03 / 05 / 2024

Osmaniye Sarayları projesi

Osmaniye Sarayları projesi

Keten Proje Yönetim Kurulu Üyesi, Proje Mimarı Buket İraöz, günümüzde konut alıcısının artık daha bilinçli hareket ettiğini ve marka projelere yöneldiğini belirtti.

Osmaniye'de nitelikli konuta talep artacak!

Osmaniye Sarayları projesini hayata geçiren Keten Projenin Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Özgür İraöz, hareketlenen ekonomiyle birlikte bölgede nitelikli konuta talebin artacağını söyledi.

Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesi için düğmeye bastı! Osmaniye'ye 757 yeni konutluk dev proje geliyor!

Özaksu Gayrimenkul, Bakırköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesinde 757 adet konut ve 65 adet ticari  alan yer alacak.

Osmaniye'de 7 bin 100 kalıcı konutun projesi hazır!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen Osmaniye'de, evleri yıkılan ya da ağır hasar gören vatandaşlar için 7 bin 100 konutun projesinin hazır olduğu açıklandı.

TOKİ Osmaniye projesinde son dakika! Tek bir ilçeye 126 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Osmaniye 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Merakla beklenen projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Osmaniye projesiyle 126 yeni konut geliyor! Tarih belli oldu!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Osmaniye projesinin ihale tarihi belli oldu. İşte TOKİ Osmaniye 2023 projesi detayları...

TOKİ Osmaniye Kadirli projesi için düğmeye bastı! Tam 307 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Osmaniye'de 307 yeni konut inşa edecek. İhalesi 22 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek olan projede ayrıca 3 dükkanlı ticaret merkezi de yer alacak.

TOKİ Osmaniye Toprakkale’de 2+1 ve 3+1!

TOKİ’nin beş senede toplam olarak 500 bin adet Sosyal Konut Projeleri bütününde Osmaniye’de de yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Osmaniye Toprakkale Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Osmaniye Düziçi 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Osmaniye Düziçi sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Osmaniye Düziçi’nde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Osmaniye Düziçi’nde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Osmaniye Düziçi sosyal konut projesi

TOKİ Osmaniye Bahçe 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Osmaniye Bahçe sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Osmaniye Bahçe’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Osmaniye Bahçe’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Osmaniye Bahçe sosyal konut projesi

6 soruda TOKİ Osmaniye Sosyal Konut Projesi 2022! Osmaniye ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Herkesin merakla beklediği TOKİ Osmaniye 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklandı.TOKİ Osmaniye projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Osmaniye 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

Sinpaş GYO İstanbul Sarayları projesi değerleme raporu!

Sinpaş GYO, İstanbul İli, Küçükçekmece İlçesi, Halkalı Mahallesi'nde yer alan 801 ada 21 parselde bulunan İstanbul Sarayları Projesine ait 23 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınlandı. 

TOKİ Osmaniye Bahçe orta gelir son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye Bahçe orta gelir grubu projesi için başvuru dönemi bugün sona eriyor...

TOKİ Osmaniye Bahçe projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye Bahçe projesi satışa çıktı.

TOKİ Osmaniye alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye alt gelir grubu projesi için başvurular başladı.

Osmaniye Sarayları projesi Haberi

Osmaniye Sarayları projesi

İş hayatında karşılaşılan sorunlar, çekilen sıkıntılar, yorgunluk, stres ve üstüne gün içerisinde çekilmez hale gelen trafikte yaşanan koşuşturmaca, şehirlerde yaşayan insanlara hayatı adeta zindan ediyor. Tüm bu bunaltıcı gelişmeler, insanları huzur bulabilecekleri sessiz, sakin mekan arayışlarına itiyor. Lüks ve konfor adına her detayın en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü Osmaniye Sarayları, gürültüden uzakta, huzurlu ve mutlu bir yaşam sürmek isteyenlerin bu hayalini gerçeğe dönüştürüyor. Proje, insanların ruhunu dinlendiren doğal ortamıyla, günlük yaşamın bütün stresini sitenin dışında bıraktırıyor.


HUZUR DOLU BİR YAŞAM

Göz alıcı mimarisi ve tasarımıyla filmlerde görmeye alışık olduğumuz saray yaşamını Osmaniye’de gerçeğe dönüştüren Keten Proje, inşaatı hızla devam eden Osmaniye Sarayları Projesi ile 160 şanslı aileye hayatlarının her anını özel kılacak, huzur dolu bir yaşam olanağı sağlıyor. Benzersiz sosyal donatıları...