06 / 05 / 2024

osmaniye ağcabey camii restorasyonu bittimi

osmaniye ağcabey camii restorasyonu bittimi

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde restorasyonu tamamlanan Ağcabey Camisi'nin açılış töreninde konuştu. Bakan Çelik, Türkiye'nin 11 yılda önemli mesafe kat ettiğini belirtti...

Edirne Ayasofya Camii’nde restorasyon tamamlandı!

Edirne'nin Enez ilçesinde, Fatih Sultan Mehmet tarafından camiye çevrilen, 1965’te yaşanan depremden sonra hasar alıp kullanıma kapanan Ayasofya Camii, 55 sene sonra tekrar açılacak. Camii, müze olarak da gezilebilecek…

Osmaniye Kadirli Ala Camii'nin yenilenme süreci mecliste!

Osmaniye Kadirli Ala Camii'nin yenilenme süreci meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Koncuk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmit Mehmet Ali Paşa Cami ibadete açılıyor!

İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde hayata geçirilen Mehmet Ali Paşa Merkez Camii’nin alt katı, 6 Mayıs Pazartesi günü başlayacak olan Ramazan ayı öncesinde açılacak.

Mamak Çağlayan Camii'de Selçuklu mimarisi örnek alındı!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül Çağlayan Mahalle Cami inşaatını inceleyerek, yetkililerden son durum ile ilgili bilgi aldı

Osmaniye'deki Tosyalı Camii açıldı!

Osmaniye'nin Toprakkale İlçesi'ndeki Organize Sanayi Bölgesi'ne yaptırılan Tosyalı Cami ibadete açıldı. İl Müftüsü Ramazan Çortul, Vali Al'a cami hakkında bilgi verdi.

Ankara Pursaklar'a Şehitlik Camii inşa ediliyor!

Ankara Pursaklar Mezarlığı yanında Şehitlik Camii Dini ve Sosyal Tesis inşa ediliyor. Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, 425 metre kare alan üzerine yükselen ve iki ayrı bloktan oluşan camii inşaatı hakkında bilgi aldı.

Muratpaşa Meltem Camii imar planı 15 Temmuz'da görüşülecek!

Muratpaşa Belediye meclis toplantısında tartışma konusu olan Meltem Camii binası altındaki ALYA Alışveriş Merkezi'nin imar planı 15 Temmuz 2016 Cuma günü yapılacak olan Büyükşehir Belediye Meclisi'nde gündeme gelecek.

Kocaeli Kartepe Hasan Paşa Merkez Camii açıldı!

Kocaeli Kartepe Uzunçiftlik Mahallesi’nde bulunan Hasan Paşa Merkez Camii açıldı. Hasan Paşa Merkez Cami 2 dönüm arazi üzerine 3 katlı olarak 560 metrekarelik alanda inşa edildi.

İzmir Aliağa'da camii projesi protesto edildi!

İzmir Aliağa'da halk, mahallelerinde bulunan 3.600 metrekarelik arazinin Cami, Kur'an Kursu ve Müftülük Lojmanları yapılmak üzere Aliağa İlçe Müftülüğü'ne devredilip temel hafriyat kazısına başlanmasına tepki gösterdi.

Altındağ Çağrı Camii ibadete açıldı!

Ankara’da mahalle camileri dönemini başlatan Altındağ Belediyesi, bir ibadethaneyi daha ilçeye kazandırdı. Altındağ Belediyesi tarafından Çinçin’e yapılan Çağrı Camii mütevazi bir törenle açıldı.

ÇOMÜ Camii'nin inşaatı tamamlandı!

ÇOMÜ’de yapımına 2014 Haziran ayında başlayan 3 bin kişilik cami inşaatı tamamlandı. Cami, yıl sonuna kadar kullanıma açılacak. Camii, tamamlandığında 15 bin kişiye aynı anda ibadet etme imkanı sağlayacak.

Kadıköy Caferağa Ulu Camii imar planı askıda!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Kadıköy Caferağa'da İDO İskelesi'nin güneyine planlanan Ulu Camii 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği ve raporları onayladı...

Ağrı Abdulkadir Geylani Camii ibadete açıldı!

Ağrı Valisi Musa Işın, Fatih Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Abdulkadir Geylani Camii’nin açılışına katıldı. Kurum amirleriyle Fatih Mahallesine gelen Vali Işın, okunan duaların ardından açılışı gerçekleştirdi.

osmaniye ağcabey camii restorasyonu bittimi Haberi

osmaniye ağcabey camii restorasyonu bittimi


Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, "Türkiye'nin demokrasisi ve gelişmişliği, mazlum milletlere örnek oluyor" dedi.


Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde restorasyonu tamamlanan Ağcabey Camisi'nin açılış töreninde konuşan Çelik, Türkiye'nin 11 yılda önemli mesafe kat ettiğini belirterek, milletin birlik ve beraberlik içinde demokrasiye sahip çıkmasının, ülkenin gelişmesinde en önemli faktör olduğunu ifade etti.


Eski geleneklerin AK Parti hükumetiyle sona erdiğini vurgulayan Çelik, "Bu devlet sizindir, bu hizmetleri siz yapıyorsunuz, artık siyasiler patron değil, patron halktır. Siz, demokrasiye destek vererek ülkenin büyümesine, ekonominin gelişmesine katkı sağlıyorsunuz" diye konuştu.


Ülkelerin, siyasi ve manevi olarak iki sınırı bulunduğunu belirten Çelik, şöyle konuştu:


"Türkiye Cumhuriyeti'nin fiziki sınırlarını hepimiz biliyoruz. Manevi sınırlarımız, medeniyet dünyamıza ait sınırlarımız o kadar büyük ki onun da idrakinde olmalıyız. İşte biz, bu eserleri ihya ettiğimiz gibi...