28 / 04 / 2024

otonomi projesi

otonomi projesi

Ankara'da Esenboğa yolu üzerinde hayata geçirilen Avrupa'nın en büyük otomotiv yaşam merkezi OTONOMİ'de sona yaklaşıldı. Projede Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yerleşke içi yolların asfaltlama çalışmalarına başlandı.

Beşir Atalay Otonomi’yi ziyaret etti!

Kendisinin İçişleri Bakanı olduğu süre zarfında, şehir içi otomobil satışına ilişkin genelgeyi destekleyen Beşir Atalay Otonomi’yi ziyaret etti.

Kadri Kartal, Otonomi projesini inceledi!

Ankara Vali’si Mehmet Kılıçlar ve Ankara İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Otonomi projesini ziyaret etti. Vali Kılıçlar, Otonomi’nin Türkiye için örnek bir proje olduğunu dile getirdi.

Otonomi, 850 milyon liraya mal olacak!

5 bin kişilik Otonomi Ankara'da Esenboğa Havalimanının yanı başında inşası devam eden OTONOMİ, bölgede 5 bin kişiye istihdam sağlayacak. Otonomi, yaklaşık 850 milyon TL'ye mal olacak.

Otonomi projesinde 7 ayda yüzde 80 satış yapıldı!

Başkent’te özel sektörün en büyük yatırımlarından biri olarak Esenboğa Havalimanı’nın yanı başında hayata geçirilen Otonomi’ye yatırımcıların büyük ilgi gösterdikleri, 7 ayda yüzde 80 satış başarısına ulaşıldığı bildirildi.

Ankara’nın otomobil AVM’sine doğudan talep geldi!

Ankara’nın otomobil AVM’si Otonomi metrekaresi 2500 TL’den satışa sunuldu. 750 milyon TL yatırımla tamamlanacak projeye en çok Erzurum ve Van’dan talep geldi. Otonomi’nin % 60’ı şimdiden satıldı.

Otonomi projesi Ankara trafiğini rahatlatacak!

Yaz başında faaliyete geçmesi beklenen Otonomi, Ankara'daki tüm oto galerilerini bir araya toplayarak bir ilke imza atacak. Otonomi projesi sadece Türkiye'nin değil, Ortadoğu ve Avrupa'nın da en büyük otomotiv yaşam merkezi olacak...

Ankara Otonomi projesi açılış için gün sayıyor!

Ankara’nın birçok semtinde LPG’li araçları ile facialara zemin hazırlayan, kaldırım ve yol işgalleriyle hayatı zorlaştıran, mahalleliye ev sattıran “apartman altı” oto galerileri sorunu yakında çözülüyor.

Ankara Otonomi projesi açılış için gün sayıyor!

Ankara’da açılış için gün sayan ve Avrupa’nın en büyük “otomotiv yaşam merkezi” olacak Otonomi’nin düzenleyeceği 2. Otonomi Rallisi, 13-14 Haziran’da gerçekleştirilecek.

Ankara Otonomi projesi ne zaman açılacak?

Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar ve İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Otonomi projesinin inşa edildiği alanı ziyaret etti. Vali, %85 oranında tamamlanarak Eylül 2015'te açılması planlanan Otonomi'nin Türkiye için örnek bir proje olduğunu dile getirdi..

Melih Gökçek: Otonomi projesi yüz akımız!

13 bin araç kapasiteli Otonomi, açılış öncesi 6. Olağan Genel Kurul Toplantısını Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek’in katılımı ile gerçekleştirdi. Gökçek, “Otonomi projesi yüz akımız. Büyükşehir olarak elimizden geleni yapacağız" dedi.

Ankara Otonomi projesi Haziran'da açılacak!

Ankara'nın Yenimahalle bölgesinde hayata geçirilen Otonomi Ticaret ve Yaşam Merkezi projesinin inşaat çalışmalarının yüzde 80'i tamamlandı ve proje Haziran ayında hizmete açılacak..

Haliç Metro projesi UNESCO sahnesinde

Yıllardır tartışmalara yol açan Haliç Metro Geçiş Projesi, 25 Temmuz'da Brezilya'da başlayacak UNESCO Dünya Kültür Mirası toplantısında görüşülecek

Eren Enerji'nin santral projesi tamamlandı!

Zonguldak´ın Çatalağzı beldesinde Eren Enerji Elektrik Üretim AŞ tarafından inşası sürdürülen santralin projesi tamamlandı

Doğanbey Kentsel Dönüşüm projesi kura çekimleri yapılacak

Bursa´nın merkez Osmangazi Belediyesi tarafından hazırlanan Doğanbey Kentsel Dönüşüm projesi kura çekimleri yapılacak

Venedik Musa Projesi tamamlanıyor!

Venedik´i batmaktan kurtaracağı umulan çok tartışmalı Musa Projesi´nde son aşamaya gelindi

TOKİ'nin kentsel dönüşüm projesi için yıkımlar başladı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)  tarafından sürdürülen kentsel dönüşüm projesi kapsamında İzmir, Trabzon ve Uşak´ta kapsamlı yıkımlara başlanacağı bildirildi

Ankara'da Güneypark Kentsel Dönüşüm Projesi yapılacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara'da kat karşılığı kentsel dönüşüm projesi yapacak

Samsun Towers Projesi´nde 55 bin TL´ye 110 m² 3+1!

Samsun Towers Projesi´nde alanları 110 metrekare 3+1 konutlar 55 bin TL´ye satılıyor

otonomi projesi Haberi

otonomi projesi

Ankara'da Esenboğa yolu üzerinde hayata geçirilen Avrupa'nın en büyük otomotiv yaşam merkezi OTONOMİ'de sona yaklaşıldı. 375 bin metrekarelik alanda kurulan OTONOMİ'de, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yerleşke içi yolların asfaltlama çalışmalarına başlandı. OTONOMİ Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Erkoç, Başkent Otomotivciler Derneği (BOD) çatısı altında 225 kişi ile başlattıkları bu önemli projede sona yaklaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, "Ankara ve ülke ekonomisine önemli bir hizmet verecek bu dev projemize bu katkısından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Melih Gökçek ve ekibine teşekkür ediyoruz" dedi. 


"BİR MİLAT OLACAK" 

Erkoç, dünyada eşi olmayan OTONOMİ'nin açılışının bir milat olacağını ifade ederek şunları söyledi: "Binlerce aracın sergileneceği ve alım satım işleminin yapılacağı OTONOMİ, Ankara ekonomisine önemli canlılık getirecek, burada ciddi anlamda bir işlem hacmi gerçekleşecek. Ancak biz burayı...