08 / 05 / 2024

Osmaniye Belediyesi Yaveriye TOKİ yapımı

Osmaniye Belediyesi Yaveriye TOKİ yapımı

Osmaniye Belediyesi'nin Yeşilyurt Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Yaveriye TOKİ bölgesinde toplu konut yapım çalışmaları tamamlandı. Belediyeye ait 25 dönümlük arazide 10 blok halinde toplam 256 konut yapıldı.

Bakırköy Osmaniye 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, Bakırköy ilçesi, Osmaniye Mahallesi, 671 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 19.04.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Bakırköy Belediyesi kültür merkezi yaptırıyor!

Bakırköy Belediyesi Osmaniye'de kültür merkezi ve evlendirme dairesi inşa ettirecek. İntifa hakkı tesis edilmek suretiyle yapım ve işletme ihalesi 12 Şubat'ta... 

Bakırköy Belediyesi Osmaniye'de kültür merkezi yaptırıyor!

Bakırköy Belediyesi Osmaniye'de kültür merkezi ve evlendirme dairesi yaptırıyor. İntifa hakkı tesis edilmek suretiyle yapım ve işletme ihalesi 11 Aralık'ta...

TOKİ Osmaniye Yaveriye başvuru dönemi!

TOKİ Osmaniye Yaveriye başvuru dönemi hakkında detaylar haberimizde yer alıyor.  TOKİ Osmaniye Yaveriye projesinde 3+1 nitelikli 2 daire bulunuyor.

Osmaniye Belediyesi'nden emlak vergisi 2. taksit uyarısı!

Osmaniye Belediyesi, 2017 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi (ÇTV) ikinci taksit ödemesi konusunda vegi  mükellefleri uyardı.

Osmaniye'deki eski turistik otel 22.5 milyon TL'ye satıldı!

Osmaniye Belediyesi, eski turistik otel olarak inşa edilmiş binayı kamuoyuna açık bir biçimde, ihale usulü satışa çıkarttı. Oteli 22 milyon 550 bin Türk Lirası bedel ile Türkiye çapından faaliyet gösteren kurumsal firma olan EVKUR Yükselen Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi almaya hak kazandı.

Emlak ve Çevre temizlik vergisinde son gün uyarısı!

Osmaniye Belediyesi,2017 yılı emlak ve çevre temizlik vergisi (ÇTV) ilk taksit ödemesi konusunda vergi ödemesi yapacak olan vatandaşları uyardı.

Osmaniye Erzin'e yeni sanayi sitesi inşa edilecek!

TOKİ ve Osmaniye Erzin Belediyesi tarafından bölgede küçük sanayi sitesi işyerlerinin inşa edilmesi için son aşamaya gelindi. Küçük sanayi sitesi esnafı yeni sanayi sitesine kavuşuyor.

TOKİ Osmaniye Yaveriye başvuruları başlıyor!

TOKİ Osmaniye Yaveriye başvuruları bugün itibariyle başlıyor. Projede yer alan 1 adet daire açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor.

TOKİ Osmaniye Yaveriye 2017 başvurusu!

TOKİ tarafından hayata geçirilen Osmaniye Merkez Yaveriye 1.Etap projesindeki 1 daire açık satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Osmaniye Yaveriye 2017 başvurusu ne zaman?

Osmaniye'nin yolları genişletiliyor!

Osmaniye Belediyesi şehir merkezinde yol yapım çalışmalarını hızla sürdürüyor. Yolların genişletme ve asfaltlama çalışmalarının yanı sıra sokaklarda da yol yapım çalışmaları devam ediyor.

Osmaniye Yaveriye TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Osmaniye Merkez Yaveriye 1.Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 3 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak

TOKİ Osmaniye Yaveriye başvuru tarihleri!

TOKİ'nin Osmaniye Merkez Yaveriye 1.Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 3 adet konut için başvurular bugün başladı.

Osmaniye Belediyesi Yaveriye TOKİ yapımı Haberi

Osmaniye Belediyesi Yaveriye TOKİ yapımı

Osmaniye Belediyesi'nin Yeşilyurt Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Yaveriye TOKÎ bölgesinde toplu konut yapım çalışmaları tamamlandı. Belediyeye ait25 dönümlük arazide 10 blok halinde toplam 256 konut yapıldı. Örnek daireleri gezen Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, TOKİ ile birlikte örnek bir proje uygulandığını söyledi. Daireleri beğendiğini belirten Kara, şu bilgileri verdi: "Bu konutların yapıldığı 26 dönümlük arazi belediyemize aitti. TOKİ ile yaptığımız görüşmeler ile bu alana 256. artı 10 olmak üzere toplam 266 konut yapıldı. Buradan ve Yeşilyurt TOKİ'den elde edeceğimiz gelir ile Yeşilyurt Mahallesi'nin tamamının kentsel dönüşümünü tamamlayacağız. Girişimlerimiz ile TOKİ standart projeleri yerine burada farklı bir çalışma uygulandı. Osmaniye'nin hava koşullarIna uygun, balkonları geniş, mimarisi eksiklikleri tamamlandıktan sonra farklı bir proje. 123 ve 106 metre karelik TOKİ kabulünü yapacak....