07 / 05 / 2024

osmaniye bimeks mağazası nerede

osmaniye bimeks mağazası nerede

Bimeks, Türkiye genelindeki 107. mağazasını Osmaniye'de törenle hizmete açtı. Büyük indirimler ile açılışı gerçekleşen mağazanın açılış törenine, Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar ve Franchise iş ortağı Ali Eker katıldı...

Bimeks 138. mağazasını Ankara'da açtı!

Türkiye’de teknoloji perakendecisi denilince ilk akla gelen mağazası Bimeks, Ankara'da 9. mağazasını açtı. Bu kapsamda Bimeks, Ankara’da 9., Türkiye genelindeyse 138. mağazasını Ostim 100. Yıl Bulvarı’nda açtı

İhlasevim Osmaniye Mağazası hizmete açıldı!

İhlasevim Osmaniye Mağazası yeni konseptiyle hizmete açıldı. İhlasevim Osmaniye Mağazası 'Evimi Seviyorum' sloganıyla, Alibeyli Mahallesi, Dr. Ahmet Alkan Caddesi No: 56/B adresinde hizmete girdi.

Bimeks ilk yurt dışı mağazasını Leşkoşa'da açtı!

Bimeks ilk yurt dışı mağazasını Kuzey Kıbrıs’ta açtı. Büyük ilgi gören açılışta konuşan Bimeks İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmed Akgiray, Kıbrıs’ın ve Doğu Akdeniz’in teknoloji ticareti merkezi olacağına inandıklarını söyledi.

Bimeks Kıbrıs'a mağaza açacak!

Kıbrıs'ın ilk ve tek AVM'si 1001 Airport Mail Shopping Centre'de açılacak olan Bimeks Mağazası, Kıbrıs'ın teknoloji üssü olmayı amaçlıyor.

Osmaniye'nin en büyük mobilya mağazası açıldı!

Osmaniye'nin en büyük mobilya mağazası olan OFİSSET Hayat Mobilya Mağazası, Atatürk caddesinde açıldı. Murat Teke'nin yaptığı OFİSSET Hayat Mobilya mağaza açılışına çok sayıda vatandaşlar katıldı

Bimeks yeni mağazasını Anamur'da açtı!

Teknoloji perakendecisi bimeks Türkiye genelindeki 139, Mersin’de ikinci mağazasını Anamur’da hizmete açtı.Mağazanın açılışına, özel açılış fiyatlarından faydalanmak isteyen vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

Bimeks yeni mağazasını Amasya Merzifon'da açtı!

Türkiye’nin ilk teknoloji perakendecisi bimeks, 139. mağazasını Amasya Merzifon ilçesinin en işlek ve merkezi caddelerinden Hacırahat Caddesi’nde açtı.

Bimeks 139. mağazasını Amasya'da açtı!

Türkiye’nin ilk teknoloji perakendecisi bimeks, 139. mağazasını Amasya’nın Merzifon ilçesinde açtı. Merzifon'da şube açan Bimeks, 30 binden fazla ürün çeşidini cazip fiyatlar ve çok özel ödeme seçenekleri ile müşterilerine sunuyor.

Bimeks yeni mağazasını Konya'da açtı!

Teknoloji perakendecisi Bimeks, 2 bin metrekarelik yeni mağazasını Konya'nın en yeni alışveriş merkezi Novada Outlet Alışveriş Merkezi'nde açtı. Özel indirimlerden faydalanmak isteyen Konyalıların açılışa ilgisi yoğun oldu.

Bimeks'in Ordu'daki yeni mağazasının açılışı gerçekleşti!

Yaklaşık iki buçuk yıldan beri Ordululara hizmet veren bimeks mağazası, 19 Eylül Stadyumu yanındaki yeni yerine taşınarak açılışı gerçekleştirildi..

Bimeks 4. mağazasını İnegöl AVM'de açtı!

Türkiye’nin ilk teknoloji perakendecisi bimeks, Bursa’daki 4. mağazasını İnegöl AVM’de açtı. İnegöllüler ilk gün açılışa özel indirimlerden faydalanmak için Bimeks mağazasına akın etti. Mağaza toplam 450 metrekare satış alanına sahip.

Bimeks 141'inci mağazasını Sancaktepe Metrogarden AVM'de açtı!

Bimeks, İstanbul'da 30'uncu, Türkiye genelinde ise 141'inci mağazasını Sancaktepe Metrogarden AVM'de açtı. Açılış kurdelesini kesen Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, "Bimeks olarak mutlu günlerimizden birini daha yaşıyoruz" dedi.

Çilek, 165. mağazasını Osmaniye'de açtı!

Çilek’in tüm koleksiyonlarını sergilediği 640 metrekarelik Osmaniye Mağazası’nda çocukların neşeli ve eğlenceli dünyasına hitap eden tasarımlar ile kendi yaşam alanlarını oluşturabilecekleri odalar, hem ebeveynlerin hem de çocukların beğenisine sunuluyor.

osmaniye bimeks mağazası nerede Haberi

osmaniye bimeks mağazası nerede


Bimeks, Türkiye genelindeki 107. mağazasını Osmaniye'de törenle hizmete açtı.


Büyük indirimler ile açılışı gerçekleşen mağazanın açılış törenine, Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar ve Franchise iş ortağı Ali Eker katıldı. Eş zamanlı olarak Trabzon Forum mağazasının açılışını Trabzon Teknik Direktörü Hami Mandıralı ve Trabzonsporlu futbolcuların katılımıyla gerçekleştiren Bimeks, Forum mağazasında metrekare ve ürün çeşidini arttırdı. Saat 10.00 itibariyle alışverişlere başlanan mağazalarda Sony Xperia M cep telefonu 999 TL yerine 549 TL’ye, Samsung 102 ekran televizyon 2099 TL yerine 1399 TL’ye, Apple Ipad mini 1027 TL yerine 699 TL’ye, İndesit çamaşır makinesi 799 TL yerine 599 TL’ye satışa sunulan ürünler arasındaydı.


Binlerce üründe gerçekleşen indirimler ile Bimeks’in "Büyük Açılış"larına ilgi yoğundu. Açılışın ardından mağazalarına akın eden müşteriler, indirimli ürünleri almak için adeta birbirleriyle...