27 / 04 / 2024

Osmaniye haberleri

Osmaniye haberleri

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Adana'nın merkez ve doğu ilçeleri ile Osmaniye çevrelerinde önümüzdeki üç saat içerisinde yerel olarak kuvvetli (21-50 mm) gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini açıkladı.

Osmaniye'de ev yangını!

Alınan bilgiye göre, Osmaniye Alibekirli Mahallesi' nde Betül Teke’ ye ait bir evde, sobadan sıçrayan kıvılcımların perde ve de kanepeyi tutuşturması sonucu yangın meydana geldi...

Osmaniye'de tekstil mağazasında yangın çıktı!

Osmaniye'de tekstil mağazasında yangın çıktı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Kontrol altına alınarak söndürülen yangında, mağazadaki ev tekstil ürünlerinin tamamı zarar gördü...

Osmaniye Kadirli ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünün verilerine göre, saat 15.20'de merkez üssü Kadirli ilçesine bağlı Kızyusuflu köyü olan 4.0 şiddetinde sarsıntı kaydedildi...

Osmaniye'de 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünden alınan bilgiye göre Osmaniye2nin Kadirli ilçesinde, 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem saat 08.39' da gerçekleşti...

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap başvuruları!

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap başvuruları 24 Nisan'da başlayacak. 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan dairelerin kurayla satışa sunulduğu projede 7 bin 153 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap TOKİ fiyat listesi!

Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap TOKİ fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 71 bin 531 TL'den başlıyor. Projede yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için 120 ay vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap'ta 256 adet konut satıyor!

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap'ta 256 adet konut satıyor. Daire fiyatları 71 bin 531 TL'den başlangıç gösteren projede başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlendi.

Doğu Akdeniz'in yatırım üssü: Osmaniye OSB!

Osmaniye OSB, kurulduğu günden beri sunduğu altyapı imkanları ile birlikte coğrafi konumunun getirdiği avantajlarla ülkemizde yatırım yapılabilecek bölgelerin başında yer alıyor..

Suat Önal Osmaniye'de eğitime destek veriyor!

AK Parti Osmaniye Milletvekili Dr.Suat Önal, 2015'de eğitim alanında birçok yatırım için ödenek aktarımının yapıldığını bildirdi. Önal, yaptığı açıklamada, bu yılda da her alanda olduğu gibi eğitim alanında da hizmetlerin devam ettiğini belirtti.

Osmaniye'deki çim hokeyi sahasının yapımında sona gelindi!

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın tesisleşme hamlesi sürüyor. Konya'da inşa edilen Türkiye'nin ilk çim hokeyi sahası hizmete açıldı. Osmaniye'deki çim hokeyi sahasının yapımında ise sona yaklaşıldı

Gayrimenkul Haberleri 2014 yılı 4. çeyrek raporu açıklandı!

DTZ Pamir & Soyuer firması tarafından Türkiye Gayrimenkul Pazarı hakkında hazırlanan “Gayrimenkul Haberleri 2014 4. Çeyrek” başlıklı araştırma raporu yayınlandı.

Kadir Kara: Türkiye'deki en büyük kentsel dönüşüm Osmaniye'de!

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, kentsel dönüşüm konusunda, yerel yönetimlerin de etkin bir şekilde devrede olması gerektiğini söyledi.

Osmaniye İl Özel İdaresi'nden 21.6 milyon TL'ye 3 arsa!

Osmaniye İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı tarafından Osmaniye'de bulunan 3 arsa satışa çıktı. İhalesi, 27 Mart 2015 günü saat 14:00'de yapılacak.

Osmaniye Merkez'de 21.6 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Osmaniye İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı tarafından 3 tane arsanın satışı 27 Mart 2015 Cuma günü 21 milyon 620 bin TL'ye ihale edilecek.

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 1 adet konut başvurusu bugün başlıyor!

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 1 adet konut başvurusu bugün başlıyor. Satış işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede dairenin fiyatları 85 bin 624 olarak belirlendi.

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt'ta 1 adet konut satıyor!

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt projesinde yer alan 1 adet konutu açık satış yöntemiyle satışa sunuluyor. Projede yer alan dairenin fiyatı 85 bin 624 TL olarak belirlendi.

Yeni Osmaniye'ye 266 konut inşa edildi!

Osmaniye Belediyesi'nin Yeşilyurt Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Yaveriye TOKİ bölgesinde toplu konut yapım çalışmaları tamamlandı. Belediye'ye ait olan 25 dönümlük arazide 10 blok halinde toplam 266 konut yapıldı.

Osmaniye haberleri Haberi

Osmaniye haberleri


Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Adana'nın merkez ve doğu ilçeleri ile Osmaniye çevrelerinde önümüzdeki üç saat içerisinde yerel olarak kuvvetli (21-50 mm) gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini açıkladı. Yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olunması...