08 / 07 / 2024

Otomotiv Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi

Otomotiv Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi

TOSB Otomotiv Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi sosyal tesislerinin temeli atıldı...

Türk otomotiv sektörünün yan sanayi ihracatı 7 milyar doları aştı!

Türkiye'den 2023 yılının 6 aylık döneminde 7 milyar 172 milyon 556 bin dolarlık otomotiv yan sanayi ürünü ihracatı gerçekleştirdi.

İkvo İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İkvo İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Taner Küçük tarafından kuruldu.

Özlük Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Kimya Otomotiv Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özlük Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Kimya Otomotiv Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özlük tarafından kuruldu.

Alkit Proje Elektrik İnşaat Kimya Otomotiv Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkit Proje Elektrik İnşaat Kimya Otomotiv Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Erenko tarafından kuruldu.

Elifim Yapı İnşaat Emlak Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elifim Yapı İnşaat Emlak Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Şengül Kanbur ve Yusuf Ehrarlı ortaklığında kuruldu.

Obe Yapı Mühendislik Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Obe Yapı Mühendislik Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Batuhan Akçay tarafından kuruldu.

Cihanoğlu Mimarlık İnşaat Emlak Taşımacılık Ve Otomotiv Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Cihanoğlu Mimarlık İnşaat Emlak Taşımacılık Ve Otomotiv Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Pirim ve Ömer Pirim ortaklığında kuruldu.

Zarisoğulları Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Kimya Otomotiv Reklam Sanayi Tic.Ltd.Şirketi kuruldu!

Zarisoğulları Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Kimya Otomotiv Reklam Sanayi Tic.Ltd.Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Hazer tarafından kuruldu.

M Kılıç İnşaat Orman Ürünleri Plastik Otomotiv Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Kılıç İnşaat Orman Ürünleri Plastik Otomotiv Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kılıç tarafından kuruldu.

1er 3em İnşaat Taahhüt Enerji Otomotiv Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

1er 3em İnşaat Taahhüt Enerji Otomotiv Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Erdal Aydın tarafından kuruldu.

Naviga İnşaat Otomotiv Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Naviga İnşaat Otomotiv Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aytaş Yankın tarafından kuruldu.

Erka Melik Kuyumculuk İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limted Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Erka Melik Kuyumculuk İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limted Şirketi İstanbul Şubesi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile SeleHatdin Kaya tarafından açıldı.

Golden Rava Turizm Emlak İnşaat Nakliyat Otomotiv Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Rava Turizm Emlak İnşaat Nakliyat Otomotiv Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Diyar Agan, Kava Agan ve Süleyman Agan ortaklığında kuruldu.

Otomotiv Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Haberi

Otomotiv Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi



11 bin 515 metrekare alana inşa edilecek olan ve 3 bloktan oluşacak sosyal tesisin içerisinde mescit ve bankaların yanı sıra Neşe Fabrikası adı verilen bir de kreş yer alacak. Hizmet sektörüne tahsis edilecek alanlar 200 metrekareden 2 bin metrekareye kadar büyüyebilen modüler bir şekilde tasarlandı.


Dünya...