28 / 04 / 2024

osmanlı yapı meva park kurtköy

osmanlı yapı meva park kurtköy

Osmanlı Yapı tarafından Kurtköy'de hayata geçirilen Meva Park Evleri projesinin inşası başladı. Proje 7'şer kattan oluşan 2 blok halinde yükseliyor. Projenin satışları başladı.

Osmanlı Beton Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Kuruldu!

Osmanlı Beton Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Bağcılar’da 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Nurullah Tanhan tarafından kuruldu.

Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı en büyük saray! Manisa Sarayı'nın tek yapısı olan Fatih Kulesi müze oldu!

Osmanlı döneminde Saray-ı Amire olarak bilinen ve Topkapı Sarayı'ndan sonra Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı 'en büyük saray' olarak bilinen Manisa Sarayı'nın bugüne kadar gelen tek yapısı olan Fatih Kulesi, müzeye dönüştüldü.

Osmanlı2 Yapı İnşaat Taahhüt Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Osmanlı2 Yapı İnşaat Taahhüt Ve Turizm Limited Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Osman Can Durmuş tarafından kuruldu.

Osmanlı 1 Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Osmanlı 1 Yapı Denetim Limited Şirketi Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli iel Ömer Emirhan Kalkan tarafından kuruldu.

Osmanlı Yapı Denetim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanlı Yapı Denetim Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Bingöl tarafından kuruldu.

Şahintepe'deki Azatlı Baruthanesi'nde restorasyon başlıyor!

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, Kanal İstanbul’un güzergahında olan Şahintepe’de bulunan Osmanlı yapısı Azatlı Baruthanesi’nin yıkılmaya yüz tutmuş halini gösteren bir video paylaştı. Polat, "Osmanlı yapısının içler acısı hali… Restorasyon için çalışmalara başlıyoruz” dedi.

Tekirdağ'da 2.4 milyona restore edilen Şarköy-Güzelköy Camisi Mart'ta açılacak!

Tekirdağ'da restore edilen Osmanlı yapısı 600 yıllık Şarköy-Güzelköy Camisi'nin Mart'ta ibadete açılacağı açıklandı.

Osmanlı'nın Mersin'deki ilk ve tek mimari yapıları 1,5 asırdır ayakta!

Mersin'in Akdeniz ilçesindeki 155 yıllık çeşme ile 150 yıllık cami, Osmanlı Devleti tarafından kentte yapılan ilk ve tek mimari yapı olarak günümüze kadar ayakta kaldı.

Büyükyalı'da restore edilen tarihi yapılar halka açılıyor!

İstanbul'da 6 milyar liralık yatırım ile hayata geçirilen Büyükyalı projesinde, restore edilen tarihi yapılar yaşam alanlarına döndürüldü. Bu kapsamda, Osmanlı’nın ilk sanayi tesislerinden 'Fabrika-ı Hümayun'un 100 yıl aradan sonra sivil ziyarete açılması planlanıyor. 

Kilis'te restore edilen Osmanlı hamamı gençlik merkezi oldu!

Kilis'te restore edilen geç Osmanlı dönemi yapıtlarından olan tarihi Tuğlu Hamamı, Tuğlu Gençlik Merkezi olarak hizmet verecek.

Çorum'daki 153 yıllık Osmanlı hanı yeniden inşa ediliyor!

Çorum'da Osmanlı döneminde yapılan 153 yıllık Velipaşa Han, turizme kazandırılacak. Günümüzde çok az örneği bulunan tarihi han, Çorum Belediyesi tarafından restore ediliyor.

Nuruosmaniye Külliyesi Osmanlı'nın ilk Barok mimari eseri!

UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'nde yer alan Nuruosmaniye Külliyesi, Osmanlı'nın ilk Barok mimari eseri, ilk ve tek mimari yapı olarak yıllara meydan okuyor.

Dekar'dan Osmanlı İmparatorluğu'nda Fotoğrafçılık eserine destek!

Dekar Yapı ve Yatırım kuruluşunun 10. yılında Engin Özendes'in "Osmanlı İmparatorluğu’nda Fotoğrafçılık" isimli eserine destek verdi. 

osmanlı yapı meva park kurtköy Haberi

osmanlı yapı meva park kurtköy

Osmanlı Yapı Kurtköy'de Meva Park evleriyle yükseliyor. Proje eğitim, sağlık, alışveriş ve eğlence merkezlerine birkaç dakika mesafede yer alıyor. 


Meva Park Kurtköy Evleri'nde daire fiyatları 225 bin TL ile 260 bin TL ardında değişmektedir. Proje 7 katlı 2 blok halinde yükselecek ve toplamda 54 daire 2 dükkandan oluşacak.


Meva Park Konutları ödeme planı çerçevesinde daire bedelinin belirli bir yüzdesi peşinat olarak verildikten sonra teslime kadar aydan aya taksitlerle ödenebiliyor.


Kurtköy Meva Park projesinde daire teslimlerinin 2017 yılına kadar yapılması planlanıyor. Projedeki daireler 2+1 olarak tasarlanacak olup 95 metrekare alandan oluşacak.


Meva Park Evleri Adres

Yayalar mah. Ertuğrulgazi Cad.No 123 PENDİK/İSTANBUL 


Kurtköy Meva Park Evleri iletişim

Tel: 0 216 307 08 10

Fax: 0 216 307 08 11

Web: http://www.osmanliyapiinsaat.com/

Merve...