15 / 05 / 2024

otomatik panjur sistemleri güvenli mi

otomatik panjur sistemleri güvenli mi

Becker Türkiye Genel Müdürü Volkan Kebir, Türkiye'de son yıllarda yeni inşa edilen binalarda sıklıkla tercih edilen otomatik açma-kapama sistemlerine ilişkin güvenlik konusuna dikkat çekerek, olası tehlikelere karşı uyarılarda bulundu.

Pga Otomatik Kapı Sistemleri Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Pga Otomatik Kapı Sistemleri Sanayi Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Memişoğlu tarafından kuruldu.

Parkhaus Otomatik Otopark Yönetimi ve Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Parkhaus Otomatik Otopark Yönetimi ve Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Küçükkuş tarafından kuruldu.

Hanlift Otomatik İskele Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanlift Otomatik İskele Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Demirci tarafından kuruldu. 

Falcon Panjur Cephe Sistemleri İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Falcon Panjur Cephe Sistemleri İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Gülşah Özevin imzasıyla kuruldu.

Egepen Deceuninck nesil panjur sistemleri hem pratik hem estetik!

Mekânlara mimari açıdan dekoratif seçenekler sunan Türkiye’nin lider PVC üreticilerinden Egepen Deceuninck, Storbox Panjur Sistemi ile ev ve ofislere güvenlik, yalıtım ve enerji tasarrufunu bir arada sunuyor.

Aypenk Otomatik Kepenk ve Kapı Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aypenk Otomatik Kepenk ve Kapı Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Fırat ve Arzu Şahin ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 15 Aralık'ta Başakşehir'de kuruldu.

Otomatik tırmanır kalıp sistemleri inşaat maliyetini düşürecek!

Doka Kalıp İskele Genel Müdürü Ender Özatay, "Otomatik tırmanır kalıp sistemleri, inşaat maliyetlerinin aşağı çekilmesinde yatırımcı firmalara büyük katkıda bulunuyor" dedi.

Somfy'den akıllı panjur sistemleri!

Binalarda güvenlik, ısı ve ses yalıtımına yardımcı olan panjurlar, hem estetik görünümleri hem de kullanıcılara sağladıkları kolaylıklar nedeniyle sıklıkla tercih ediliyor.

AquaClean otomatik klozet sistemleri ile banyolarda yeni dönem!

Geberit, yeni nesil akıllı klozet sistemi AquaClean Sela ile otomatik klozet sistemlerinde devrim yaratıyor. Banyolarla kusursuz uyum sağlayan AquaClean Sela, sadeliği ile banyolarında yüksek hijyen ve rahatlıktan vazgeçemeyenlerin tercihi.

Aden Otomatik Kapı Ve Panjur Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aden Otomatik Kapı Ve Panjur Sistemleri Ticaret Limited Şirketi Yasin Kolkıran tarafından 100 bin TL sermaye ile 25 Haziran 2015 tarihinde Başakşehir'de kuruldu.

Yeni İmar Kanunu ile otopark kapasitesi yüzde 50 artacak!

Yeni İmar Kanunu araç trafiğinin de önüne geçecek. Mevcut otopark alanlarının içine giren katlı otomatik park sistemleri otopark kapasitesini 50'ye katlayacak..

Park sorununu otopark makineleri çözecek!

Yeni İmar Kanunu araç trafiğinin de önüne geçecek. Mevcut otopark alanlarının içine giren katlı otomatik park sistemleri otopark kapasitesini 50'ye katlayacak. İşte çalışmalardaki son durum...

Winperax'tan yeni açılır kapanır otomatik tente!

‘Cam balkon kapatma sistemleri’ ve ‘kendinden perdeli cam balkon’ üretmek amacıyla 2003 yılında kurulan Wİnperax Cam Balkon ve Gölgelendirme Sistemleri, ürün yelpazesine ‘açılır kapanır otomatik tente’ ürünlerini de ekledi..

otomatik panjur sistemleri güvenli mi Haberi

otomatik panjur sistemleri güvenli mi


Becker Türkiye Genel Müdürü Volkan Kebir, Türkiye'de son yıllarda yeni inşa edilen binalarda sıklıkla tercih edilen otomatik açma-kapama sistemlerine ilişkin güvenlik konusuna dikkat çekerek, olası tehlikelere karşı uyarılarda bulundu.

Özellikle balkon kapı ve pencerelerinin kapatılması sırasında, panjurun altında saksı ve masa gibi herhangi bir objenin unutulması durumunda, motorun çalışmaya devam ettiğini, ancak bu engel nedeniyle perdenin kapatma işlemini gerçekleştiremediğini anımsatan Kebir, bu nedenle panjur aksamlarında kalıcı hasarlar meydana gelebildiğini belirtti.

Böyle bir durumla karşılaşıldığında panjurun tekrar çalışabilmesi için mutlaka servis hizmeti alınması gerektiğini ifade eden Kebir, daha büyük kazalar için ise uyardı. Kapama sırasında panjurun altında evin küçük çocuğunun ya da evcil bir hayvanın da olabileceğine dikkat çeken Kebir, hassas engel algılama özelliğine sahip Becker "PROF+" Motorlar ile bu tip kazaların...