27 / 05 / 2024

OTONOMİ ankara güvenlik

OTONOMİ ankara güvenlik

Ankara’da, 551 showroomu ve 10 oto plazası ile aynı anda 12 bin aracın sergilenebileceği OTONOMİ, D-Link aracılığıyla ziyaretçiler ve showroom sahiplerine siber güvenlikte geleceğin teknolojisini sunacak.

TOKİ Ankara Sahil Güvenlik Lojmanı ihalesi bugün!

Ankara İli Çankaya İlçesi Ayrancı Mahallesi 4 Adet Sahil Güvenlik Lojmanı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ'den Ankara'ya sahil güvenlik lojmanı!

Ankara İli Çankaya İlçesi Ayrancı Mahallesi 4 Adet Sahil Güvenlik Lojmanı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 9 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Camisi açıldı!

Ankara Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi'nde yapımı tamamlanarak ibadete açılan caminin açılış töreni yapıldı...

Sosyal Güvenlik Kurumu 6 ilde 12 gayrimenkulünü satıyor!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Ankara, İstanbul, Batman, Adana, Elazığ ve Tekirdağ'da 12 gayrimenkul satacak. Ankara'da 2, İstanbul'da 2, Batman'da 2, Adana'da 3, Elazığ'da 1, Tekirdağ'da 2 olmak üzere toplam 12 gayrimenkul bulunuyor..

Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan 6 ilde satılık 12 gayrimenkul!

Sosyal Güvenlik Kurumu, Ankara, İstanbul, Batman, Adana, Elazığ ve Tekirdağ illerinde bulunan 12 gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin toplam bedeli 51 milyon 69 bin 730 TL olarak belirlendi.

ATO Güvenli İskele-İskelede Güvenlik semineri 7 Nisan'da!

Ankara Ticaret Odası, T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile ortaklaşa, inşaat sektöründe iş kazalarının önlenmesine yönelik ‘Güvenli İskele – İskelede Güvenlik’ semineri düzenleniyor.

Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan 5 ilde satılık 12 gayrimenkul!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Ankara, Çankırı, Aksaray, İstanbul ve Bursa'da yer alan 12 gayrimenkulünü satışa çıkarıyor. Söz konusu gayrimenkullerin ihalesi 17 ve 18 Şubat'ta yapılacak.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın güvenlik maliyeti 50 milyon lira!

TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi, kalem kalem Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın güvenlik maliyetini açıkladı. Sarayın sadece kamera, aktif cihazlar ve izleme üniteleri maliyeti 50 milyon lirayı buluyor.

Sosyal Güvenlik Kurumu 5 ilde 12 arsayı satışa çıkardı!

Sosyal Güvenlik Kurumu Ankara, İstanbul, Aksaray, Bursa ve Çankırı'da 12 gayrimenkulleri açık artırma usulü ile satışa çıkardı. İhale ile ilgili duyuru bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ankara'da bina yıkımında güvenlik önlemi alınmadığı iddiası!

Ankara Aşağı Ayrancı'daki Paris Cadddesi'nde 32 numaralı binanın yıkımı, bölgede oturan vatandaşları mağdur etti. Amerikan Büyükelçiliği'nin karşısında bulunan binanın, güvenlik önlemi alınmadan yıkıldığı iddia edildi.

Sosyal Güvenlik Kurumu yapım ihalesi sonuçlandı!

Sosyal Güvenlik Kurumu İnşaat Emlak Daire Başkanlığı 2014/38217 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. Adakale Sokak No:30 Yenişehir Ankara adresinde gerçekleşen ihaleye 23 firma teklif verdi.

Daha Güvenli Şehirler için Güvenlik Çözümleri semineri 11 Eylül'de!

Ankara’da NEC ve IFSEC işbirliğiyle ““Daha Güvenli Şehirler için Güvenlik Çözümleri” semineri düzenleniyor. Grand Rixos Otel’de gerçekleştirilecek etkinlikte yerli ve yabancı güvenlik sektörünün önde gelen isimleri bir araya gelecek...

Wone Lighting LED aydınlatma ürünlerinde ilk öncelik güvenlik!

Wone Lighting firması olarak ürünlerimizin üretiminde ilk önceliğimiz güvenlik. İstanbul, Ankara gibi Türkiye ’ nin büyük şehirlerinde yaşayan kişiler için gece aydınlatması büyük önem taşımaktadır...

OTONOMİ ankara güvenlik Haberi

OTONOMİ ankara güvenlik

OTONOMİ, alanında dünyada lider D-Link aracılığıyla ziyaretçilere ve showroom sahiplerine geleceğin teknolojisini sunacak. D-Link marka ağ alt yapısı cihazları ve yine D-Link marka 5MP çözünürlükte 250 adet kamera ile açık - kapalı tüm alanlar gece gündüz izlenecek ve görüntü kayıtları herhangi bir olay olması ihtimalinde tekrar izlenebilmeleri için depolanacak. Bu yatırım sayesinde müşterilerin ve “showroom”ların güvenliği garanti altına alınarak adli olaylar en aza indirilecek ve güvenli bir alış veriş ortamı sağlanacak.


Yapılan yatırımlarla kesintisiz kablosuz erişim, plaka ve yüz tanıma, site içi navigasyon-harita ve park yönetim sistemi gibi akıllı uygulamalar için gerekli alt yapı, ihtiyaçlara göre geliştirilmek için kullanıma hazır hale getirildi.


-Sektörde yeni bir dönem başlıyor…

OTONOMİ, faaliyete geçişiyle birlikte otomotiv piyasasında yeni bir dönemin kapısını açacak. 2. el araçlar için...