektrikler kesilecek? Elektriklerin kesileceği ilçeler tek tek araştırılıyor. 25 Mayıs 2023 gününde meydana gelecek elektrik kesintisine dair ayrıntıları duyurdu. İşte ayrıntılar!

Elektrikler kesintisi! Bugün elektrikler kesilecek mi? İşte 24 Mayıs 2023 elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da ne zaman elektrikler kesilecek? Elektrik gidecek ilçeler araştırılıyor. 24 Mayıs 2023 gününde meydana gelecek elektrik kesintisine dair ayrıntıları duyurdu. İşte ayrıntılar!

Yarın elektrik kesintisi yaşanacak mı? İşte 22 Mayıs 2023 elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da yarın elektrikler kesilecek mi? Elektrik gidecek ilçeler tek tek açıklandı! 22 Mayıs 2023 gününde yaşanacak elektrik kesintisine dair ayrıntıları duyurdu. İşte ayrıntılar!

osmangazi Sırameşeler Spor Tesisi Haberi

osmangazi Sırameşeler Spor Tesisi

‘Sporla Gelişen Bursa, Sağlıklı Yetişen Nesiller’ ideali ile ilçenin dört bir yanına spor tesisleri inşa eden Osmangazi Belediyesi, Sırameşeler Spor Tesisleri ve Çocuk Parkı’nı törenle hizmete açtı.

Her mahalleye bir spor tesisi kazandırma hedefiyle çalışmalarına devam eden Osmangazi Belediyesi, Sırameşeler Mahallesi’nde toplam 4 bin 250 metrekarelik alan üzerine modern bir spor tesisi hayata geçirdi.

Osmangazi Belediyesi'nde yer alan habere göre, vatandaşların ve amatör spor kulüplerinin yararlanacağı tesiste, 33x53 metre uzunluğunda bir futbol sahası, soyunma odaları, yönetim binası, kafeterya, fitness alanı, çocuk oyun alanı ve koşu yolu bulunuyor.

Yaklaşık 1 milyon liraya mal olan spor tesisinin hemen yanına 4 bin 400 metrekarelik alan üzerine inşa edilen park ise hem çocukların rahatlıkla eğlenebileceği bir mekan, hem de bölge halkı için sosyal donatı alanı olacak.

Spor...