05 / 05 / 2024

Otel maliyetleri mart ayı sonuçları

Otel maliyetleri mart ayı sonuçları

AKTOB Araştırma Birimi tarafından hazırlanan Otel Maliyetleri Mart 2015 bulgularına göre, ülke geneli fiyat artışları son bir yılda ortalama yüzde 8,7 olurken otellerdeki maliyet yükselişlerinin de arttığı belirtildi.

Martı Myra Otel'in değeri 4.6 milyon TL'ye ulaştı! 

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan Antalya Tekirova Martı Myra Otel'in değeri belli oldu. İşte o rakam...

Martı Myra Otel'in değeri belli oldu!

Martı Myra Otel'e ilişkin gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. Peki Martı Myra Otel'in değeri ne kadar oldu? 

Divan Çankaya Mart'ta açılıyor!

Divan Grup, Çankaya'daki yeni oteli için imza attı. Otel 2022 Mart itibari ile misafirlerini ağırlamaya başlayacak. 

Pakize Oya Narin, Martı Otel Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Martı Otel'in Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Pakize Oya Narin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'na Nurullah Emre Narin seçildi. 

Rixos'un Mısır Magawish oteli 15 Mart'ta açılıyor!

Türkiye’nin en önemli turizm markalarından Rixos, Mısır’ın turizm üssü Hurghada’da 3 yeni oteli açacağını 2019'da duyurmuştu. Otellerden ilki olan Magawish’teki otel, 15 Mart’ta açılacak...

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi 2 Mart'ta!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 2 Mart 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Martı Myra Otel'in satışının düşürülmesi için başvuru yapıldı!

Martı GYO icradan satışa sunulan Martı Myra Otel'in satış kararının düşürülmesi için İstanbul 10. İcra Müdürlüğü'ne başvuru yaptı...

Martı GYO Martı Myra Otel revize değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın şirket portföyünde yer alan Antalya Tekirova Martı Myra Otel'e ait değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi ve yayınlandı. 

Martı Myra Otel'in tahsis süresi 2069 yılına kadar uzatıldı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Tekirova-Kemer/Antalya'da bulunan 412 parsel üzerinde yer alan Martı Myra Otel tesisimizin tahsis süresi 2069 yılına kadar uzatıldı. 

Martı Myra Otel icradan satışa çıktı!

beş yıldızlı Martı Myra Otel Kemer icradan satışa sunuldu. Otel için 278 milyon 578 bin TL değer biçilmiş...

Martı GYO Antalya Tekirova Martı Myra Otel'in değerleme raporu!

Martı GYO'nun portföyünde yer alan Marmaris Antalya Tekirova Martı Myra Otel'e ait Değerleme Raporu kamuoyunun bilgisine sunuldu.

Martı Myra Otel satılacak mı?

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyündeki Martı Myra Otel'in ertelenen satışı için yasal süreç içerisinde 8 Nisan 2020 tarihi belirlendi...

Martı Myra Otel'in icradan satışı ertelendi!

Antalya Kemer‘de faaliyet gösteren 5 yıldızlı Martı Myra Otel, özel bir bankaya olan borçları nedeni ile satışa çıkarılması ertelendi. Yapılandırmaya ilişkin protokol görüşmeleri devam ediyor...

Otel maliyetleri mart ayı sonuçları Haberi

Otel maliyetleri mart ayı sonuçları

Otel maliyetleri, ülke enflasyonunun 4 puan üzerinde gerçekleşti. 

AKTOB, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan Mart ayı fiyat artışı verilerine göre, otellerdeki maliyet artışının enflasyonun dört puan üzerine çıktığını kaydetti. 




AKTOB tarafından yapılan açıklamada, TÜİK verilerine göre ülke genelinde yıllık enflasyon ortalama yüzde 8,7 olarak gerçekleştiği hatırlatılarak şöyle denildi: "TÜİK tarafından açıklanan enflasyon verilerine göre, ülke geneli fiyat artışları son bir yılda ortalama yüzde 8,7 olarak gerçekleşirken, otellerde medyada gelen maliyet yükselişleri yüzde 12,7 oldu. AKTOB Araştırma Birimi tarafından hazırlanan Otel Maliyetleri Mart 2015 bulgularına göre, maliyetlerde meydana gelen artışlar, ülke enflasyonunun yaklaşık 4 puan üzerinde gerçekleşti.Açıklamada, otellerde en yüksek maliyet artışlarının yüzde 13,6 ile yiyecek grubunda gerçekleştiğini belirterek onu içecek ve teknik servis grubu takip etti denildi. 



Habertürk...