03 / 05 / 2024

otogar-başakşehir metro açılışı

otogar-başakşehir metro açılışı

Bugün saat 15:00'te açılışı yapılacak Otogar - Başakşehir metro güzergahı ve Otogar - Başakşehir metro haritası için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Mostar Mahal Başakşehir 1 yıl sonra teslim!

Mostar Mahal Başakşehir projesinden yüzde 50 peşinat ve 8 taksitle konut sahibi olunabiliyor. Mostar Mahal projesindeki konutların teslimlerin 1 yıl sonra yapılması planlanıyor.

Mansion Cadde Başakşehir satışta! Başakşehir'in kalbinde 64 konutluk yeni proje!

Mutlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Mansion Cadde Başakşehir satışa çıkarıldı. 64 konutun yer aldığı projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Başakşehir-Kayaşehir metrosunun açılışını yarın gerçekleştireceklerini söyledi.

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı açılış için gün sayıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın açılışına günler kaldığını dile getirerek, söz konusu metro hattını İstanbulluların hizmetine sunmak için gün saydıklarını dile getirdi.

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nı kısa sürede tamamlandıklarını belirterek, hattın hizmete açılmasına sayılı günler kaldığını açıkladı.

Sabiha Gökçen, İstanbul Havalimanı, Kayaşehir-Başakşehir metroları ne zaman açılacak? Bakan Karaismailoğlu açıkladı! 

Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı metroları güzergahında yer alan 3 metronun açılış tarihleri merak konusu oldu. Peki, E5-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu açıldı mı? İstanbul Havalimanı Metrosu ne zaman açılacak? Kayaşehir-Başakşehir arasındaki metro hattı ne zaman hizmete girecek? İşte cevabı

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı çok yakında hizmete açılacak!

Başakşehir- Kayaşehir Metro Hattı'nın çalışmaları sonlandı. Çok yakında hizmete açılacak.

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı yıl içinde tamamlanacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nı bu yıl içerisinde tamamlayacak.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Meydan Başakşehir satışa çıktı! Yeni proje!

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de hayata geçirilecek olan Meydan Başakşehir projesi bugün itibariyle satışa çıkıyor...

Business Partners İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Business Partners İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Durmuş tarafından kuruldu.

Ahmet Akın'dan Kuzey Marmara Otoyolu Nakkaş-Başakşehir kesimi açıklaması!

CHP Genel Başkan Yardımcı Ahmet Akın, Kuzey Marmara Otoyolu'nun Nakkaş-Başakşehir kesimine ilişkin açıklama yaptı.

Başakşehir-Kayaşehir metro hattı yıl sonunda açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir metro hattının yıl sonunda açılacağını dile getirdi. 

otogar-başakşehir metro açılışı Haberi

otogar-başakşehir metro açılışı

Otogar - Başakşehir metro güzergahı!

İstanbul’un trafik sorunu çözmek ve toplu taşımada hızlı konforlu hizmet verme amacı taşıyan ve hayata geçirilen en önemli ulaşım sistemlerinden olma özelliğinesahip Otogar- Bağcılar- Başakşehir- Olimpiyatköy Metro Hattı yarın bugün 14 Haziran Cuma Saat 15:00'te açılıyor. Otogar- Başakşehir arasında yapılan 21,7 kilometre uzunluğundaki raylı sistem ile Esenler/Otogar ile Başakşehir ilçeleri arası 23 dakika sürüyor.


Otogar - Başakşehir metro güzergahı ve Otogar - Başakşehir metrosu haritası aşağıda bulunuyor.


Otogar - Başakşehir metro güzergahı

Otogar

Esenler

Menderes

Üç yüzlü

Bağcılar

Kirazlı

Yeni Mahalle

Mahmutbey

İstoç

İkitelli Sanayi

Depo*

Olimpiyat*

Ziya Gökalp*

Turgut Özal

Siteler

Başak Konutları

Metrokent


Otogar - Başakşehir metro haritası

Kaynak:http://www.ibb.gov.tr/tr-TR/SiteImages/Haber/haziran2013/otogarmetoharitasi.jpg


Tek bir yönde saatte 111 bin yolcu kapasitesine sahip Otogar - Başakşehir metrosu inşasında farklı tasarım kullanıldı. Her istasyonun farklı renkte tasarlandığı metroda; Metrokent Sarı, Başkkonutları Açık Sarı, Siteler Kırmızı, Turgut Özal Lila, İkitelli Sanayi...