12 / 05 / 2024

Osmaniye yatırım müjdesi

Osmaniye yatırım müjdesi

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu, Osmaniye ziyaretinde 68 milyon lira tutarındaki 18 adet yatırım müjdesi verdi. Eroğlu, Osmaniye'ye gelişinde ilk olarak Vali Kerem Al'ı ziyaret etti.

IPARD-III Programı'yla kırsala 20 milyar TL'lik yeni yatırım müjdesi! Yüzde 50 ile yüzde 75 arasında hibe de verilecek! 

81 ilde yaygınlaştırılması hedeflenen IPARD-III Programı'yla kırsala 20 milyar TL'lik yeni yatırım müjdesi geldi. Program çerçevesinde yüzde 50 ile yüzde 75 arasında hibe de verileceği de belirtildi. 

Çiftçilere 50 milyon TL kredi müjdesi! Seracılıkta tarihi yatırım fırsatını kaçırmayın! İşte kredi detayları...

Türkiye seracılıkta dünyadaki en büyük dördüncü üretici olarak dikkat çekiyor. Peki seracılık yatırımı karlı mı? Seracılık kazancı ne kadar? İşte merak edilen ayrıntılar...

5 ilçe için yatırım müjdesi!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, İstanbul'un Esenyurt ve Arnavutköy ilçelerinde, Ankara'nın Çubuk ilçesinde, Adana'nın Yumurtalık ilçesinde ve Bursa'nın Gemlik ilçesinde yer alan bazı araziler münferit yatırım amacıyla belirlenen şirketlere tahsis edildi.

Trabzon'a 15 milyon liralık yatırım müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu 15 milyon lira tutarındaki 9 adet yatırım müjdesi ile Trabzon’a geliyor.

Artvin'e 134 milyon liralık 21 yeni yatırım müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Artvin'e ziyarette bulundu. Yatırım ve projelerden bahseden Eroğlu, bölgeye 134 milyon liralık 21 yeni müjdeyle geldiğini belirtti.

Ünye'ye 93 milyon TL'lik yatırım müjdesi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz Ünye'de hayata geçirecekleri yatırımları anlattı. Başkan Yılmaz Ünye'ye 93 milyon TL'lik yatırım yapacaklarını söyledi.

Gaziantep'e 1.1 milyar TL'lik yatırım müjdesi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yaptığı açıklamada Gaziantep'e 1,1 milyar TL'lik yatırım müjdesi verdi.

Manisa'ya yatırım müjdesi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yunusemre Muhtarlar Derneği'nin organizasyonuyla, Yunusemreli Mahalle Muhtarları ile buluştu. Toplantıda yatırım ve projelerden bahsedildi.

Antalya'da 2 hastaneye ek bina yatırımı müjdesi!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya'da 2 ilçeye müjde verdi. Çavuşoğlu, Gündoğmuş Entegre Hastanesi ile Kumluca Devlet Hastanesi'nin ek bina yatırımı 2017 programına alındığını belirtti.

Süleyman Soylu’dan Trabzon Yomra'ya yatırım müjdesi!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan Trabzon’un Yomra ilçesine yatırım müjdesi. Bakan Soylu’nun talimatlarıyla birlikte Yomra’da 112 Acil Toplanma Alanı ve Veri Bankasının bir arada bulunacağı çağrı merkezleri yapılacak.

Ordu'ya 90 milyon TL'lik yatırım müjdesi!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, 2017 yılında 19 ilçenin tamamına yapılacak içme suyu ve altyapı kanalizasyon yatırımlarının planlamasını hazırladı. OSKİ, 2017’de Ordu’ya 90 milyonluk yatırım yapacak.

Çorum Osmancık'a 4 yeni yatırım müjdesi!

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, mahalle muhtarları ve basın mensuplarıyla Kültür Evinde bir araya geldi. Karataş, 4 yeni yatırımın da müjdesini verdi.

Katar'dan Türkiye'ye yeni yatırım müjdesi!

Katar'ın Ankara Büyükelçisi Salim Mübarek Al-Şafi, ülkelerinin Türkiye ile stratejik ve sağlam ilişkisinin olduğunu belirterek, "Katar olarak Türkiye'de yatırım yapmaya yönelik herhangi bir politik veya ekonomik risk görmüyoruz." dedi.

Osmaniye yatırım müjdesi Haberi

Osmaniye yatırım müjdesi

Bakan Veysel Eroğlu, Osmaniye'ye gelişinde ilk olarak Vali Kerem Al'ı ziyaret etti. Valiliğe gelişinde kalabalık protokol mensupları tarafından karşılanan Prof.Dr. Veysel Eroğlu, Valilik makamında basın mensuplarına bilgiler verdi. Bakan Eroğlu, Osmaniye ilinde Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilecek 3 tesisin temelinin atılacağını, Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğü tarafından yapımı tamamlanan 1 adet tesisin de açılışının gerçekleştirileceğini söyledi. Bakan Eroğlu, 19 milyon lira yatırım bedelli 4 adet tesisin açılışının da gerçekleştirileceğini bildirdi. Bakan Eroğlu ayrıca Düziçi Karacaören Barajı ve Sulaması ile 2 adet taşkın koruma tesisinin de temellerinin atılacağını belirtti. Prof. Dr. Veysel Eroğlu aynı zamanda Zorkun Yaylası Yaban Hayatı Geliştirme Sahası Ekosistem Bilgilendirme ve Tanıtım Kompleksi'nin de hizmete alınacağını söyledi. Bakan Eroğlu, “Osmaniye'de...