04 / 05 / 2024

osmaniye 32 derslik okul yapımı

osmaniye 32 derslik okul yapımı

Osmaniye'ye yaptırılacak olan 32 derslikli İmam Hatip Lisesinin protokolü Vali Kerem Al ve Hayırsever Ali Yıldıztekin arasında imzalandı. Protokol imzasında Vali Yardımcısı Alp Eren Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik de bulundu.

TOKİ Manisa Akhisar ve Kırkağaç ilköğretim okulu ihalesi yarın!

Manisa İli Akhisar İlçesi Efendi Mah. 16 Derslik Zübeyde Hanım Okulu, Kırkağaç İlçesi Şair Eşref Mah. 24 Derslik Edip Bayat Okulu ve Turgutlu İlçesi Turgutlar Mah. 32 Derslik Samiye Nuri Sevil Okulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Osmaniye'de 32.7 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul ihalesi!

Osmaniye Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Alibeyli ve Yaveriye Mahallelerinde bulunan gayrimenkulleri satışa çıkardı. Arsa ve turistik otel binasından oluşan gayrimenkullerin toplam bedeli 32 milyon 706 bin 400 TL olarak belirlendi.

Cemal Akmercan'dan Edirne'ye imam hatip lisesi!

İlkokul mezunu Malatyalı Cemal Akmercan, 1973 yılında geldiği İstanbul’da trenlerde çiklet sattı, işportacılık yaptı. Van’da bir ilkokul, Malatya’da bir Anadolu Lisesi açan Akmercan, son olarak Edirne’de 32 derslik imam hatip lisesi açtı.

Nevşehir İl Özel İdaresi'nin eğitim yatırımları devam ediyor!

Nevşehir İl Özel İdaresi 2015 yatırım projeler kapsamında devam eden Merkez Göre yolu 32 derslik İmam Hatip Okulu, Merkez 24 Derslik Anadolu Lisesi, İmam Hatip Eğitim binası ve pansiyon binaları yapım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Esenyurt Abdulkadir Aksu Lisesi'nin temeli atıldı!

Eski İç İşleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili olan Abdülkadir Aksu’nun isminin verildiği 32 derslik “Abdülkadir Aksu Lisesi” için düzenlenen törenle yeni eğitim yuvasının temeline ilk harç döküldü...

Esenyurt Abdülkadir Aksu Lisesi'nin temeli atıldı!

Eski İç İşleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili olan Abdülkadir Aksu’nun isminin verildiği 32 derslik “Abdülkadir Aksu Lisesi” için düzenlenen törenle yeni eğitim yuvasının temeline ilk harç döküldü.

Osmaniye'de 32 derslik okul için protokol imzalandı!

Osmaniye'ye yaptırılacak olan 32 derslikli İmam Hatip Lisesinin protokolü Vali Kerem Al ve Hayırsever Ali Yıldıztekin arasında imzalandı. Protokol imzasında Vali Yardımcısı Alp Eren Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik de bulundu.

Özyurtlar İlkokulu'nun temeli atıldı!

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu Fatih Mahallesi Bahçeyolu Caddesinde yeni bir okulun temelini attı. Önceki gün Örnek Mahallesinde 24 derslik Garanti Koza İlkokulu temelinin atılması ardından dünde 32 derslik Özyurtlar İlkokulu için temeller atı

Şanlıurfa Hilvan'daki ortaokul ve yurt inşaatı devam ediyor!

Hilvan Kaymakamı Uğur Sezer, ilçede yapımı devam eden 32 derslik ortaokulu ve öğrenci yurdunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Sezer, yapımı devam eden ortaokul ve öğrenci yurdunun en kısa sürede tamamlanacağını belirtti...

Halkbank 32 adet gayrimenkul satıyor: 4.5 milyon dolar!

Halkbank iştiraki Halk Leasing, Burdur, Kastamonu, Bursa, Mersin, İzmir, İstanbul, Trabzon, Aydın, Sivas, Yalova, Muğla, Tekirdağ ve Osmaniye 'de yer alan 32 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Viranşehir'e 32 derslikli okul yapılacak!

Viranşehir İlçe Kaymakamlığı tarafından ilçeye 32 derslik okul yapılacak. Muhammed Lütfi Kotan tarafından başlatılan ihale ile Viranşehir Yeni Mahalleye 32 derslik okul inşaat ihalesi gerçekleşti...

TOKİ Osmaniye Evleri Yeşilyurt'ta başvuru için son 6 gün!

279 adet konutun kura yöntemiyle satışa sunulduğu TOKİ Osmaniye Yeşilyurt'ta başvuru dönemi 29 Mayıs'ta başlıyor...

Osmaniye Yaveriye TOKi'de başvurular başladı!

TOKİ Osmaniye Yaveriye Toplu Konut Uygulaması kapsamında satışa sunulan 5 adet konut için başvuru dönemi başladı...

osmaniye 32 derslik okul yapımı Haberi

osmaniye 32 derslik okul yapımı

Valilik makamında gerçekleştirilen protokol imzasında Vali Yardımcısı Alp Eren Yılmaz ve İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik de bulundu. Protokol imzası öncesinde konuşan Hayırsever Ali Yıldıztekin, kendisinin de İmam Hatip Lisesi mezunu olduğunu, okulu bitirdikten sonra 10 yıl imam olarak görev yaptığını ve bu süre içerisinde İlahiyat Fakültesini bitirdiğini ifade ederek, 3 yıllık öğretmenlik hayatının ardından şu anda inşaat sektöründe çalıştığını kaydetti. Eşi ile birlikte Osmaniye'ye İmam Hatip Lisesi yaptırma kararı aldıklarını, okula da Ali ve Seda Yıldıztekin İmam Hatip Lisesi ismini vereceklerini belirten Hayırsever, "Uzun bir süredir okul yaptırma hayalim vardı. Bugün bu hayali gerçekleştiriyor olmaktan mutluyum. Eşim benim çocukluk arkadaşım, ilkokul sıralarından bu yana beraberiz bu yüzden de yaptıracağımız okulun eşimle ikimizin adını taşımasını istedim" diye konuştu....