30 / 04 / 2024

Osmaniye Toprakkalede arsa tahsisi yapıldı

Osmaniye Toprakkalede arsa tahsisi yapıldı

Osmaniye Emekliler Derneği'nin TOKİ aracılığı ile yapılacak olan konutlar için bugün önemli bir adım atıldı ve Toprakkale Belediyesi konut için 200 dönüm arsa tahsis etti.

O belediye konut imarlı arsa satacak! İhale tarihi belli oldu!

Osmaniye’nin Toprakkale ilçesine bağlı Göçmenler Mahallesi Beşevler Sokak’taki konut imarlı hisseli arsa satılacak. Söz konusu arsa, 31 Ekim tarihinde açık teklif usulüyle satışa çıkacak.

Belediye o ilçede dükkan ve arsa satacak!

Düzce İli Akçakoca Belediye Başkanlığı, Düzce Akçakoca Osmaniye'de yer alan arsa ve dükkanı satışa çıkardı.

Osmaniye'de 10.572 metrekarelik arsa satışta! Acilen bakın!

Osmaniye İl Özel İdaresi'ne ait 10.572 metrekarelik Osmaniye Merkezde yer alan arsa açık artırma ile satışa sunulacağı ilan edildi. 

O ilde Haziye ait 17 adet arsa satılacak! 14 tarla kiralanacak! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Osmaniye ili, Merkez ilçesinde Haziye ait 17 adet arsa satılacak. 14 tarla kiralanacak! İşte ayrıntılar...

Bakırköy Osmaniye'de 6.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Bakırköy Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İstanbul ili, Bakırköy ilçesi, Osmaniye Mahallesi, 198 ada, 11 parselde yer alan arsayı 6 milyon 787 bin TL'te icradan satıyor...

Osmaniye'de 48.8 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Adana Orman Bölge Müdürlüğü, Osmaniye İli Kadirli İlçesi Şehit Halis Şişman Mahallesi 2206 Ada 7 Parselde Kadirli Orman İşletme Müdürlüğü Kampüsünün projesine göre anahtar teslimi yaptırılması karşılığında arsa verilmesi işini 48 milyon 852 bin TL'ye ihale ediyor.

Osmaniye'de arsa kavgası! 1 ölü, 1 yaralı!

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde 3 kardeş arasında arsa anlaşmazlığı nedeniyle tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda en küçük kardeş, 2 ağabeyini bıçakladı.

Milli Emlak'tan Osmaniye'de kat karşılığı inşaat ihalesi!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Osmaniye İli, Merkez İlçesi, Fakıuşağı Mahallesinde bulunan arsa üzerinde kat karşılığı yapım işi ihale ediyor.

Osmaniye Defterdarlığı'ndan 6.6 milyon TL'ye inşaat ihalesi!

Osmaniye Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Kadirli İlçesi Cemalpaşa Mahallesi'nde arsa karşılığında inşaat yaptıracak. İşin bedeli bedeli toplam  6 milyon 665 bin 491 TL olarak belirlendi.

Osmaniye Defterdarlığı'ndan 9.6 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Osmaniye Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, arsa karşılığı inşaat işi ihale ediyor. İhale 28 Haziran'da gerçekleşecek..

Osmaniye'de 8.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Osmaniye İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Merkez Adnan Menderes (Raufbey) Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 18 Nisan'da yapılacak..

Osmaniye'de 22.1 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Osmaniye İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı tarafından Merkez Adnan Menderes Raufbey Mahallesi'nde yer alan 2 arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor..

Osmaniye'de 32.7 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul ihalesi!

Osmaniye Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Alibeyli ve Yaveriye Mahallelerinde bulunan gayrimenkulleri satışa çıkardı. Arsa ve turistik otel binasından oluşan gayrimenkullerin toplam bedeli 32 milyon 706 bin 400 TL olarak belirlendi.

Osmaniye Toprakkalede arsa tahsisi yapıldı Haberi

Osmaniye Toprakkalede arsa tahsisi yapıldı

Osmaniye Emekliler Derneği'nin TOKİ aracılığı ile yapılacak olan konutlar için bugün önemli bir adım atıldı ve Toprakkale Belediyesi konut için 200 dönüm arsa tahsis etti. Bugün Toprakkale Belediye Başkanı İbrahim Demirci ve Osmaniye Emekliler Derneği Başkanı Mustafa Uyan, bir araya gelerek 200 dönümlük konut arsasının anlaşması imzaladılar. Toprakkale Belediye Başkanı İbrahim Demirci, emeklilerin evsiz barksız kalmaması için Belediye ettiklerini ifade ederek,"Hepimiz emekli olacağız. Evsizlik gerçekten çok zor. Emeklilerimizin yaşamını daha rahat ortamda kendi evinde geçirmesi için böyle bir karar aldık.İyi bir iş yaptığımıza da inanıyoruz. Emeklilerimize hayırlı olsun"dedi. Osmaniye Emekliler Derneği Başkanı Mustafa Uyan ise, gazetemize yaptığı açıklamada, emekli olan ve üzerine ev olmayan herkesin bu haktan yararlanabileceğini ifade ederek,"Evleri TOKİ yapacak ve halkımız parayı TOKİ'ye ödeyecek. Biz sadece...