05 / 05 / 2024

oturum amaçlı ev almak

oturum amaçlı ev almak

Ev satın alırken yatırım amaçlı düşünüldüğünde tek kriterin fiyat olduğunu ifade eden ödüllü Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş, oturum amaçlı ev alındığında duygusal faktörlerin de önemli olduğunu söyledi. 

Arçelik MC 6056 çok amaçlı pişirici alana 2’nci küçük ev aletinde yüzde 50 indirim kampanyası başladı!

Küçük ev aletleri konusunda indirim düğmesine basan Arçelik, MC 6056 çok amaçlı pişirici alana 2’nci küçük ev aletinin yüzde 50 indirim satılacağını açıkladı. Bu nedenle evine küçük ev aleti almak isteyenler MC 6056 çok amaçlı pişiricinin teknik özelliklerini ve detaylarını araştırmaya başladı.

Yurtdışından nasıl ev alabilirim?

Son zamanlarda Türk vatandaşları, yurtdışından farklı amaçlarla ev almayı tercih ediyorlar. Bunun başlıca amaçlarından biri de yatırım düşüncesidir. Ayrıca ev alınan ülkede oturum izni almak için de ev almak mantıklı bir tercih olarak görülüyor. Peki yurtdışından nasıl ev alınır?

Her 100 kişiden 15’i, yatırım amaçlı yazlık almak istiyor!

Çevrimiçi gayrimenkul platformu Emlakjet’in yazlık ev sahipliği ve kullanım tercihlerini masaya yatırdığı özel araştırma dosyasına göre, kullanıcıların yüzde 70’i yazlık kiralamak yerine satın almayı tercih ettiğini, yüzde 15’i ise yatırım amaçlı düşündüğünü belirtiyor.

Ev alırken bunlara dikkat!

Gayrimenkul almak, yatırım amaçlı da olsa oturum amaçlı da olsa dikkat edilmesi gereken faktörlere sahip olan bir süre. Peki ev alırken nelere dikkat edilmeli? İşte ev alacakların dikkat etmesi gerekenler...

'Sağlıklı evler'de bahçe villa ve teras loftlara yoğun talep var!

DAP Yapı tarafından hayata geçirilen Çekmeköy'deki Ormanköy projesine, "sağlıklı ev" konsepti sebebiyle özellikle geniş aileler ve oturum amaçlı konut satın almak isteyen vatandaşlar yoğun talep gösteriyor.

Mehmet Kalyoncu: Oturum amaçlı konut geliştirilmeli!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu yaptığı açıklamada "Sektörde konut tüketicisi analiz edildiğinde oturum amaçlı konut müşterisinin artık esas belirleyici tüketici kitlesi olduğunu görüyoruz" dedi.

Krediyle zarar etmeden nasıl ev alınır?

Bankalarda kredi faizlerinin düşmesiyle birikimi olmayan ama ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar konut kredilerine yöneldi. Vatandaşlar konut alırken zarar etmeden nasıl ev alacaklarını merak ediyor. İşte, evde zarar ettirmeyen 10 tüyo…

Yatırım amaçlı ev almanın tek kriteri fiyat!

Ev satın alırken yatırım amaçlı düşünüldüğünde tek kriterin fiyat olduğunu ifade eden ödüllü Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş, oturum amaçlı ev alındığında duygusal faktörlerin de önemli olduğunu söyledi. 

5 soruda TOKİ'den nasıl ev sahibi olunur?

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) 2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirmeyi planlıyor. TOKİ, alt ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmayı amaçlıyor. 

Yatırım amaçlı alınan konutta kriter fiyat!

Özkan Emlak'ın sahibi Vahap Özkan, konut satın alırken yatırım amaçlı düşünüldüğünde tek kriterin fiyat olduğunu belirtti. Özkan, oturum amaçlı ev alındığında duygusal faktörlerin de önemli olduğunu söyledi.

Neden ev satın alırız?

Ev satın alırken yatırım amaçlı düşünüldüğünde tek kriterin fiyat olduğunu belirten Ödüllü Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş, oturum amaçlı ev alındığında duygusal faktörlerin de önemli olduğunu söylüyor.

Denizİstanbul Mercan Konakları 2017'de teslim!

Denizİstanbul, hem yatırım hem de oturum amaçlı ev sahibi olmak isteyenlere lansmandan teslim tarihine kadar yüzde 57 prim elde edecek bir fırsat sunuyor. Denizİstanbul Mercan Konakları birinci etabın teslimi için hazırlıklarını sürdürüyor..

Denizİstanbul'da iki farklı ödeme seçeneği!

Denizİstanbul, hem yatırım hem de oturum amaçlı ev sahibi olmak isteyenlere lansmandan teslim tarihine kadar yüzde 57 prim elde edecek bir fırsat sunuyor..

oturum amaçlı ev almak Haberi

oturum amaçlı ev almak

Yatırım amaçlı ve oturum amaçlı ev alırken farklı karar süreçleri ve kriterleri göz önüne almak gerekir. Fiyat uygunluğu yatırım amaçlı alınan bir evde başlıca ve en önemli konudur. Oturum amaçlı alınacak bir ev içinde elbetteki fiyat önemlidir ancak o ev hayalinizdeki ev olduğu için fiyat konusu ikinci planda dahi kalabilir. Çünkü orası sizin hayalinizdeki evdir ve oraya sahip olmaya karar vermişsinizdir. Peyzaj açısı,evin büyüklüğü, hastane, okul, metro gibi yerlere yakınlığı da önemli olacaktır.


Yatırım amaçlı alınacak bir ev için araştırmaya başladığınızda en karlı gayrimenkul yatırım aracı doğru lokasyonda ve doğru fiyatta arsa ve arazi alımıdır. Bunun dışında da kira getirisi yüksek olan; mümkünse uzun dönemli kurumsal kira sözleşmesi bulunan kiracısı olan ve kısa sürede yatırımınızı amorti edebilecek iş yeri...