29 / 04 / 2024

Osmaniye jandarma hizmet binası son durum

Osmaniye jandarma hizmet binası son durum

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde inşa edilecek Jandarma Komutanlığı yeni hizmet binası için çalışmalar başladı. 

TOKİ Osmaniye 59 konut ihalesi bugün!

Osmaniye İli, Merkez İlçesi, Kurtuluş Mahallesi Jandarma Komutanlığı 59 Adet Konut (Lojman) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Osmaniye 59 konut ihalesi yarın!

Osmaniye İli, Merkez İlçesi, Kurtuluş Mahallesi Jandarma Komutanlığı 59 Adet Konut (Lojman) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Osmaniye'ye lojman müjdesi!

Osmaniye İli, Merkez İlçesi, Kurtuluş Mahallesi Jandarma Komutanlığı 59 Adet Konut (Lojman) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 10 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Osmaniye'de yeni jandarma binasının temeli atıldı!

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde inşa edilecek Jandarma Komutanlığı yeni hizmet binası için çalışmalar başladı. 

Samsat İlçe Jandarma Komutanlığı hizmet binası yapımı talebi mecliste!

Adıyaman'ın Samsat ilçesine İlçe Jandarma Komutanlığı hizmet binası yapımı talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Osmaniye Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü hizmet binası açıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Osmaniye Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi.

Osmaniye Kadirli Eğitim Vakfı yeni hizmet binası açıldı!

Genel merkezi Ankara olan Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı yeni hizmet binası coşkuyla açıldı. Ankara’da yaşayan Osmaniyelilerin yoğun katılımı ile gerçekleşen açılışa Osmaniye Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu ile Ruhi Ersoy’da katıldı.

Osmaniye İstiklal Spor Kulübü'nün yıkımı durduruldu!

İstanbul 13. İdare Mahkemesi, Bakırköy Belediyesinin ek hizmet binası yapılacağı gerekçesiyle Osmaniye İstiklal Spor Kulübü tesisleri hakkında aldığı yıkım kararına ilişkin yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Osmaniye’deki şehit ve gazi dernekleri hizmete açıldı!

Osmaniye Belediyesi tarafından Kent Müzesi yanında Osmaniye Muharip Gaziler Derneği ve Osmaniye Şehit Polis Aileleri ve Gazileri Derneği için yapımı tamamlanan hizmet binaları 19 Eylül Gazileri Anma Günü'nde düzenlenen törenle hizmete girdi.

Aydın Jandarma Bölge Komutanlığı kapatıldı!

Aydın Jandarma Bölge Komutanlığı, OHAL kapsamında kapatıldı. Jandarma bölge komutanlığının, aynı yerleşkesinde Aydın Garnizon Komutanlığı olarak hizmet vereceği belirtildi.

Osmaniye Belediye Hizmet Binası en iyi proje ödülünü aldı!

Osmaniye Belediye Hizmet Binası, Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından internet üzerinden yaklaşık 400 bin kişinin katıldığı oylama neticesinde en iyi belediye hizmet binası proje ödülüne layık görüldü.

Söke'de eski jandarma binası yıkıldı!

Aydın’ın Söke ilçesinde uzun süre jandarma tarafından kullanılan bina yıkıldı. 40 yılı aşkın bir süre Söke’ye hizmet veren eski Jandarma binası, Jandarma’nın yeni binasına taşınması sonrasında atıl olarak kalmıştı.

TOKİ Mardin'de Jandarma Karakolu inşa edecek!

TOKİ Mardin İli Kızıltepe Bektaş, Mazıdağı Şeyhan, Midyat Yayvantepe ve Ömerli Beşikkaya' da Jandarma Karakol Komutanlıkları hizmet binası ve çevre düzenleme işi ihale edecek...

Osmaniye jandarma hizmet binası son durum Haberi

Osmaniye jandarma hizmet binası son durum

Osmaniye'ye bağlı Kadirli ilçesinde, İlçe Jandarma Komutanlığı hizmet binasının yapım çalışmaları başladı. Milliyet'te yer alan habere göre; Binanın temel atma törenine Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, beraberinde Kadirli Kaymakamı Ahmet Arık, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Avcı, İlçe Tarım Müdürü Fatin Rüştü Özeser, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa As, Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Semercioğlu, İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Gürlek ve Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Oruç katıldı. 

Hizmet Binasının temelinin atıldığını söyleyen Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, yaptığı açıklamada işin süresinin 8 ay olduğunu ancak yüklenici firmanın 4 ay gibi kısa bir sürede anahtar teslimini yapacağını belirtti.
 

Osmaniye için acele kamulaştırma...