06 / 05 / 2024

Osmanlı kapıları fiyatları

Osmanlı kapıları fiyatları

Osmanlı kapıları zamana meydan okuyor. Bodrum'da geçmişi Osmanlı İmparatorluğu'na kadar uzanan tarihi kapılar, 5 yıldızlı tesisler ve evlerde dekorasyonun bir parçası olarak yaşamaya devam ediyor.

Osmanlı kapıları ev dekorasyonlarında kullanılıyor!

Bodrum'da geçmişi Osmanlı İmparatorluğu'na kadar uzanan tarihi kapılar, 5 yıldızlı tesisler ve evlerde dekorasyonun bir parçası olarak yaşamaya devam ediyor...

Osmanlı kapıları zamana meydan okuyor!

Osmanlı kapıları zamana meydan okuyor. Bodrum'da geçmişi Osmanlı İmparatorluğu'na kadar uzanan tarihi kapılar, 5 yıldızlı tesisler ve evlerde dekorasyonun bir parçası olarak yaşamaya devam ediyor.

İstanbloom Ofisleri iş dünyasına kapılarını açıyor!

İstanbloom Ofisleri iş dünyasına kapılarını açıyor. İş dünyasının kalbinin attığı, Zincirlikuyu' da bulunan İstanbloom, ofis kiralamak isteyen firmalara cazip metrekare fiyatları ile ödeme seçenekleri sunuyor.

MIPIM 2014 kapılarını açtı!

Gayrimenkul sektörünün uluslararası platformda kendini ve projelerini tanıttığı en önemli fuar olan MIPIM kapılarını açıyor. Türkiye fuara Brezilya ve Rusya ile birlikte Onur Ülke olarak katılıyor.

MIPIM kapılarını açtı!

Gayrimenkul sektörünün uluslararası platformda kendini ve projelerini tanıttığı en önemli fuar olan Mipim bugün kapılarını açıyor. Türkiye fuara, Brezilya ve Rusya ile birlikte “Onur Ülke” olarak katılıyor

Kalininskaya Nükleer Santrali, kapılarını Anadolu Ajansı'na açtı!

Rusya'nın, Akkuyu'da inşa edilecek nükleer santralle benzer özelliklere sahip Kalininskaya Nükleer Santrali, kapılarını Anadolu Ajansına açtı. Kalininskaya Nükleer Santrali 'nde, VVER tipi 4 reaktörü bulunuyor.

Akasya AVM lüks markalarla kapılarını açtı!

Akasya AVM lüks markalarla kapılarını açtı. Alışveriş Merkezi, İstanbul Anadolu Yakası Acıbadem' de yer alıyor. Merkez metro, metrobüs ve Marmaray' a kolay ulaşımıyla dikkat çekiyor.

Acity AVM yeni kimliğiyle kapılarını ziyaretçilerine açtı!

ECE Türkiye tarafından yönetilmekte olan Acity Alışveriş Merkezi'nin genişleme projesi tamamlandı. Acity Alışveriş Merkezi, 12 aylık inşaatın ardından büyüyen yüzü ve yeni kimliği ile kapılarını ziyaretçilerine açtı...

Selimiye Camii Külliyesi’nin kapıları onarılıyor!

Mimar Sinan’ın ‘ustalık eserim’ dediği tarihi Selimiye Camii Külliyesi’nin Künderkari kapıları onarımdan geçiriliyor. Tarihi kapılar, özenle yapılan onarım ve konservasyon çalışmalarının ardından tekrar yerlerine takıldı.

Ziynet Sali evinin kapılarını Instyle Home'a açtı!

Ziynet Sali, Gayrettepe'deki İş Bankalılar Sitesi'ndeki evinin kapılarını Instyle Home dergisine açtı. Apartman yaşantısını gerçek ve samimi bulduğunu belirten Sali, açık krem ve pastel tonlarda sıcak bir mekan yaratmış kendine...

Bursa MODEKS 2014 Fuarı kapılarını açıyor!

TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen MODEKS 2014 2. mobilya, dekorasyon ve aksesuarları fuarı yarın kapılarını açacak. Almira Otelde düzenlenen basın toplantısında fuarla ilgili bilgilendirmede bulunuldu...

Lighttech Uluslararası Aydınlatma Fuarı 7. kez kapılarını açıyor!

Altı yıldır aydınlatma sektörünün lider üreticilerini bir araya getiren Lighttech Uluslararası Aydınlatma Avize ve Elektrik teknolojileri Fuarı; 06-09 Mart 2014 tarihleri arasında yedinci kez kapılarını ziyaretçilerine açacak...

Acity AVM, büyüyen yüzüyle kapılarını açıyor!

Acity Alışveriş Merkezi, 12 aylık inşaatın ardından büyüyen yüzü ve yeni kimliği ile 3 Mart 2014’te (bugün) kapılarını ziyaretçilerine açıyor. Acity’nin kiracı karması da moda, ev tekstili ve eğlence branşlarında yeni markalarla güçlendirildi...

Osmanlı kapıları fiyatları Haberi

Osmanlı kapıları fiyatları

Bodrum'da geçmişi Osmanlı İmparatorluğu'na kadar uzanan tarihi kapılar, 5 yıldızlı tesisler ve evlerde dekorasyonun bir parçası olarak yaşamaya devam ediyor.


Bodrum'da yaşayan ve ilçede tarihe ilgisiyle tanınan Doğan Demir, her birisi 150-170 yıllık kapıları yeniden hayata kazandırıyor. Türkiye'nin büyük bölümünü gezen ve eski kapıları araştıran Demir, tarihi değere sahip kapıları bulup ilçeye getirerek bakımlarını yapıyor.


Demir, Osmanlı İmparatorluğu ve Cumhuriyet'in kurulduğu ilk yıllarda yapılan, üzeri işlemeli kapıları koleksiyoncular ve tarihe meraklı kişilerin beğenisine sunuyor.


"Kapılara büyük ilgi var"


Doğan Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kapıları onardıktan sonra 600 ile 7 bin lira arasında değişen fiyatlarla satışa sunduğunu kaydetti. Kapıların kendi yörelerinin motiflerini taşıdığına değinen Demir, "Bu motifler Osmanlı'dan, Selçuklu'dan gelen motiflerdir. Çok güzel ve değerlidir" dedi.


En çok Ankara, İzmir, Antalya ve İstanbul'dan kapı...