14 / 05 / 2024

osmanoğulları sky moon star residence

osmanoğulları sky moon star residence

Osmanoğullu Sky Moon Star Residence'ta fiyatlar 135 bin liradan başlıyor, projede 36 ay 0 faiz imkanıyla konut sahibi olunabiliyor

Osmanoğulları İzolasyon Seramik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanoğulları İzolasyon Seramik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Gülmez tarafından kuruldu.

Osmanoğulları Otel Turizm İnşaat Kereste Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanoğulları Otel Turizm İnşaat Kereste Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Shamsullah Osmanı tarafından kuruldu.

Osmanoğulları 20 İnşaat Medikal Gıda Deri Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanoğulları 20 İnşaat Medikal Gıda Deri Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Aşık tarafından kuruldu.

Osmanoğulları Peyzaj Teknik İnşaat ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanoğulları Peyzaj Teknik İnşaat ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Arif Baysa tarafından kuruldu.

Osmanoğulları Teknik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Osmanoğulları Teknik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Anonim Şirketi Osman Uğurlu tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sky Blue İstanbul'da 375 bin TL'ye 1 oda 1 salon daire!

Sky Blue İstanbul projesinde 1+1 dairelerin fiyatları 375 bin liradan başlıyor. 4 ay sonra teslim edilecek projede son 20 daire için avantajlı fiyatlar ve ödeme koşulları sunuluyor.

Sky Tower Hotel ödeme koşulları!

Sky Tower Hotel ödeme koşulları kapsamında 2 yıl vade imkanı sunuluyor. Düzce'nin Akçakoca ilçesinde 2 yıldır faaliyette olan projede devri tatil fırsatı devam ediyor.

SKY Tower Hotel'de Ramazana özel ödeme koşulları!

Akçakoca kıyısında yer alan ve toplam 184 adet odadan meydana gelen SKY Tower Hotel E7 GRUP imzasıyla yükseliyor.İşte SKY Tower Hotel'de Ramazana özel ödeme koşulları...

Sky Bahçeşehir Evleri'nde 2.500 TL taksitle, 369 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 369 bin TL'den başlangıç gösterdiği Sky Bahçeşehir Evleri'nde yer alan konutlar için düzenlenen ödeme koşulları kapsamında 2 bin 500 TL taksitle daire sahibi olunuyor.

Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir'de yüzde 5 peşinatla! 369 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 369 bin TL'den başladığı Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir projesinde daireler için düzenlenen ödeme koşulları kapsamında yüzde 5 peşinat uygulanarak konut sahibi olunuyor.

Sky Bahçeşehir'de lansmana özel 369 bin TL'ye! Yüzde 5 peşinatla!

Lansmana özel fiyat ve ödeme koşullarının uygulandığı Sky Bahçeşehir'de daire fiyatları 369 bin TL 'den başlıyor. Proje kapsamında yüzde 5 oranında peşinatla ödemeler yapılıyor.

Bağcılar'da her yıl binlerce lale soğanı ekiliyor!

Selçukoğulları ve Osmanoğulları' nın naz ile büyüttükleri laleler şimdi Bağcılar’ın park, bahçe ve refüjlerini süsleyerek göze ve gönle hitap ediyor. Bağcılar'da her yıl binlerce lale soğanı ekiliyor.

Sky Moon Star Beylikdüzü'nde 145 bin TL'ye 1 oda 1 salon!

Toplam 160 adet daireden meydana gelen Sky Moon Star Residence projesinde daire fiyatları 145 bin TL'den başlıyor. Sky Moon Star Beylikdüzü'nde teslimlerin Aralık 2014'te yapılması öngörülüyor

osmanoğulları sky moon star residence Haberi

osmanoğulları sky moon star residence

Osmanoğulları İnşaat imzasıyla Büyükçekmece Gürpınar'da 6 bin metrekarelik alan üzerinde yaşama geçen Sky Moon Residence projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatifleri bulunuyor. Her biri 5 katlı 4 bloktan meydana gelen projede 160 konut bulunuyor. 


Sky Moon Residence'ta;

1 oda 1 salon daireler 135 bin liradan,

2 oda 1 salon daireler 170 bin liradan,

3 oda 1 salon daireler 215 bin liradan,

4 oda 1 salon daireler 245 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Yüzde 40 peşinatla konut sahibi olunabilen Sky Moon Star Residence'ta kalan konut tutarı 36 ay vade farksız taksitlendirilebiliyor.


Projenin sosyal alanları; Açık yüzme havuzu, hamam, tenis kortu, kapalı otopark, güvenlik, açık otopark bulunuyor.

Projenin anahtar teslimlerinin 2013 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor


0212 883 26...