05 / 05 / 2024

Otoworld Asya avm

Otoworld Asya avm

Anadolu Yakası'nın ilk ve tek AVM'si Otoworld Asya açılıyor...

Kurtköy Oto World Asya fiyatlar!

Teslimleri bu yıl içerisinde gerçekleşecek olan Oto World Asya Anadolu Yakası'nın ilk Oto AVM'si olma özelliği taşıyor. Kurtköy Oto World Asya fiyatlar bilgisi haberimizde yer alıyor.

Otoworld Asya kiralık dükkan!

Otoworld Asya kiralık dükkan fiyatları 4 bin TL'den başlıyor. Dükkan alanlarının 200 metrekare ile 600 metrekare arasında değiştiği proje 95 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor.

Oto World Asya, Anadolu Yakası'nın ilk ve tek oto AVM'si!

Oto World Asya, Anadolu Yakası'nın ilk ve tek oto AVM'si özelliğine sahip. Toplam 95 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen projede 365 adet mağaza yer alıyor. Projede satışlar ve kiralamalar devam ediyor.

Oto World Asya mağaza fiyatları!

Kurtköy Oto World Asya teslimleri bu yıl içerisinde gerçekleşecek. Proje Anadolu Yakası'nın ilk oto AVM'si olma özelliğini taşıyor. İşte Oto World Asya mağaza fiyatları...

Oto World Asya Kurtköy dükkan fiyatları!

Oto World Asya projesi, Anadolu Yakası'nın ilk Oto AVM'si olma özelliğine sahip. Projede 365 adet galeri yer alıyor. İşte Oto World Asya Kurtköy dükkan fiyatları...

Kurtköy Oto World Asya adres!

Anadolu Yakası'nın ilk oto AVM'si olma özelliği taşıyan Kurtköy Oto World Asya adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede teslimlerin bu yılın başında yapılması planlanıyor.

Oto World Asya: Anadolu Yakası'nın ilk oto AVM'si!

Oto World Asya projesi Has Şirketler Grubu tarafından Kurtköy'de hayata geçiyor. Projede Anadolu Yakası'nın ilk ve tek oto Avm‘si olacak. Oto World'de kiralık dükkan fiyatları 4 bin TL'den başlıyor.

Oto World Asya satış ofisi nerede?

Oto World Asya projesinde 365 adet galeri yer alıyor. Proje Anadolu Yakası'nın ilk Oto AVM'si olma özelliğine sahip. Peki Oto World Asya satış ofisi nerede?

Otoworld Asya satılık dükkan!

Otoworld Asya satılık dükkan bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 365 adet galeriden meydana gelen Oto World Asya projesinin alanları 200 metrekare ile 600 metrekare arasında değişiyor.

Otoworld'de kiralama dönemi başladı!

2015’in ilk çeyreğinde teslimleri gerçekleşecek Anadolu Yakası’nın “ İlk ve Tek ” Oto AVM’si Oto World’de, projenin sonuna gelinmesiyle kiralama seçeneği devreye sokuldu. Otoworld'de kiralama dönemi başladı.

Otoworld Asya'da teslimler 2015 yılı başında!

Tematik Avm'lerin gündemde olduğu günümüzde otomobile dair her türlü ihtiyacın karşılanabileceği Oto AVM’lere de ilgi artıyor. Yatırımcılar, galericiler ve araç sahiplerinin ihtiyacını karşılayacak projenin teslimleri 2015 başında gerçekleşecek...

Ümraniye'deki AVM inşaatında patlatılan dinamitler işyerlerine zarar veriyor!

Sızıntı Dergisi'nin künyesinde Işık Yayıncılık adına imtiyaz sahibi olarak görünen, Bank Asya eski Yönetim Kurulu Başkanvekili Mustafa Talat Katırcıoğlu Ümraniye'deki AVM inşaatında patlatılan dinamitler, işyerleri ve araçlara zarar veriyor

Oto World Asya 15 bin metrekare cam ile kaplanıyor!

Tematik AVM’lerin gündemde olduğu günümüzde otomobile dair her türlü ihtiyacın karşılanabileceği Oto AVM’lere de ilgi artıyor. Oto World Asya 15 bin metrekare cam ile kaplanıyor.

Otoworld Asya avm Haberi

Otoworld Asya avm

Evra Group ve Has Şirketler Grubu Ortaklığıyla hayata geçirilen, Anadolu yakasının ilk ve tek otomobil AVM’si Otoworld Asya’nın lansmanı yapılacak.


10 Ekim 2012 Çarşamba günü saat 09.00'da Kabataş İskelesi’nden kalkacak tekne ile boğaz turu ve kahvaltı eşliğinde basın toplantısı...