29 / 04 / 2024

osmaniye imar problemi

osmaniye imar problemi

Osmaniye' de Rızaiye, Kazım Karabekir, Fakuşağı, Karaboyunlu mahallelerinin olduğu 5 mahalleyi kapsayan 450 hektarlık alandaki imar revizyonuyla inşaatlarda izin verilen kat sayısı 5' e çıkarıldı...

Kadıköy Osmaniye'deki rezerv yapı alanın imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Kadıköy Osmaniye Mahallesi 627 Ada (Eski 7 Parsel) Yeni42, 43, 44 Parseller İle Bir Kısım Tescil Dışı Alanı İçeren Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5000 ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıda...

Murat Kurum'dan son dakika imar açıklaması: İstanbul’da imar problemi kalmayacak!

AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, afetlere dirençli bir İstanbul yapacaklarını açıklayarak '' Nasıl Üsküdar, Kadıköy, Ümraniye’de yaptıysak, 39 ilçede de milletimizle el ele vereceğiz. İmar problemi kalmayacak” dedi.

Osmaniye’nin afet sonrası imar planı hazır

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen kentin yeniden imarı için yapılan projede sona gelindiğini kaydeden Başkan Kara; "Şehrimizi sağlam adımlarla geleceğe taşıyacak imar planımızı yaptık. Bu çalışmayı en kısa zamanda gerçekleştirerek Osmaniye’yi güzel bir hale kavuşturacağız” dedi.

Bakırköy Osmaniye Mahallesi 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Bakırköy ilçesi, Osmaniye Mahallesi, 267 ada, 134, 149 ve 165 parsellere ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 24.03.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Güngören Osmaniye Mahallesi imar uygulaması askıya çıktı!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Osmaniye Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Ümraniyeliler depreme dayanıklı konutlarına kavuşuyor!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Kazım Karabekir Mahallesi ve çevresindeki mahallelerde yaşanan imar probleminin önümüzdeki günlerde çözüleceğinin müjdesini verdi. Başkan Yıldırım, şu an imar problemi yaşanan yerlerin yapılacak projelerle daha değerli bir hale geleceğinden bahsetti.

Kepez Düdenbaşı'nda imar problemi çözüldü!

Kepez Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı AK Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, bölgede mülkiyet, imar problemlerinin çözüldüğünü söyledi.

İçerenköy ve Küçükbakkalköy'ün imar problemi ortadan kalkacak!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım,  İstanbul 1.bölge ittifak adaylarıyla buluştu bir araya geldi. İlçe adayları projelerini, Yıldırım İstanbul vizyonunu anlattı.

Ataşehir'de imar problemi ortadan kalkacak!

Sancaktepe Belediye Başkanı, AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, “Sancaktepe’de yaptığımız hizmetler, bizim referansımız. Ataşehir’de de imar problemi ortadan kalkacak, vatandaşlar depreme dayanıklı evlerine kavuşacak.” diye açıklama yaptı. 

İstanbul'un ciddi anlamda imar problemi var!

İstanbul'un ciddi anlamda imar problemi olduğunu söyleyen Binali Yıldırım, "Yapıların yüzde 40'tan fazlasında imara aykırılık var, imarsız. Bunları çözmek için İmar Barışı yaptık. İkinci adımda da buradaki değişimi ve dönüşümü gerçekleştireceğiz" dedi...

Beykoz'un imar problemi çözülecek!

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Beykoz Belediye başkan adayı olan Murat Aydın, “İstanbul’un incisi olarak adlandırılan Beykoz biraz tozlanmış. Biz imardan istihdama yapacağımız yatırımlarla ilçeyi yeniden partalacağız” dedi

Ataşehir'in imar problemi çözülecek!

Sancaktepe Belediye Başkanı olan İsmail Erdem 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Ataşehir Belediye Başkan Adayı oldu. Hayata geçireceği hizmetleri anlatan Erdem, ''Ataşehir'in imar problemini çözeceğiz'' diye konuştu.

Beykoz’un imar problemi için kamuoyu yapılanması!

CHP Beykoz Belediye Başkan aday adaylarından Muammer Tonya, bölgedeki imar probleminin kamuoyu yapılanması yapılarak çözüleceğini söyledi.

osmaniye imar problemi Haberi

osmaniye imar problemi

Osmaniye'de 5 mahalleyi hektarlık alandaki imar OSMANİYE Belediye Meclisi'nde oy çokluğuyla alman kararla, Rızaiye, Kazım Karabekir, Fakuşağı, Karaboyunlu mahallelerinin tamamı ile Şirinevler Mahallesi'nin Musa Şahin Bulvarı'na cepheli alanlarında yapılan imar revizyonu ile kat yüksekliği 5 kata çıkarıldı. Başkan Kadir Kara, değişiklik kapsamındaki alanın büyüklüğünün 450 hektar olduğunu, 5 yıllık görev süreleri boyunca toplam 3 bin 920 hektar alanda kat yüksekliğini 5'e çıkardıklarını belirtti. 


Yaptıkları yeni imar uygulamaları ile kentsel dönüşümü devletçi bir zihniyet ile yapmayarak Türkiye'de örnek gösterilen bir uygulamaya imza attıklarını dile getiren Başkan Kara, "Yaptığımız imar revizyonları ile Osmaniye'de 'Özel Kentsel Dönüşümü' başlattık. Yeni alanlar oluşturmadan Osmaniye'de kendi içerisinde dönüşüm sağladık. Bu dönemde Osmaniye'de ortalama 25 bin bağımsız bina bu sayede yapıldı. Hem de belediye bütçesinden tek kuruş...