04 / 05 / 2024

osmaniye toki yurt yapım ihalesi

osmaniye toki yurt yapım ihalesi

Osmaniye İli Kadirli İlçesi 300 Kişilik (304 Kapasiteli) Yurt Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale 18 Aralık 2013 tarihinde saat 14:30'da gerçekleş

TOKİ, yurt dışında yaşayan vatandaşları ev sahibi yapacak!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, yurt dışında yaşayan Türk vatandaşları için mega kent İstanbul'da 420 yeni konut inşa edecek.

Fikret Şahin'den 'TOKİ yurt yapımına öncelik versin' önerisi!

Üniversitelerin açılmasına günler kala Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü’nün (KYGM) yetersiz yurt sayısı, yüksek konut kiraları ve özel yurtların fahiş fiyatlarıyla karşılaşan kalan öğrenciler, barınma problemi yaşıyor.

Osmaniye Yaveriye TOKİ yolu genişletildi!

Osmaniye'deki Yeşilyurt Mahallesi ve Yaverpaşa mahallerini birbirinden ayıran ve Yaveriye Toki yolu olarak da kullanılan 4 kilometre uzunluğundaki Divlimoğlu Caddesi genişletilerek asfaltlandı.

TOKİ Osmaniye Sumbas'ta konut başvuruları başladı!

Osmaniye Sumbas ilçesinde yapımı planlanan TOKİ Konutları için başvuru şartları ve tarihleri açıklandı. Sumbas Belediye Başkanı Mustafa Nuri Nuhoğlu," Sumbas Toki Konutları Başvuruları başladı" sözleriyle müjdeli haberi duyurdu.

TOKİ yurt yapımına destek vermeli!

Anadolu Gazetesi köşe yazarı olan Sefer Aşır Eraslan bugünkü yazısında öğrencilerin barınma ihtiyacının karşılanmasından bahsetti. Eraslan, ''TOKİ, yurt yapımına daha çok destek vermelidir'' dedi.

Mehmet Çankaya: TOKİ ile yurt dışında ortak proje geliştirmek istiyoruz!

Karmod Prefabrik Üst Yöneticisi Çankaya, "TOKİ ile yurt dışında özellikle ekonomik toplu konutlarda ortak proje geliştirmek istiyoruz. TOKI International bünyesinde çok sayıda konutu çelik konstrüksiyon olarak hızlı ve kaliteli bir şekilde yapmaya talibiz

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt Konutları kurası ne zaman?

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap fiyatları 71 bin 531 TL'den başlıyor. Başvuruların sona erdiği projede toplam 256 adet daire kurayla satılıyor. Peki TOKİ Osmaniye Yeşilyurt Konutları kurası ne zaman?

Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap TOKİ konut kurası!

Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap TOKİ konut kurası bugün gerçekleşecek. Aylık taksitlerin 446 TL'den başladığı projede 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan daireler satışa sunulacak.

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap kura çekimi bugün!

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap kura çekimi bugün gerçekleşecek. Toplam 256 adet dairenin satışa sunulacağı projede konutların sözleşme tarihi itibariyle 36 ay içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap TOKİ Konutları kura çekimi!

Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap TOKİ Konutları kura çekimi kapsamında toplam 256 konut satışa sunuluyor. Projede 447 TL'den başlayan aylık taksitler ile ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap kura çekilişi yarın!

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap kura çekilişi yarın gerçekleşecek. Ödeme planı kapsamında 120 ay vade imkanı sağlanan projede 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan konutlar satışa sunulacak.

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap kurası ne zaman?

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap'ta toplam 256 adet konut satışa sunuluyor. Projede daire fiyatları 71 bin 531 TL'den başlangıç gösteriyor. Peki TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap kurası ne zaman?

Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap TOKİ Evleri kura çekimi!

Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap TOKİ Evleri kura çekimi kapsamında 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan daireler satışa sunuluyor. Projede aylık 447 TL taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

osmaniye toki yurt yapım ihalesi Haberi

osmaniye toki yurt yapım ihalesi

Osmaniye İli Kadirli İlçesi 300 Kişilik (304 Kapasiteli) Yurt Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.


İhalenin yapılacağı yer T.C.Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 ÇANKAYA/ ANKARA


Detaylı bilgi için