18 / 05 / 2024

otis iş emniyetine önem veriyor mu

otis iş emniyetine önem veriyor mu

Otis, iş sağlığı ve güvenliği konusunda da sektördeki öncülüğünü sürdürüyor. Otis Türkiye’de, çalışanlara üst düzey yöneticiler ve saha yöneticileri ile mühendisleri tarafından emniyet denetimi yapılıyor.

Gaz kesme emniyetine sahip Simfer Set Üstü Ocak artık daha güvenli! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Çeşitli yemekleri hazırlamak için gereken teknolojik yeniliğe sahip Simfer set üstü ocaklar göz alıcı tasarımı ve özellikleri ile dikkat çekiyor.Gaz kesme emniyeti ve 4 bölmede, 4 farklı yemeği yapmaya elverişli ocak, Simfer'de sizleri bekliyor.

Halk Ofis Kuleleri için Buga Otis Asansör ile anlaşıldı!

Halk GYO'nun İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesi kapsamında inşa edeceği Halk Ofis Kuleleri için Buga Otis Asansör ile sözleşme imzalandı.

Levent Ferko Signature, Otis’i tercih etti!

Levent’te yükselen Ferko Signature projesinde, Otis Türkiye’nin yüksek hızlı asansörleri kullanılıyor. Otis Türkiye, yüksek binalardaki dikey trafiği önemli ölçüde azaltıyor.

Çorlu Golden Life’ın asansörleri Otis’ten!

Otis Türkiye, yenilikçi asansörleriyle konut sektörünün de beklentilerini karşılıyor. Otis Türkiye, Çorlu’nun en kaliteli ve farklı projesi Golden Life için şıklığı ve emniyeti garanti ediyor.

Otis Emniyet Denetimi ile çalışanlarını koruyor!

Otis, iş sağlığı ve güvenliği konusunda da sektördeki öncülüğünü sürdürüyor. Otis Türkiye’de, çalışanlara üst düzey yöneticiler ve saha yöneticileri ile mühendisleri tarafından emniyet denetimi yapılıyor.

En gözde yapıların mimarları Otis asansörlerini tercih ediyor!

En gözde yapılara imza atan mimarlar, yaratıcılıklarını destekleyen özel tasarımlara sahip yenilikçi Otis asansörlerini tercih ediyor. Otis Türkiye, tüm dünyada ikonik projelere imza atıyor.

Otis'ten yüksek taşıma kapasite asansör ünitesi ile kullanışlı çözümler!

Türkiye’nin en hızlı ve en yüksek asansörlerini üreten Otis Türkiye, sektörde bir ilke imza attığı, yüksek taşıma kapasiteli ve makine dairesiz ‘Robusta’ asansörü ile her türlü yapı için kullanışlı çözümler sunuyor.

Otis Türkiye, prestijli binalar için asansör üretiyor!

Türkiye’nin en fazla asansör ihraç eden firması Otis Türkiye; Avrupa’dan, Amerika’ya, Asya’dan Avustralya’ya, Orta Doğu’dan Uzak Doğu’ya kadar geniş bir coğrafyada, çok özel asansör projelerine imza atıyor.

Kristal Kule’de Otis Türkiye imzası!

Lider ve öncü asansör firması Otis, İstanbul Levent’te inşa edilen ‘Finansbank Kristal Kule’ için dizayn ettiği ‘hızlı’ ve ‘akıllı’ asansör sistemi ile yeniliklere imza atmaya devam ediyor.

Buga Otis Türkiye 150. yılını kutluyor!

İstanbul’un Galata semtinde 1865'te kurulan ve 1921'den bu yana faaliyet gösteren ‘Buga Otis Türkiye’, bugün Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu içinde yer alan tek asansör firması olarak 150. kuruluş yıldönümünü kutluyor.

Otis asansörleri yüzde 27 daha az enerji tüketiyor!

Otis Türkiye, binalardaki ulaşımı hızlandıran yenilikçi çözümlere imza atmaya devam ediyor. Ekstra bekleme sürelerini minimuma indiren compas sistemi, yaklaşık yüzde 27 daha az enerji tüketilmesini sağlıyor.

Otis, Türkiye’nin en hızlı asansörünü kurdu!

Otis Türkiye; Zorlu Gayrimenkul’ün projesi Levent 199 için dizayn ettiği ‘hızlı’, ‘akıllı’ ve ‘çift katlı’ asansör sistemi ile bir ilke daha imza attı.

Otis ile elektrik kesildiğinde dahi asansörünüzü kullanabileceksiniz!

Enerji tasarrufu konusunda bir ilke daha imza atan dünyanın lider asansör markası Otis, yenilikçi ürünü ‘Gen2 Switch’ ile sektörde yepyeni ve yemyeşil bir dönem başlatıyor.

otis iş emniyetine önem veriyor mu Haberi

otis iş emniyetine önem veriyor mu

Dünyanın ilk emniyetli asansörünü icat eden Otis, kurulduğu günden bu yana en emniyetli asansörleri üretmeye devam ederken, iş sağlığı ve güvenliği konusunda da sektördeki öncülüğünü sürdürüyor. Tüm çalışanların görevini en güvenli şekilde yapması için eğitim ve emniyet denetimine çok önem verdiklerini belirten Otis Türkiye Genel Müdürü Özgür Aren, “Sürdürdüğümüz eğitim çalışmaları ile tehlike ve risklerin farkına varılmasını sağlıyoruz. Temel amacımız, üretimden servis aşamasına kadar tüm süreçte güvenlik ve denetime öncelik vererek, her türlü riskin oluşmasını önlemek” dedi.


‘Emniyet’ kavramının Otis’in kurulduğu ilk günden itibaren en öncelikli konu olduğunun altını çizen Otis Türkiye Genel Müdürü Özgür Aren, ‘9-14 Mayıs İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası’ ile ilgili yaptığı açıklamada, “Hem çalışanlarımız hem kullanıcılar için daha emniyetli teknolojiler geliştirmek amacıyla sürekli çalışıyoruz. İş...