19 / 05 / 2024

Osmangazide kamulaşan alanlar

Osmangazide kamulaşan alanlar

Osmangazi Belediyesi geçen yıl 102 bin 300 metrekarelik alanda kamulaştırma yaptı. Kamulaştırmalar için hak sahiplerine ödenen bedel 43 milyon lirayı bulurken projelerin maliyeti sadece 17 milyon lira...

Kredi kartından altın ve döviz alanlar dikkat! Kartınız her an kapanabilir

Enflasyonla mücadele kapsamında atılan sıkılaştırma adımlarına bir yenisi eklendi. Ekonomist Tunç Şatıroğlu X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kredi kartından altın ve döviz alanların kartlarının her an kapanabileceğini bildirdi.

Çanakkale Bayramiç ve Çan için acele kamulaştırma kararı!

Çanakkale ili Bayramiç ve Çan ilçeleri sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ekrem İmamoğlu: İstanbul'da yeşil alanları imara açan bir belediye olmayacağız!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Yeşil Alanlar Çalıştayı”nın açılış konuşmasını yaptı. İmamoğlu, "Bu şehirde asla yeşil alanları imara açan bir belediye olmayacağız" dedi...

Malatya Doğanşehir'de acele kamulaştırma kararı!

Malatya ili Doğanşehir ilçesi sınırları içerisinde bulunan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çanakkale Çan'da acele kamulaştırma kararı!

Çanakkale Çan'da yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çanakkale Çan'da acele kamulaştırma kararı!

Çanakkale'de Çan İlçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar Elektrik Üretim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılacak...

Akdoğan Yaşam Alanları İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdoğan Yaşam Alanları İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Doğan ve Ahmet Aktaş ortaklığında kuruldu.

İstanbul’un su havza alanlarında gayrimenkul arzı iki kat arttı!

İstanbul’un cazibe oluşturan havza alanlarındaki gayrimenkul arzında son iki yıldır önemli gelişmeler yaşanıyor. Gayrimenkul arzında işlem hacmi iki yılda iki kat artarken, yıllık ticari hacim iki yılda 2.5 kat artış gösterdi.

4 il için acele kamulaştırma kararı!

Kayseri, Balıkesir, İstanbul ve Şanlıurfa'da bulunan bazı alanların acele kamulaştırılmasına karar verildi. Kararlar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Ayvalık'ta zeytinlik alanları imara açılmayacak!

Ayvalık Belediye Meclisi'nin olağanüstü toplantısı Orhan Peker Sanat Galerisi'nde gerçekleştirildi. Belediye Meclisi'nin toplantısında zeytinlik alanların imara açılması onaylanmadı.

TOKİ Zeytinburnu'nda sosyal donatı alanlarını yenileyecek!

Zeytinburnu Belediyesi, Çırpıcı, Veliefendi, Sümer, Yeşiltepe, Seyitnizam ve Nuripaşa Mahalleleri’ni kapsayan projede sadece ilan edilecek sosyal donatı alanlarını kapsayacağı belirtildi. Evi yıkılacak olanlara, öncelikle TOKİ’den ev edinme ya da kamulaştırma bedelini alma teklifi sunulacak.

Antalya Havaalanı 1100 dönüm daha büyüyor!

Antalya Havalimanı'nda uçak bakım hangarı, genel havacılık terminali ve park sahası için güney bölgesindeki sera ve yerleşim alanlarından oluşan bin 100 dönümlük arazinin yüzde 90'ı kamulaştırıldı. Bu yıl içinde tahliyeler başlayacak.

Çanakkale Çan'da Enerji İletim Hattı için kamulaştırma!

380 kV Çan 2 TES-Çan 380 Enerji İletim Hattı projesi kapsamında bazı taşınmazların Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Osmangazide kamulaşan alanlar Haberi

Osmangazide kamulaşan alanlar

Osmangazi Belediyesi geçen yıl 102 bin 300 metrekarelik alanda kamulaştırma yaptı. Kamulaştırmalar için hak sahiplerine ödenen bedel 43 milyon lirayı bulurken projelerin maliyeti sadece 17 milyon lira. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, pek çok yatırımı gerçekleştirebilmek için inşaat bedelinden 5-10 katı fazla bedel ödemek zorunda kaldıklarını açıkladı. 


Maliyeti 200 bin lira olan bir park için 1 milyon liranın üzerinde kamulaştırma bedeli ödemek zorunda kaldıklarını ifade eden Dündar, "Osmangazi, bu yönüyle Bursa'da hizmetin en pahalı olduğu ilçe diyebilirim. Ne yazık ki bütçemizin önemli bir kısmını kamulaştırmalara ayırmak zorunda kalıyoruz" dedi. 


Posta...