03 / 05 / 2024

otel tirem ihale

otel tirem ihale

İzmir Tire'de Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan otel vasfındaki gayrimenkul, ilçe belediyesi tarafından 6 milyon 175 bin TL bedelle 7 Ocak 2015 Çarşamba günü ihale edilecek...

Vakıflar'dan İstanbul Ataşehir'de 739 milyon TL'lik otel yapım ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Genel Müdürlüğü, Ataşehir Yenisahra'daki 6 bin 793 metrekarelik arsaya yapım ve onarım karşılığı 5 yıldızlı otel yapımı için 27 yıllığına kiralama ihalesine çıkıyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

İl Özel İdare o ilde 6 katlı otel satacak! Yatırımcılar dikkat!

Ardahan İl Özel İdaresi, Ardahan Merkez'de yer alan altı katlı otel için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 7 Aralık 2022 tarihinde saat 10:00'te yapılacak.

Adana'da kiralık otel! Yatırımcılar dikkat!

Adana Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Adana Karataş'ta yer alan otel için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 20 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek.

Tunceli Halbori Gözeleri Millî Parkı'na otel yapılacak!

Tunceli’de Aleviler için kutsal mekanlarından biri olarak kabul edilen ve Milli Park statüsünde olan Halbori Gözeleri Millî Parkı’na bungalov ev tipi otel işletmeciliği için ihale yapılacağı ileri sürüldü... 

Diyarbakır Sur'a 10 butik otel inşa edilecek!

Kayyım atanan Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nin Alipaşa ve Lalebey mahallelerinde,10 butik otelin yapımına başlandı. Kentsel dönüşüm alanı ilan edilen Sur'da konut, butik otel ve iş merkezi inşaatları için 2018 yılında 100 milyon TL tutarında dört ihale yapıldı.

Rize'de teleferik ve turistik tesislerin yapım işi ihale ediliyor!

Rize Belediyesi, teleferik tesisi ve ticari ve turistik (otel alanlı) tesislerin yapımı ve 30 yıl süreyle işletilmesi işi ihale ediyor...

Piraziz Belediyesi'nden 5 milyon TL'lik otel yapım ihalesi!

Piraziz Belediyesi, sınırlı ayni hak tesisi otel yapımı işi ihale ediyor. İhale 10 Temmuz'da gerçekleşecek..

Gerede Belediyesi kat karşılığı işyeri ve otel yaptırıyor!

Gerede Belediyesi, Kitirler Mahallesi'nde kat karşılığı işyeri ve otel binası yapımı işi ihale ediyor. İhale 12 Temmuz'da gerçekleşecek..

Beşikdüzü teleferik tesisi ve otel ihalesi 21 Mayıs'ta!

Teleferik Tesisi ile otel ve ticari tesislerin yapımı ve 29 yıl süreyle işi ihale edilecek. İhale 21 Mayıs'ta yapılacak..

Çanakkale Kepez'de otel yapım ve kiralama ihalesi 16 Mayıs'ta!

Çanakkale Kepez Belediyesi, otel yapılarak işletilmek üzere 29 yıllığına kiralama işi ihale ediliyor. İhale 16 Mayıs'ta yapılacak..

Kahramankazan Belediyesi'nden 21.3 milyon TL'ye satılık termal otel!

Kahramankazan Belediyesi, Kayı Mahallesi'ndeki termal otel ve arsasını ihale ile satıyor. İhale 23 Şubat'ta yapılacak..

Kütahya'da 5.7 milyon TL'ye satılık termal otel, tesis ve apart!

Kütahya İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Merkez Yoncalı Mahallesi Ececik Mevkisinde termal otel, tesis ve apartı ihale usulü ile satılıyor..

İzmir'deki Gölcük Otel ve Lokanta'nın kiralama ihalesi 1 Kasım'da!

Ödemiş Belediyesi tarafından Gölcük Otel ve Lokanta bir bütün halinde turistik tesis olarak düzenlenmesi ve işletilmesi amacıyla ihale ediliyor..

otel tirem ihale Haberi

otel tirem ihale

Tire Belediye Başkanlığından:


1 - Mülkiyeti Belediyemize ait tapunun izmir İli, Tire İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi, 6 Ada, 6 Parselde (Cumhuriyet Mahallesi Şeht. Yüz. Gültekin BAŞARGAN Cad. No: 20) bulunan Otel vasfındaki gayrimenkul; 2886 Sayılı Devlet İhale kanununun 45. maddesi gereğince Açık Artırma Usulü ile Belediye Encümenince 07.01.2015 tarihine tesadüf eden Çarşamba günü saat: 14.00'da, Cumhuriyet Mahallesi 29 Ekim Caddesi No: 19 adresindeki Belediye Encümen toplantı Salonunda yapılacak ihale ile satılacaktır.

2 - Tahmin edilen satış bedeli 6.175.000,00.-TL (%18 KDV Hariç)'dir. Geçici Teminat 185.250,00.-TL'dir.

3 - İhale ile ilgili şartname ve ekleri Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğünde ücretsiz olarak görülebilir.

4 - İhaleye katılabilmek için 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 5. Maddesi ile şartnamede belirtilen nitelikler aranır.

İSTENİLECEK BELGELER

a - Gerçek kişilerden kanuni yerleşim yeri belgesi(ikametgah).

b...