10 / 05 / 2024

osmanlı fonu arazileri nerede

osmanlı fonu arazileri nerede

Pak Şirketler Topluluğu Riva'da İngilizlere ait Osmanlı Fonu'nun 1 milyon metrekarelik arazinin 500 bin metrekarelik kısmını yaklaşık 60 milyon dolar ödeyerek aldı. Geriye kalan 400 bin metrekarelik kısmının alımı için ise opsiyon koyuldu...

Ulusal Yahudi Fonu, Yahudi yerleşimlerini genişletmek için Batı Şeria'da toprak mı alacak?

Yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerini genişletmek için Ulusal Yahudi Fonu'nun sadece Batı Şeria'nın "C bölgesindeki" Filistinlilere ait özel arazileri satın alacağı öne sürüldü.

Kıbrıs'taki arazilerin yüzde 30'u Osmanlı mirası!

Kıbrıs'taki arazilerin yüzde 30'u ve kapalı Maraş'ın tamamının, Osmanlı devletinden miras kalan vakıf arazileri olduğu belirtiliyor.

Varlık Fonu'na devredilen Hazine arazileri TBMM'de!

CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, bazı kamu kuruluşlarının ve Hazine arazilerinin Varlık Fonu'na devredilmesi hususunu TBMM gündemine taşıdı..

Varlık Fonu'na devredilen turizm arazileri yatırımcıyı endişelendirdi!

5 yıldızlı otellerin arazileri Varlık Fonu'na devredildi. Turizm tesislerinin akıbeti ise tartışılıyor. Turizmciler belirsizlik sebebiyle yabancı yatırımcıların kaybedileceğini vurguladı.

Lüks otellerin arazileri Varlık Fonu’na devredildi!

Türkiye'nin birçok kamu şirketi KHK ile Varlık Fonu'na devredildi. Fona devredilen alanlar arasına güney sahillerindeki Pine Bay Holiday Resort, Fantasia Hotel Deluxe ve Simena Sun Club gibi lüks otellerin arazileri de eklendi.

Pak Holding'den Riva'da 50 milyon dolarlık arazi operasyonu!

Pak Şirketler Topluluğu Riva'da İngilizlere ait Osmanlı Fonu'nun 1 milyon metrekarelik arazinin 500 bin metrekarelik kısmını yaklaşık 60 milyon dolar ödeyerek aldı. Geriye kalan 400 bin metrekarelik kısmının alımı için ise opsiyon koyuldu...

2B arazileri peşinatları yüzde 10 ve 20 oranında ödenecek!

2B arazileri için peşinat, tarım arazileri için yüzde 10, diğer yerler için yüzde 20 olacak. Kalan bedel, 5 yılda 10 taksit ya da 6 yılda 12 eşit taksitte faizsiz olarak ödenecek

2-B arazileri için rayiç bedel yüzde 50 olarak uygulanacak!

AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli: ''Tarımda kullanılan 2-B arazileri için rayiç bedel yüzde 70 olarak değil, yüzde 50 olarak uygulanacak''

2B arazileri için yapılan taksit süresi 6 yıla kadar çıktı!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, mücavir alan içindeki 2B arazileri için yapılan faizsiz taksit süresinin 3 yıldan 5 yıla, mücavir alan dışındaki 2B arazileri için yapılan taksit süresinin de 4 yıldan 6 yıla çıkarılabileceğini bildirdi

2B arazileri için yapılan faizsiz taksit süresi uzuyor!

Maliye Bakanı Şimşek, mücavir alan içindeki 2B arazileri için yapılan faizsiz taksit süresinin uzatılabileceğini söyledi.

Mescid-i Haram'da bulunan Osmanlı revakları sökülmeye başladı!

Mescid-i Haram'da bulunan tarihi Osmanlı revaklarının Kabe'yi Genişletme Projesi kapsamında sökülmeye başladı...

Kocaeli 2b arazileri satışı için 7 bin 322 müracaat yapıldı!

Kocaeli Defterdarı Süleyman Dal "8 bin 815 kişiye ait tespiti yapılan 21 milyon metrekarelik alandaki arazileri satın almak için 7 bin 322 müracaat yapıldı'' dedi.

Osmanlı İnşaat yeni projelere hazırlanıyor!

Kars'ta Şehr-i Sıla isminde dev bir projeye başlamış olan Osmanlı İnşaat, Kars'ta şehrin ilk alışveriş merkezini, Hakkari ve Şırnak'ta ise yeni konut projeleri inşa etmeyi planlıyor...

osmanlı fonu arazileri nerede Haberi

osmanlı fonu arazileri nerede





İngiltere kökenli Osmanlı Fonu 1 milyon metrekarelik arsayı 120 milyon dolar ödeyerek 2006 yılı Eylül ayında satın almıştı. Arsanın 106 dönümlük kısmını 12 milyon dolar+KDV ödeyerek Esas Holding 3 ay önce satın almıştı.  Satış işlemlerine DTZ Türkiye ofisi aracılık etmişti.


Pak Şirketler Topluluğu ise geçtiğimiz aylarda 69 milyon dolar ödeyerek Telpa Plaza'yı ve 62.7 milyon dolar ödeyerek Tekstilbank'ın maslaktaki binasını satın almıştı.


Gelişmeler Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut sitesi www.emlakkulisi.com 'da...