15 / 05 / 2024

osmanlı inşaat franco vadi

osmanlı inşaat franco vadi

Franco Vadi Evleri kapsamında yer alan konutların yüzde 90'ı satıldı. Konut teslimleri hemen yapılıyor

Filyos Liman Projesi inşaatının yüzde 67’si tamam!

Osmanlı Padişahı 2. Abdülhamit’ün rüya projesi olarak bilinen Filyos Liman Projesi’nde sona yaklaşıldı. Zonguldak Çaycuma'da yapılan projenin inşaatının yüzde 67’si tamamlandı.

Konya Tarihi Osmanlı Buğday Pazarı inşaatında inceleme!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Bedesten bölgesinde yaklaşık bin araçlık otoparkı, Tarım Müzesi, işyerleri ve sosyal alanları ile örnek olacak Tarihi Osmanlı Buğday Pazarı inşaatındaki çalışmaları inceledi.

İzmir'de AVM inşaatının altından tarih çıktı!

İzmir’de AVM yapılmak üzere inşaatın devam ettiği alandan Osmanlı dönemine ait liman kalıntıları ve şapel çıkınca şantiyede arkeologlar çalışmaya başladı.

Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi inşaatında sona yaklaşıldı!

Bursa'nın fethinin ve Osmanlı İmparatorluğu'nun kuruluş hikayesinin özel hazırlanan görsellerle anlatılacağı "Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi"nin inşaatında sona gelindi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ulus’taki Osmanlı Camii inşaatını gezdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ulus’ta inşaatı devam eden Osmanlı Camii inşaatında incelemelerde bulundu. Erdoğan için camii çevresinde yoğun güvenlik önlemi alındı.

Ankara Osmanlı Halk Pazarı'nın inşaatı tamamlandı!

Geçtiğimiz Aralık ayında yanan ve Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Ankara Ticaret Odası (ATO) işbirliğiyle Şubat ayında temeli atılarak yeniden yapımına başlanan Osmanlı Halk Pazarı'nın inşaatı tamamlandı, temizlik çalışmaları yapılıyor.

Murat Kutanoğlu Osmanlı İnşaat’a yönetici olarak atandı!

Esenyurt bölgesinde hayata geçirdiği konut projelerinden ev alan vatandaşları mağdur ettiği için mahkeme kapılarını aşındıran Osmanlı İnşaat’a kayyum atandı

Osmanlı İnşaat'tan flaş gözaltı açıklaması!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Mali Şube Ekiplerinin Makrom Yapı'nın sahibi ve yöneticilerine yönelik operasyonun yankıları sürerken Osmanlı İnşaat'tan flaş bir açıklama geldi. İşte Osmanlı İnşaat tarafından yapılan o açıklama...

Osmanlı İnşaat mağdurlarından yeni suç duyurusu!

Osmanlı İnşaat mağdurları, yapımı tamamlanması gereken 1.200 kadar konut bulunan Osman Nuri Bakırcı'nın eşi Nuriye Bakırcı ve Osmanlı İnşaat şirket müdürü Müslüm Allı hakkında yarın suç duyurusunda bulunacak...

Osmanlı İnşaat mağdurları Nuriye Bakırcı adına suç duyurusunda bulundu!

Osmanlı İnşaat mağdurları, teslim etmesi gereken 1.200 konut bulunan Osmanlı İnşaat sahibi Osman Nuri Bakırcı'nın eşi Nuriye Bakırcı ve Şirket Müdürü Müslüm Allı adına suç duyurusunda bulundu. İşte suç dilekçesinin içeriği...

Osmanlı İnşaat mağdurlarından yeni dava!

Osmanlı İnşaat mağdurları, yapımı tamamlanması gereken 2 bin kadar konut bulunan Osman Nuri Bakırcı'nın eşi Nuriye Bakırcı ve Osmanlı İnşaat şirket müdürü Müslüm Allı hakkında yarın suç duyurusunda bulunacak.

Yozgat yeni valilik binasının inşaatı ne zaman bitecek?

Yozgat’ta geçen yıl yapımına başlanılan, Osmanlı-Selçuklu mimari tarzındaki hükümet konağı binasının inşaatı hızla devam ediyor. Vali Yazıcı, bina inşaatının devam ettiğini, yüklenici firmanın binayı zamanından önce teslim edebileceğini kaydetti.

Osmanlı İnşaat mağdurları suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor!

Osmanlı İnşaat mağdurları, teslim etmesi gereken 1.200 konut bulunan Osmanlı İnşaat sahibi Osman Nuri Bakırcı, eşi Nuriye Bakırcı ve Osmanlı İnşaat şirket müdürü Müslüm Allı hakkında 25 Temmuz Cumartesi günü suç duyurusunda bulunacak.

osmanlı inşaat franco vadi Haberi

osmanlı inşaat franco vadi


Osmanlı İnşaat'ın hayata geçirdiği Franco Vadi Evleri kapsamında konutların yüzde 90'ı satıldı. 6 blokta 128 konuttan meydana gelen Franco Vadi projesi; Kurtköy'de yer alıyor. 


Metrekare birim fiyatı 1.100 TL olan Franco Vadi projesinde 1+1'ler 75 metrekare; 2+1'ler 94 metrekare ile 125 metrekare; 2+2 çatı dubleksler 140 metrekare; 3+1'ler 152 metrekare ile 138 metrekare; 3+1 bahçe katı daireler 110 metrekare ve 5+2 çatı katı dubleksler 260 metrekare ile 270 metrekare şeklinde tasarlandı. 





Projede yer alan 1+1'ler 135 bin TL'den; 2+1'ler 178 bin TL'den; 2+2 çatı katı dubleks konutlar 202 bin TL'den; 3+1'ler 228 bin TL'den; 5+2 çatı katı dubleksler 311 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 


Franko Vadi Evleri'ndeki konutlar için...