03 / 05 / 2024

Otokent Ankara ne zaman açılacak

Otokent Ankara ne zaman açılacak

Türkiye'nin en büyük otomobil alışveriş merkezi ve yaşam merkezi olacak olan Otokent Ankara'da dükkanlarının neredeyse satıldı. İnşaat çalışmaları henüz başlamayan merkeze rekor sayıda talep geldi. 

Otokent Ankara’da dükkanlarının neredeyse tamamı satıldı!

Türkiye'nin en büyük otomobil alışveriş merkezi ve yaşam merkezi olacak olan Otokent Ankara'da dükkanlarının neredeyse satıldı. İnşaat çalışmaları henüz başlamayan merkeze rekor sayıda talep geldi. 

Merkez Ankara projesi 18 soruda tüm detaylarıyla!

Merkez Ankara projesini kim yapıyor? Merkez Ankara projesini kim yapıyor? Merkez Ankara'da kaç daire var? Merkez Ankara fiyatları ne kadar? Merkez Ankara ne zaman teslim edilecek? İşte Merkez Ankara projesi 18 soruda tüm detaylarıyla...

Next Level Çayyolu Ankara ne zaman teslim?

Next Level Çayyolu projesi Ankara Çayyolu'nda hayata geçiriliyor. Peki Next Level Çayyolu Ankara ne zaman teslim edilecek?

Ankara'da yılın ilk yarısında 73 bin 119 konut satıldı!

2017 yılının ilk yarısında 654 bini aşkın konut satılırken büyükşehirler arasında Ankara öne çıktı. Yüzde 8.5 yükseliş yakalayan Ankara'da 73 bin 119 konut satıldı.

Meva Şehir Ankara ne zaman teslim?

Ünsal Park Yapı Endüstrisi imzası taşıyan Meva Şehir Evleri toplam 1.800 daireden oluşuyor. projesi Peki Meva Şehir Ankara ne zaman teslim?

İnci Yaka Ankara ne zaman teslim?

Toplam 276 konut ve 23 ticari üniteden meydana gelen İnci Yaka Ankara projesi 100 milyon TL yatırım bedeline sahip. Proje Ender İnşaat ve Kıbrıs İnşaat imzası taşıyor. Peki İnci Yaka Ankara ne zaman teslim?

Ankara Turan Güneş Bulvarı’nda kaldırım çalışmaları başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 27 gün gibi rekor sürede yol genişletme ve asfalt çalışması tamamlanarak trafiğe açılan Turan Güneş Bulvarı’nda refüje, daha güvenli olan "New Jersey"tipi bariyerler yerleştirilmeye başlandı.

Ankara Turan Güneş Bulvarı rekor sürede tamamlandı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Turan Güneş Bulvarı’ndaki çalışmaların 27 gün gibi rekor sürede tamamlanarak, 7 kilometrelik Bulvar'ın 4 şeritten, emniyet şeridiyle birlikte 8 şeride çıkarılarak trafiğe açıldığını bildirdi.

Ankara Turan Güneş Bulvarı’nda 2. etap çalışmaları başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya Yıldız Kavşağı'ndan başlayarak Oran semtinden geçip Kepekli Kavşağı'nda sona eren 7 kilometrelik Turan Güneş Bulvarı’nda yol genişletme ve asfalt serim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

TOKİ Ankara Yapracık son başvuru ne zaman?

TOKİ'nin Ankara Yapracık'ta hayata geçirdiği projenin stoklarında yer alan 5 adet konut kurasız olarak açık satışta. Peki, TOKİ Ankara Yapracık son başvuru ne zaman?

Ankara Turan Güneş Bulvarı'nda çalışmalar sürüyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Turan Güneş Bulvarı yol genişletme çalışmalarını hızla sürdürürken, Kepekli Kavşağı-Doğukent Caddesi sapağı gidiş yönü genişletilerek asfalt serimi yapıldı.

TOKİ Ankara Yapracık başvurusu ne zaman?

5 adet konutun; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağıyla açık satışa sunulacağı TOKİ Ankara Yapracık projesinde başvurular ne zaman başlayacak?

TOKİ Ankara Yapracık başvuruları ne zaman başlıyor?

TOKİ'nin Ankara Yapracık Toplu Konut Uygulaması projesindeki 5 adet konut kurasız olarak satılacak. Peki, TOKİ Ankara Yapracık başvuruları ne zaman başlıyor?

Otokent Ankara ne zaman açılacak Haberi

Otokent Ankara ne zaman açılacak

Otomotiv sektöründe önemli bir rol oynaması beklenen Otomotiv Türkiye şimdiden yatırımcıların radarına girdi. Sabah'tan Hazal Ateş'in haberine göre; Türkiye'nin en büyük otomobil alışveriş ve yaşam merkezi olmaya aday Otokent Ankara'ya rekor talep geldi. İnşaat çalışması başlamadan dükkânların neredeyse tamamı satıldı. 

Ankara Oto Galericileri Derneği Başkanı İlkay Kalkan, Başkent'teki oto galerileri bünyesinde barındıracak, 2 bin 500 araç kapasiteli Otomotiv AVM'de dükkânların hızla satıldığını dile getirdi

OTOMOTİV AVM BAŞKENTİN GÖBEĞİNDE 

Ankara'nın ticaret merkezi olarak kabul edilen İvedik Organize Sanayi Bölgesi'nde başlatılan Otomotiv AVM projesinin inşaatı 2022'de bitecek. Ticari bölümlere ek olarak  restoran, kafeler ve sosyal alanlarla yaşam merkezi niteliği taşıyacak olan proje ilk etapta bin 500 kişiye de istihdam yaratacak. Merkeze ilişkin açıklama yapan ANODER Başkanı Kalkan, 26 bin metrekarelik alanda 5 kat olarak...