07 / 05 / 2024

Otonomi avm

Otonomi avm

Başkent Otomotivciler Derneği tarafından hayata geçirilen Otonomi’nin başarıyla tamamlanması ile beraber ikinci etap için çalışmalar da başlıyor. Otel ve Alışveriş Merkezi inşa edilecek proje Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük Otomotiv Yaşam Merkezi olma özelliğini daha da pekiştirecek.

Otonomi otel ve AVM ile daha da büyüyecek!

Başkent Otomotivciler Derneği tarafından hayata geçirilen Otonomi’nin başarıyla tamamlanması ile beraber ikinci etap için çalışmalar da başlıyor. Otel ve Alışveriş Merkezi inşa edilecek proje Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük Otomotiv Yaşam Merkezi olma özelliğini daha da pekiştirecek.

Ankara Otonomi'nin yapımı tamamlandı!

Esenboğa yolu Akyurt Kavşağı'nda 375 dönümlük alanda yapımı tamamlanan Avrupa'nın en büyük otomotiv AVM'si Otonomi'de 2. el araçlar için 551 showroom, sıfır araçlar için 10 plaza bulunuyor.

Ankara Otonomi'de kiralar 1.000 TL'den başlıyor!

375 dönümlük alanda 2. el araçlar için 551 showroom ile açılışa hazır olan Avrupa’nın en büyük otomotiv AVM’si Otonomi’de kiralar 1.000-4.000 TL arasında...

Ankara'nın en büyük otomotiv AVM'si ne zaman açılacak?

Avrupa'nın en büyük otomotiv AVM'si Otonomi'nin açılışına sayılı günler kala Otonomi yönetici ve üyeleri ile tüm Ankara galeri esnafı şölen havasında geçen bir yemekte bir araya geldi.

Ankara Otonomi açılış için gün sayıyor!

Ankara’daki tüm oto galerilerini bir çatı altında toplayacak Avrupa’nın en büyük otomotiv AVM’si Otonomi’nin açılışı öncesi düzenlenen yemeğe yaklaşık 600 kişi katıldı. Şölen havasında geçen yemekte, birlik ve dayanışma ruhu tazelendi.

Ankara’nın otomobil AVM’sine doğudan talep geldi!

Ankara’nın otomobil AVM’si Otonomi metrekaresi 2500 TL’den satışa sunuldu. 750 milyon TL yatırımla tamamlanacak projeye en çok Erzurum ve Van’dan talep geldi. Otonomi’nin % 60’ı şimdiden satıldı.

AVM'lere yabancı ilgisi yeniden arttı

avm mfi partners Başkanı Aydın Yurdum, 'Krizde kaçan yabancı yatırımcı küçük avm'leri almak için yeniden geldi' dedi

Atapark Varlıbaş AVM görücüye çıktı!

VARYAP, Trabzon´a yeni bir yaşam merkezi kazandıracak olan Atapark Varlıbaş AVM projesini düzenlediği bir basın toplantısı ile tanıttı

Levi's, Forum İstanbul ve Ankara Gordion AVM'de mağaza açtı

Levi's, Forum İstanbul ve Ankara Gordion AVM'de açılan iki büyük ve yeni konseptli mağaza ile Türkiye'deki satış noktalarının sayısını artırmaya devam ediyor

Tantitoni, Ankara'daki Cepa AVM'de açılacak!

Son yıllarda zücaciye sektöründe  markalaşmaya çalışan Türk firmaları AVM'lerde açılmaya başlandı

Pendorya AVM 17 Aralıkta Pendik'te açılıyor

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın ilk yatırımı olan Pendorya AVM, ziyaretçileri ile buluşmaya hazırlanıyor

AVM ciroları Ekim'de yüzde 12 azaldı!

Fatoş Karahasan bugünkü köşesinde AVM cirolarındaki son duruma yer veriyor

AVM ciroları geçen yıla oranla yüzde 12,6 arttı!

AVM Endeksi'nin Ekim ayı sonuçları açıklandı

Otonomi avm Haberi

Otonomi avm

23 Haziran’da gerçekleşen S.S Başkent Otomotivcileri Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi olağan genel kurulunda konuşan Başkan Aydın Erkoç artık ikinci etaba başlanacağı müjdesini verdi. Yönetim ve denetim kurullarının, bilançoların oy birliği ile ibra edildiği toplantıya 200’e yakın üye katıldı, 2016 çalışma raporları ve tahmini bütçeler de görüşülerek kabul edildi.


AVM, Otel, Kongre Merkezi Projeleri tanıtıldı


Toplantıda yapılacak 2. Etap ile ilgili bilgiler veren Başkan Aydın Erkoç, teşekkür konuşması yaptı ve şunları söyledi:


“Bu önemli projede ilk etabı tamamladık ve tüm işyerlerimiz faaliyete geçmeye başladı. Esnaf arkadaşlarımızdan çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. Bir çoğu şehir merkezindeki eski iş yelerinden daha fazla araba satmaya başladıklarını fiziki ve teknik imkanlarının da daha iyi hale geldiğini söylüyor bu da bizi çok mutlu ediyor. Değerli üyelerimiz; burada biz...